The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața, prieteni!

Pregătiți pentru ultima zi de muncă din săptămâna asta? E vineri, vremea s-a mai răcorit puțin, toamna se simte în aer, iar noi suntem aici, lângă tine, cu cele mai fresh piese, dar și multe surprize, așa cum te-am obișnuit.

Sperăm să ai un weekend relaxant, dar până una alta, cât îți bei cafeaua, lasă-ne să-ți mai povestim una alta despre ce-am făcut noi zilele astea. Enjoy!

Suntem în continuare radioul numărul I din România și vrem să-ți mulțumim pentru că ești alături de noi, fără tine nu am fi fost unde suntem!


Și nu doar atât, Vitaminele au cel mai ascultat radio din țară și tare sunt bucuroase!


Apropo de radio, Ana și Alex sunt plecați în concediu până pe 23 septembrie, așa că hai să le urăm odihnă plăcută și abia așteptăm să-i reauzim!


Nico a făcut o nebunie muzicală alături de Jo în scara sediului nostru, de la etajul 10, și suntem tare curioși să vedem și următorul invitat!


Oprișan a citit o poezie din programa pentru BAC-ul dat în toamnă, dar ne-a arătat și care-i efectul cafelei asupra lui, în condițiile în care nu bea cafea.



Ascultă aici emisiunile de săptămâna asta. 

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Sting a lansat piesa „I Wrote Your Name (Upon My Heart)” - melodia marchează o revenire emoționantă, evidențiind lirica profundă și vocea distinctivă a artistului, într-un context sonor bogat în detalii instrumentale.


Francis On My Mind a lansat „Somebody Else But Me” - explorează tematica despărțirii și a regăsirii de sine, abordând cu delicatețe procesul de vindecare și acceptare a schimbării.


Nicole Cherry a revenit cu un manifesto al libertății muzicale, „MY LOVE”


ANTONIA are pentru tine clipul piesei „Ploi de Tequila”


Cool Stuff






Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.