Sophie Ellis-Bextor a lansat noul ei single, „Freedom of the Night”

Sophie Ellis-Bextor a lansat noul ei single, „Freedom of the Night”, un imn disco-pop care va cuceri, cu siguranță, ringurile de dans. Această lansare a fost realizată prin intermediul Universal Music Group. Piesa, extrem de captivantă, marchează intrarea lui Sophie într-o nouă eră, cu o revenire încrezătoare la stilul ei emblematic și apreciat de disco-pop. „Freedom of the Night” este prima ei piesă solo de la albumul din 2023, „HANA”. Melodia va fi însoțită de un videoclip care va fi lansat vinerea viitoare, filmat la Rivoli Ballroom din Londra de colaboratoarea ei, Sophie Muller.

„Am fost mereu genul de persoană care are nevoie de muzică pentru a se recalibra, iar ‘Freedom of the Night’ este despre acel sentiment. Muzica ca formă de eliberare și un strop de hedonism. Am avut întotdeauna nevoie de această energie în viața mea și știu că nu sunt singura. Așa cum spune piesa, uneori trebuie să cedezi în fața dorințelor tale”, a declarat artista.

După o trilogie de albume apreciate, realizate împreună cu colaboratorul ei, Ed Harcourt, „Freedom of the Night” marchează începutul unei reveniri la rădăcinile muzicale ale lui Sophie în pop, disco și dance. Este primul ei mare single pop de la albumul din 2011, „Make a Scene”.

Anul 2024 a fost impresionant pentru Sophie Ellis-Bextor. După ce hitul ei din 2001, „Murder on the Dancefloor”, a apărut în scena finală epică a filmului „Saltburn” al lui Emerald Fennell, acesta a cunoscut o revenire uriașă, ajungând pe locul 2 în UK Singles Chart și pe locul 58 în Billboard Top 100, piesa acumulând acum peste 10,9 miliarde de stream-uri globale. Recent, Sophie a susținut concerte sold-out în Europa și SUA, a cântat în deschiderea concertelor lui Nile Rodgers și la festivaluri din întreaga lume, inclusiv alături de Peggy Gou în timpul setului acesteia la Glastonbury. În noiembrie, va cânta în deschiderea trupei Take That în Australia și alături de The Human League în Marea Britanie, în decembrie. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.