Ascultă primul episod de storytelling sharing din seria „Oameni. Cu Nico, baby!”

Pentru ca radioul a fost, este și va fi despre OAMENI și în comunitatea Kiss FM descoperim zilnic povești mișto de viață care ne inspiră, iar Nico a lansat deja de ceva vreme un invite la storytelling sharing.

Astfel că am primit multe povești emoționante și impresionante, pentru care vă mulțumim!

Dintre acestea, Nico a ales-o cu greu pe prima pe care să o transforme în episodul 1 din seria Oameni. Cu Nico, baby!”

Dă-i un play și lasă-te inspirat de povestea de viață de aici: 


Lasă-ne și tu povestea ta pe „Oameni. Cu Nico, baby!”.


Pe scurt, vrem ca povestea ta să ajungă la toată lumea. Că e vorba despre o experiență de dragoste, un moment complicat în familie sau un moment dificil din cariera din care ai răzbit cu brio sau nu, absolut orice happening care te-a schimbat ar putea inspira alți oameni care trec prin același lucru, dar și-au pierdut motivația sau speranța, e must tell. 

Pentru că nu toate poveștile sunt ușoare sau se pot face publice, îți promitem să-ți păstrăm anonimatul, dacă asta te face să-ți transmiți mesajul mai ușor. Internetul ne ține departe unii de alții de multe ori și ne e greu să ne găsim sau să ne regăsim, să ne deschidem față în față sau să ne mai cunoaștem din vorbă’n vorbă cum o făceam cândva. 

Limbajul nostru universal e muzica, hai să fie și vulnerabilitatea și curajul de a vorbi despre noi. Scrie-ne, pe scurt sau pe lung, o experiență de viață și Nico îi dă glas pe Kiss FM și’n online. Cu sau fără nume, dar mereu cu voia ta! 

Hai să te cunoască toată lumea și să-ți facem un ShoutOUT cinstit!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.