A murit Liam Payne, fost membru al trupei One Direction

Fanii sunt în șoc.

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la vârsta de 31 de ani. 

Autoritățile au declarat că bărbatul a căzut de la etajul trei al hotelului din Buenos Aires unde era cazat, iar medicii au declarat decesul la fața locului. 

Oficiali din guvernul argentinian au mărturisit că Liam a sărit de la balconul camerei sale, iar polițiștii s-au prezentat la fața locului în urma unui apel primit, prin care au fost anunțați de comportamentul „agresiv al unui bărbat, posibil aflat sub influența alcoolului sau drogurilor.”

Managerul hotelului a fost cel care a sunat la poliție și, potrivit celor de la AP, în înregistrare, el poate fi auzit în timp ce spune: „Un oaspete aflat sub influența alcoolului sau drogurilor...Distruge întreaga cameră, așa că vă rugăm să trimiteți pe cineva, vă rog.” Vocea lui, informează AP, a devenit mai anxioasă pe măsură ce spunea autorităților că în camera lui Payne există și un balcon.

Payne a vorbit deschis despre lupta lui cu alcoolismul, iar intr-un video postat în iulie 2023 pe canalul său de YouTube, el a spus că nu a mai băut de șase luni, după ce a primit tratament.


Sute de fani One Direction s-au prezentat în fața hotelului din Buenos Aires, unde au cântat piese ale trupei și i-au adus un omagiu artistului. 

Trupa a fost un adevărat fenomen și a fost formată din Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan și Louis Tomlinson. Lui Payne nu i-a fost ușor să se acomodeze cu popularitatea, iar în 2013, în cadrul unui interviu, după ce a interacționat cu un fan aflat în stare de șoc pentru că l-a văzut, a spus: „Nu cred că poți face față la asta, și e o nebunie pentru noi să observăm că oamenii pot intra în astfel de stări atunci când ne întâlnesc.”


După ce s-au despărțit, băieții au urmat cariere solo, iar Payne s-a îndreptat către EDM și hip-hop - a scos un single alături de Quavo în 2017, „Strip That Down”, melodie care a urcat în Billboard Top 10, în 2019 a lansat albumul „LP1”, iar în martie 2014 a lansat piesa „Teardrops.”


El a lăsat în urmă un băiat de 7 ani, Bear Grey Payne, pe care l-a făcut cu fosta lui iubită, Cheryl Cole de la Girls Aloud. Ambii lui părinți trăiesc, dar și surorile sale mai mari, Ruth și Nicola.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.