„Medicina pe limba ta” revine la Kiss FM din 23 septembrie - află cum să ai grijă de tine în moduri simple și eficiente

Medicul Bogdan Ivănescu revine la Kiss FM.

Sănătatea este un aspect fundamental al vieții noastre, iar atunci când ne simțim bine cu noi, de cele mai multe ori, și lucrurile din jur încep să meargă ca pe roate. 

Nu este întotdeauna ușor să înțelegem aspecte medicale sau informații cu privire la stilul nostru de viață sau schimbările din corp, dar Bogdan Ivănescu este aici să ne simplifice toate aceste detalii.

Medicul are podcast-ul „Medicina pe limba ta”, iar noi episoade vor fi disponibile pe Kiss FM din 23 septembrie.

„Cum lucrează antibioticile”, „Ce spune pulsul despre noi” sau „Știi de ce ar trebui să te bucure de tusea productivă?” sunt doar câteva dintre episoadele pe care le vei găsi în rubrica lui Ivănescu.

Bogdan este pasionat de un stil de viață aliniat adevărului științific.

În urmă cu mai bine de un deceniu, a pornit o cruciadă împotriva miturilor medicale care ne fac mai mult rău decât bine, și a fondat platforma media Doctor MiT - care transmite românilor informații importante despre sănătate prin intermediul emisiunii TV Doctor MiT, a conferințelor medicale, a rubricii sale permanente din Revista Știință & Tehnică și a emisiunii radio „Medicină pe limba ta!”, difuzată de Kiss FM.

Dr. Ivănescu este coordonatorul primului studiu clinic din Romania ce își propune să trateze o boală neurologică din ce în ce mai frecventa, autismul, cu ajutorul celulelor stem recoltate la naștere. A fondat o companie de profil, Stem Sure, și promovează transplanturile celulare, fiind parte din echipa care a tratat primul mare ars din România cu ajutorul celulelor progenitorii.

El încurajează un stil de viață sănătos și prin exemplul personal- în 2023, a urcat unul dintre cele 7 Vârfuri ale Lumii, Uhuru - Kilimanjaro; în paralel, practică parașutismul, echitația și scufundările în apnee.

Ca orice motociclist care se respectă, dr. Bogdan Ivănescu este un donator de sânge constant și încurajează comunitățile sportive din care face parte să contribuie la salvarea de vieți.

Stai cu ochii pe el și urmărește-l pe Kiss, din 23 septembrie!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.