Cameron Diaz revine la cariera de actriță, după 11 ani de pauză

Abia așteptăm să o vedem.

Cameron Diaz va fi protagonistă într-o comedie de acțiune marca Netflix, „Back in Action”, unde va juca alături de Jamie Foxx. Filmul va avea premiera în 2025 și este prima producție în 11 ani de zile în care joacă Diaz.

Vedeta a renunțat la Hollywood pentru a se dedica vieții de familie (are doi copii alături de soțul Benji Madden), dar și unui business pe care-l conduce, vinul Avaline. 


Invitată în cadrul event-ului Fortune’s Most Powerful Women Summit, ea a povestit despre decizia pe care a luat-o: „A fost ceva ce a trebuit să fac. Pur și simplu asta m-a ajutat să-mi iau viața înapoi. Pur și simplu nu mi-a păsat de nimic altceva.

Nicio opinie din jur, niciun succes, nicio ofertă și absolut nimeni nu m-ar fi putut face să mă răzgândesc de la decizia de a avea grijă de mine și de a-mi construi viața pe care mi-o doream. Totul se reduce la - ce te pasionează? Pentru mine, pe primul loc a fost familia.”


„Back in Action” va avea premiera pe 17 ianuarie. Ea și Foxx sunt doi spioni CIA care revin la profesia de bază, după ce identitățile lor secrete au fost compromise. Regizat de Seth Gordon, filmul îi mai are în distribuție și pe Kyle Chandler, Andrew Scott și Glenn Close.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.