Nicole Kidman revine într-un film unde are o idilă cu un bărbat mai tânăr, thriller-ul erotic „Babygirl”

Nicole Kidman e pe val cu un anumit tip de filme. După ce a jucat în producția Netflix „A Family Affair”, alături de Zac Efron, a revenit într-un rol mult mai interesant (și mai bun, sperăm noi), unde are o idilă tot cu un bărbat mai tânăr decât ea.


„Babygirl” este un thriller erotic care a debutat în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, și care va ajunge pe marile ecrane de Crăciun. Nicole a câștigat premiul pentru „cea mai bună actriță”, în cadrul festivalului, așa că suntem tare curioși să-l vedem și noi. 

Potrivit sinopsis-ului oficial, filmul o urmărește pe Kidman, o femeie cu o carieră de top, dispusă să-și pericliteze atât viața profesională, cât și cea de familie, atunci când începe o aventură cu internul ei tânăr, jucat de Harris Dickinson.

Din distribuție mai fac parte actori celebri precum Antonio Banderas, Sophie Wilde, Esther McGregor, Victor Slezak, Vaughan Reilly șiLeslie Silva.


„Toți purtăm cu noi o cutiuță neagră plină cu cele mai controversate fantezii ale noastre, fantezii pe care e foarte posibil să nu le împărtășim cu nimeni niciodată. Sunt fascinată de dualitatea ființei umane, iar filmul ăsta este o încercare de a lumina, fără a judeca, forțele opuse care ne formează personalitățile. Pentru mine, feminismul este libertatea de a studia vulnerabilitatea, iubirea, rușinea, furia și demonul interior al femeilor”, a spus regizoarea și scriitoarea filmului, Halina Reijn.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.