Cel mai glamorous coșmar de Halloween alături de Erika Isac – „Boo Hoo”

Erika Isac te introduce în atmosfera spooky de Halloween cu noua sa piesă – “Boo Hoo”. Piesa captează atenția cu un ritm catchy și versuri provocatoare, invitându-te să te pierzi în lumea ei fascinantă. Cu un videoclip ce depășește toate așteptările, Erika reinterpretează esența Halloween-ului, aducând o poveste plină de mister și dramatism.

Cu un look punk și o atitudine tăioasă, Erika alternează între vis și coșmar, jucând și un rol negativ care adaugă un plus de intensitate poveștii. Vei fi atras în universul ei captivant, dar e bine să te gândești de două ori dacă ești pregătit să iei parte în aventura sa. Enjoy!

Piesa a fost scrisă de Erika Isac și produsă de MVRCU. Videoclipul a fost realizat de Sânziana Pantazi & frnk. și produs de Rabbit Studio. 


Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Cu o experiență de aproape 10 ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, artista a început să se remarce pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei “Tap Tap”, prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor. A urmat piesa ,,Femei”, care are peste 4M de vizualizări deja, dar și piesa ,,Tupeista”, care a urcat rapid în trending-ul YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. În 2024, artista a generat milioane de reacții datorită pieselor „Macarena” și „Femei în Parlament”, single-uri care abordează probleme sociale actuale dintr-o perspectivă feministă, tratând subiectele cu sinceritate și curaj. Mai mult decât atât, Erika a mai adăugat recent un succes în cariera sa cu piesa “VOILA”, lansată alături de M.G.L., care a ajuns pe locul #2 în Top 50 cele mai ascultate piese din România din platforma Spotify, dar și în trending-ul YouTube, unde are peste 16M de vizualizări. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.