Billy Crystal a dezvăluit secretul căsniciei sale de 54 de ani

Unele cupluri rezistă peste ani.

Billy Crystal, 76 de ani, este protagonistul unei noi serii AppleTV+, „Before.” În cadrul unui interviu în care-și promova show-ul, el a fost întrebat despre secretul căsniciei sale longevive alături de Janice.

„Respect, umor, sinceritate, dar și respect pentru viețile noastre individuale, dar și cea de cuplu. Pur și simplu bucură-te de timpul pe care-l petreceți împreună, la bine și la rău”, a spus actorul.

Cei doi s-au cunoscut în 1966, când erau adolescenți. S-au căsătorit în 1970 și au împreună două fete, Jennifer Crystal Foley și Lindsay Crystal.

„Oh, copiii schimbă totul. Când am devenit tată în 1973, Janice muncea, iar eu eram la începutul carierei mele în stand-up. Așadar, în timpul zilei eram „Mr. Mom”, iar asta mi-a schimbat viața total. Aveam 25 de ani și responsabilitatea unui copil care nu putea supraviețui fără mine. Când am învățat că poți iubi ceva mai tare decât pe tine, a fost cea mai tare experiență din viața mea. Ăsta a fost efortul meu, să las în lumea asta două fiice minunate - femei în toată firea acum, mame la rândul lor. Iar ele își învață copiii, cei patru nepoți ai noștri, despre ce înseamnă responsabilitatea în ziua de azi, iar asta se schimbă constant”, a continuat Billy.

În 2021, invitat la The Kelly Clarkson Show, Crystal a vorbit despre căsnicia lui și a spus: „Încă ne place să fim împreună. Ne distrăm foarte tare și tot descoperim lucruri unul despre celălalt. Și cred că asta contează foarte mult într-o relație - să continui să fii curios și să descoperi mai multe despre omul de lângă tine.”


În plan profesional, „Before” va avea premiera pe 25 octombrie. Crystal îl joacă pe Eli, un psihiatru de copii a cărui nevastă, Lynn (Judith Light), a murit recent. Povestea urmărește istoria lor de cuplu, dar și cum Eli începe o prietenie cu un băiat problematic, Noah (Jacobi Jupe).

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.