JO a cântat la DesKiss Dimineața noua ei piesă „Să curgă șampania” și a povestit cum a luat aceasta naștere

JO a trecut pe la DesKiss Dimineața pentru a cânta noua ei piesă, „Să curgă șampania”, care a fost lansată într-o zi specială - ziua ei de naștere. 

După interpretarea live și în premieră, JO a rămas la povești cu „vitaminele”. Ea a dezvăluit că are deja 3 zile în care s-a tot trezit la 4 dimineața, asta pentru că s-a mutat la periferie și face aproape două ore până în București.  

„Stau la curte și mă bucur. E mult mai bine! Dar n-am prea apucat să fac grătărel că ori a fost prea cald, ori a plouat”, a mai spus ea. 


Ciprian a povestit și el cum în Portugalia la micul dejun a fost servit cu șampanie și a fost curios dacă JO a încercat un astfel de mic dejun, având în vedere și titlul noii sale piese. 

„Dimineață, să mă trezesc și să încerc șampanie, asta chiar nu mi s-a întâmplat... încă. Nu se știe ce urmează, odată cu vârsta”, a răspuns JO. 

Despre noua piesă, JO a declarat că s-a născut în această vară. 

„Am terminat-o foarte repede, i-am trântit un clip și am lansat-o. S-a întâmplat datorită lui Smiley și lui Șerban Cazan, care sunt acum pe frecvență, ne ascultă, ei au simțit exact ce am nevoie când au scris piesa asta extraordinară. Mi se pare că e un imn pentru femeile puternice, dar pot fi incluși și bărbații în piesa asta. Mie mi se potrivește la fix și o simt foarte puternic. Cred că se și simte chestia asta, din energia pe care o eman în clip, se simte și din cum am cântat-o. Mi se pare că e fix pe mine. Și live-ul din dimineața asta e foarte important pentru mine, e un live la care țin foarte tare, la care am muncit foarte mult și mă bucur că l-am putut cânta aici în dimineața asta”, a spus JO. 

Ascultă întreaga intervenție și emisiune mai jos: 

DesKiss Dimineața - invitată JO - 24 septembrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:24:44

DesKiss Dimineața - 4 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:06:11

DesKiss Dimineața - invitați Vunk și Lidia Buble - 3 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:45

DesKiss Dimineața - 2 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:06

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.