Motivele pentru care Sean „Diddy” Combs a fost arestat în New York

Artistul se declară nevinovat.

Sean „Diddy” Combs a fost arestat în New York, după ce în 2023 a avut mai multe procese în care a fost acuzat de agresiuni sexuale și trafic de ființe umane.

Artistul a fost luat de poliție de la Park Hyatt Hotel din Manhattan, după cum informează CNN

Momentan nu se știu foarte multe detalii despre motivul arestului și cazul autorităților împotriva lui.

Diddy a fost luat în custodie de Departamentul de Securitate Națională, responsabil pentru a investiga crime și amenințări transnaționale, cum ar fi traficul de ființe umane, terorismul, traficul de droguri, cât și alte activități de crimă organizată.

„Suntem dezamăgiți de decizie și credem că domnul Combs a fost acuzat pe nedrept”, a declarat Marc Agnifilo, avocatul mogulului. 


Agnifilo a vorbit și despre cum clientul său a colaborat cu autoritățile în cadrul investigației care i-a adus și acuzarea. Echipa rapper-ului îi susține inocența și declară că Diddy „nu are nimic de ascuns.”

„Sean este o legendă, un antreprenor self-made, un om care-și iubește familia, dar și un filantrop care, în ultimii 30 de ani, a construit un imperiu, și-a iubit copiii și a ajutat comunitatea de culoare din America. Nu este o persoană perfectă, dar nu este un criminal”, a mai spus avocatul. 

El i-a sfătuit pe oameni „să-și țină judecățile deoparte, măcar până află toate detaliile. Acestea sunt faptele unui bărbat inocent care nu are nimic de ascuns.”

La începutul anului, Combs a fost ținta unei investigații a Departamentului de Securitate Națională, iar casele sale din Los Angeles și Miami au fost percheziționate. Așa cum arată CNN, scopul investigației a cuprins și trafic sexual, spălare de bani și droguri ilegale.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.