Sara James lansează noul ei single - „PSYCHO”

După un lung „DETOX” de la melodiile care nu i se potriveau stilului ei și după interpretarea live „SUNSHINE STATE OF MIND” în semifinalele AGT, Sara James s-a întors cu noul ei single „PSYCHO”.

Cea mai recentă melodie a Sarei vorbește despre a fi pusă într-o cutie de „psihopat” ​​atunci când tot ce faci este să te lupți cu emoțiile care însoțesc pe fiecare dintre noi, indiferent de vârstă. A fi tânăr și a te lupta cu acest aspect este adesea văzut ca o exagerare, pentru că „ce poți ști despre viață?”.Sara a colaborat pe această piesă cu renumiții producători/compozitori– HITIMPULSE, care au scris și produs pentru artiști precum: AJ Mitchell & Ava Max, Kygo & Ellie Goulding, Zara Larsson, Cher Lloyd, Astrid S și alții.

„PSYCHO este un cântec foarte personal. Când ești o persoană tânără în industria muzicală, trebuie să faci față multor presiuni, una dintre ele fiind comparația cu alți artiști. Când cariera ta este în creștere, uneori poate fi copleșitor, nu numai pentru generațiile tinere, ci pentru toate vârstele. Cu toții suntem oameni, ne confruntăm cu emoții diferite, ne luptăm cu diferite gânduri dar la final de zi este ok.”

În urmă cu câteva zile, Sara a anunțat premiera albumului ei de debut „PLAYHOUSE”, lansarea fiind programată pe 8 noiembrie. Odată cu lansarea acestei melodii, Sara le dezvăluie fanilor următoarea experiență personală:

“Albumul de debut este ceva foarte important pentru mine. La urma urmei, este rezultatul a trei ani de muncă cu multe succese, dar și multe provocări și sacrificii. Am vrut să mă eliberez de toate emoțiile și experiențele care m-au însoțit de când am apărut prima dată pe scenă, iar acest album a fost o platformă foarte bună pentru a putea face asta. Cred că lunile următoare vor fi o bună demonstrație a acestui lucru. Îmi duc ascultătorii și urmăritorii mei într-o călătorie foarte interesantă, i-am lăsat să intre în lumea mea.” declară Sara.

Videoclipul pentru cel mai recent single, pe care Sara l-a produs împreună cu regizorul Jan Dybus și echipa de la Papaya Films, cu o apariție surpriză a lui Maja Ostaszewska - actriță poloneză, dezvăluie puțin mai mult. Acesta este următorul capitol al unei întregi povești pe care Sara a decis să o spună lumii în care putem observa și mai multe emoții și povestiri, poate chiar mai multe decat în melodia “Detox”. Cu toate acestea, nu este tot ce a pregătit Sara pentru fanii ei, multe surprize vor apărea cu siguranță. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.