Călătorii emoționale cu AMI în ,,INTERSTELAR”

AMI ne conduce ,,INTERSTELAR”, ținându-ne de mână și purtându-ne într-o călătorie unde orice iubire e posibilă și suficientă. Vocea ei unică, povestea și interpretarea ne transpun într-un univers îndepărtat, în care muzica devine un refugiu. ,,INTERSTELAR” vorbește despre iubire în toate formele ei – pentru o persoană, pentru muzică, pentru libertate. Cu fiecare vers, AMI creează o atmosferă onirică, invitându-ne să explorăm emoții profunde care ne conectează și ne ajută să găsim sens chiar și în momentele cele mai dificile. Piesa este despre evadare, regăsire și căutarea liniștii interioare. Enjoy!

Versurile piesei au fost scrise de AMI, muzica de Adi Colceru și AMI, iar producția a fost realizată, de asemenea, de Adi Colceru. 

,,Astăzi este o zi specială pentru mine, fiindcă după o lungă călătorie, piesa <<INTERSTELAR>> își găsește locul în lume. Am scris-o acum patru ani, în plină pandemie, când tot ce știam despre stabilitate și normalitate dispăruse brusc. Iar cum muzica era singurul spațiu unde mă simțeam în siguranță, așa s-a născut piesa asta. Ca o formă de evadare, o încercare de a găsi un sens, un loc sigur într-o lume care părea suspendată în timp și-n care viitorul părea că plutește departe, ca o planetă pe care nu mai știam cum să o atingem. <<INTERSTELAR>> a trecut prin mai multe transformări, a crescut odată cu mine, s-a schimbat pe măsură ce și eu m-am schimbat. Uneori am simțit că nu e gata, alteori că nu mai are nevoie de nimic. De aceea o să vă arăt pe parcurs toată călătoria ei și variantele prin care a trecut. Pentru mine, <<INTERSTELAR>> e un refugiu. E despre toate acele emoții pe care nu am știut cum să le exprim atunci – despre singurătate, dar și despre conexiunea pe care o căutăm cu disperare. Despre dorința de a evada, dar și despre regăsirea a ceva mai adânc în noi. Despre călătorii, nu doar fizice, ci și emoționale. Despre libertate! Sper să regăsiți și voi în <<INTERSTELAR>>  acea siguranță și liniște pe care mi-a oferit-o mie în vremuri tulburi. Sau poate veți găsi o altă semnificație în ea. Îmi doresc doar să ajungă acolo unde e nevoie.” ne spune AMI. 


AMI este una dintre cele mai apreciate artiste din industria românească, atrăgând atenția publicului încă de la primul său single, care a devenit hit, "Trumpet Lights", lansat în 2012. Vocea sa unică și stilul remarcabil, cu influențe latino, o fac una dintre cele mai distinse artiste din România. 

În 2013, a avut cea mai de succes colaborare a anului. Colaborarea cu Grasu XXL, "Deja Vu", a dominat Media Music Awards Romania în 2014, câștigând 4 premii (Best Hip-Hop, Best Featuring, Best YouTube ș Pro FM Award). AMI este, de asemenea, cunoscută pentru abilitățile sale în limba spaniolă, iar piesa sa "Otra Vez", lansată în 2013, a fost unul dintre cele mai mari hituri ale verii acelui an. "Playa En Costa Rica" a fost un alt succes uriaș, o piesă lansată în 2014.

În 2016, artista a lansat piesa "Te aștept diseara", care a dominat toate clasamentele de difuzare și a adunat mai mult de 44M de vizualizări pe YouTube. În 2019, AMI a lansat "Tramvai", o piesă sensibilă, care a fost difuzată intens la toate marile posturi de radio din România. Mai mult decât atât, artista și-a surprins fanii cu colaborări precum cea cu Tata Vlad, pentru ,,Enigma”. Una dintre ultimele sale lansări, piesa ,,Nostalgia”, a ajuns rapid la inimile ascultătorilor și în topurile radio, stând timp de 18 săptămâni în top Media Forest, iar ultimul său single, ,,Ador, Ador” a stat timp de 13 săptămâni în Top 10 cele mai difuzate piese de pe radio. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.