Pamela Anderson a revenit pe marile ecrane: „Tot ce-mi doresc este să lucrez în continuare”

Actrița este protagonista unui film apreciat de critici.

Pamela Anderson are rolul principal în „The Last Showgirl”, în regia Giei Coppola, iar criticii nu au ezitat să o felicite pentru modul în care a jucat.

În cadrul Festivalului de Film de la Zurich, actrița a primit premiul Golden Eye Award și a mărturisit cum simte că „a fost în depresie în ultimele decenii”, deoarece perioada dintre rolul din Baywatch și debutul ei pe Broadway, în 2022, a părut o ceață totală.


„Nu am crezut vreodată că voi fi pe o scenă și voi primi un astfel de premiu. Pur și simplu îmi doresc să muncesc în continuare. Sunt entuziasmată să fac mai multe. Dacă mă uit în spate, pare că am trecut de la Baywatch direct la Broadway. Nu știu ce s-a întâmplat între aceste momente, totul pare o mare ceață. Sunt fericită să fiu aici, în acest moment, deoarece cred că am fost în depresie în ultimele decenii”, spune ea.


„The Last Showgirl”, scris de Kate Gersten și regizat de Coppola, o urmărește pe Shelley, o fostă performeriță din Las Vegas, care încearcă să-și continue viața, după ce show-ul ei se închide brusc. Filmul a picat mănușă pe Anderson, iar actrița povestește că a simțit o conexiune cu personajul principal, din clipa în care a citit scenariul. 


Pamela a revenit în viețile noastre în 2022, atunci când a debutat pe Broadway în musical-ul Chicago, în rolul lui Roxie Hart. Rob Marshall, cel care a regizat filmul din 2002, a abordat-o pe actriță când ea era la un concurs de surf cu fiii ei, dar, așa cum ea povestește, inițial i-a fost prea frică să accepte propunerea. Ulterior, vedeta a precizat că „a fost cea mai bună alegere din viața ei.” „Nu știi niciodată de ce ești capabil, până nu încerci”, a continuat actrița.


Ulterior, ea a fost și mai vizibilă în industrie, atunci când Ryan White a lansat documentarul „Pamela, a Love Story.” „Ryan a făcut acel documentar și așa Gia m-a văzut. Mereu am știut că pot mai mult. Este minunat să faci parte din cultura pop, dar este și o binecuvântare și un blestem. Oamenii se îndrăgostesc de tine datorită unui costum de baie. Mi-a luat multă vreme, dar sunt aici”, a precizat Anderson.


Chiar dacă susține că o bună parte din viața ei a fost în ceață, Pamela subliniază că nu ar fi ajuns aici fără toate experiențele prin care a trecut. „Nu cred că aș fi putut juca personajul propus de Gia dacă nu aș fi avut viața pe care am avut-o. Dacă pot să lucrez și să folosesc aceste provocări în ajutorul meu, mă voi simți binecuvântată.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.