Ce știm până acum despre sezonul 4 din „Bridgerton” - actrița Yerin Ha se alătură distribuției

Avem nevoie de răbdare.

Actrița australiană Yerin Ha se alătură distribuției din „Bridgerton” și va fi personaj central în sezonul 4 al seriei, alături de Benedict Bridgerton (Luke Thompson); acțiunea se va axa pe povestea lor de iubire.

Potrivit Netflix, „Bridgerton” 4 a început producția, iar show-ul va avea parte de un look nou.

„În noul sezon, seria își extinde locațiile de filmare. Un nou platou de filmare din cadrul Shepperton Studios ne va arăta replici fantastice ale arhitecturii georgiene și din perioada regenței. Odată cu asta, sperăm ca show-ul să devină și mai autentic și să-i poarte pe privitori în vremurile de atunci.”


Nu se știe momentan când va avea loc lansarea oficială, dar adevărul este că mai avem nevoie de răbdare - producția durează undeva la opt luni, perioada de post-producție la fel, așa că e foarte posibil să vedem continuarea poveștii abia în 2026.

„Încercăm să venim cu sezoanele noi mai repede, însă adevărul este că durează opt luni să le filmăm, apoi trec la editat și în cele din urmă trebuie titrate în toate limbile. Plus de asta, scrisul durează foarte mult, așa că ritmul nostru este o dată la doi ani; încercăm să ne grăbim, dar cam aici stăm”, a spus creatoarea Jess Brownell.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.