Eligarf lansează primul EP din carieră: „Las Vegas 1k5” – o poveste personală transformată în muzică

Eligarf, noua voce a muzicii românești, face un pas important în carieră prin lansarea primului EP, „Las Vegas 1k5”.

Dacă acum câteva luni, lansa alături de Raluka piesa “Sah Mat”, acum Eligarf lansează alături de Luis Gabriel piesa “Delir” și odată cu ea, primul EP “Las Vegs 1k5”, propria poveste de viață transpusă în muzică.

EP-ul „Las Vegas 1k5” conține opt piese, dintre care trei sunt colaborări cu artiști de top din România, demonstrând ca industria susține și valideaza talentul lui Eligarf.

“Când mă gândesc la EP-ul Las Vegas 1k5, simt că revizuiesc nu doar amintirile din copilărie, ci și esența a ceea ce sunt ca artist. Numele Las Vegas 1k5 nu este doar o referință la strada mea natală, ci și la numărul casei mele 1005. Acest număr simbolizează locul care mi-a fost acasă și care m-a modelat în artistul Eligarf”, declară artista

Desi new comer in industria muzicala, artista a fost invitată special să cânte la Mastering the Music Business (MMB), unde a a interpretat câteva dintre piesele de pe noul său EP, printre care „Șah Mat”, „Sirena”, „Căldarâm”, „Doar tu cu luna” și „Barbar”, reușind să impresioneze publicul cu stilul său atipic.

“Fiecare piesă din acest EP reflectă amintirile și lecțiile învățate pe acea stradă, oferind o imagine a diversității și unității care mi-au influențat profund muzica.”, adaugă Eligarf.

În spatele numelui de scenă Eligarf – “Fragile” scris invers – se ascunde o poveste personală în care mulți dintre noi ne regăsim.

Pe numele ei real, Bianca, care a crescut pe strada Chișcului din satul Nicolae Bălcescu, un loc numit de sateni Las Vegas. Acolo puteai găsi tot ce era interesant: magazine, cârciuma satului, oficiul postal – o stradă diversificată, cu de toate, exact ca acest EP. În timp, numele 'Las Vegas' a devenit mai mult un mit, iar oamenii au revenit la numele său oficial. Copiii care au crescut acolo au plecat în cele din urmă, deoarece avea doar numele, dar nu și oportunitățile orașului celebru. Printre acei copii se afla o fată blondă, plină de viață, cunoscută drept Bia, pe care o poți recunoaște ca ELIGARF. 



Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.