O nouă piesă AOUR - „Emirate”

AOUR lansează ,,Emirate", o piesă proaspătă și vibrantă care pune în lumină evoluția sa artistică. Scrisă de AOUR și produsă de REALM, ,,Emirate" combină ritmuri captivante cu un flow distinctiv, reflectând stilul unic al lui AOUR și pasiunea sa pentru muzica urbană.

Sunetul dinamic și producția de înaltă calitate fac din ,,Emirate" o melodie ce se preconizează a fi în topul preferințelor tale. AOUR continuă să-și dovedească talentul și creativitatea, consolidându-și astfel poziția pe scena muzicală urbană și aducând în atenție o piesă care va face senzație în playlist-urile tale.


AOUR este un artist hip-hop/trap la început de drum, care s-a făcut remarcat cu piesa ,,Care pe care”, piesă ce a devenit virală pe TikTok și astfel a ajuns pe soundtrack-ul filmului de succes Miami Bici 2. Mai mult decât atât, artistul a fost prezent și în soundtrack-ul oficial al filmului BUZZ HOUSE The Movie, cu piesa “BAILAO”.  Cu o voce unică și un flow inconfundabil, artistul promite să facă senzație în scena muzicii urbane. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.