Nelly Furtado a lansat un nou album, intitulat „7”

După o pauză de 7 ani, Nelly Furtado a lansat un nou album, intitulat „7”, un proiect modern și dinamic, compus din 14 melodii. Cele două single-uri lansate, „Love Bites” și „Corazón”, au acumulat 29 de milioane de stream-uri, adăugându-se la totalul de 20 de miliarde de ascultări din cariera sa.

„Am reușit să formez o comunitate atât de susținătoare de artiști în jurul meu. A fost un spațiu colaborativ și sigur în care să creez artă și să îmi exprim emoțiile într-un mod productiv. Melodiile au devenit portaluri prin care puteam evada. Mi-am redescoperit vocea artistică prin toate acele sesiuni și sunt foarte mândră de noul album.”, declară artista.

Nelly Furtado a scris 400 de piese pentru acest proiect pe parcursul a patru ani, culminând cu cea mai inspirată și personală colecție a sa de până acum. 

Nelly Furtado va susține un concert special, din seria „City Sessions”, în colaborare cu Amazon Music. Concertul va fi transmis live vineri, 27 septembrie, din Toronto, unde Furtado va interpreta piese noi de pe albumul „7”, precum și cele mai mari hituri ale sale. Fanii pot urmări concertul pe canalul Amazon Music de pe Twitch, începând cu ora 9 seara.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.