Stand up show cu Maria, Mincu si Banciu@Deva

Câștigătoarea Editiei 2016 iumor, Maria Popovici ajunge la tine în oraș!
Maria Popovici si Mincu vă aşteaptă anul acesta în al doilea Turneu National, alături de invitatul lor, Alexandru Banciu.
Au pornit din nou la drum prin toată țara cu un nou show de stand-up comedy, scris si realizat de ei! Haideți la spectacole sa aflati prin ce au mai trecut cei doi, dacă Mincu si-a mai schimbat maşina sau daca Maria a fost cerută sau nu în sfârşit în căsătorie. Indiferent de situație, comedianții vă garantează o super-seară!

UNDE? CINEMA PATRIA
CAND? Duminica, 3 Decembrie, ora 20.00
Informații 0743 074 282
Casierie bilete – la cinema. Telefon 0254 / 211 987
Bilete online la acest link: https://goo.gl/8uUTg6

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

TOPUL FIRMELOR 2017

Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara vă invită la cel mai important eveniment de business al anului 2017: TOPUL FIRMELOR din judeţul HUNEDOARA, Ediţia a XXIV-a.

În cadrul festivității de premiere din acest an, Camera de Comerț și Industrie Hunedoara propune un PARTENERIAT PENTRU HUNEDOARA și va aduce în atenția invitaților proiecte concrete pentru îmbunătățirea climatului de afaceri și promovarea investițiilor autohtone și străine. De asemenea, vor fi recunoscute și promovate performanțe reale și oneste ale unor reprezentanți ai comunității locale, atât din mediul de afaceri, cât și din societatea civilă, din diferite domenii de activitate. Evenimentul va avea loc in 22 noiembrie la sala de evenimente Bliss Events  din Deva.

TOPUL FIRMELOR 2017 – o ediție de excepție!

Eveniment sustinut de KISS FM

Topul firmelor din judetul Hunedoara 2017

Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara vă invită la cel mai important eveniment de business al anului: TOPUL FIRMELOR din judeţul HUNEDOARA, Ediţia a XXIV-a, 2017.În cadrul festivității de premiere din acest an, Camera de Comerț și Industrie Hunedoara propune un PARTENERIAT PENTRU HUNEDOARA și va aduce în atenția invitaților proiecte concrete pentru îmbunătățirea climatului de afaceri și promovarea investițiilor autohtone și străine: portalul Hunedoara Business și Biroul Unic, parteneriate public-private care să sprijine dezvoltarea sustenabilă a județului Hunedoara. De asemenea, vor fi recunoscute și promovate performanțe reale și oneste ale unor reprezentanți ai comunității locale, atât din mediul de afaceri, cât și din societatea civilă, din diferite domenii de activitate.TOPUL FIRMELOR 2017, o ediție de excepție!#TopulFirmelorHunedoara2017 #PremiemPerformanta #IncheiemParteneriate #RecunoastemValorile

Posted by Camera de Comert si Industrie Hunedoara on 10 Noiembrie 2017

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

FRESH THIS WEEK @KISS FM

Fresh This Week #32

Salut, Internet! Iată știrile săptămânii pe muzică de lift. Închide ochii, relaxează-te, apoi deschide-i și mai dă play o dată la clip, pentru că n-ai avut cum să citești ce urmează să se întâmple. :))

Posted by Kiss FM on 12 Noiembrie 2017

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

PARTYDUL KISS FM LA MIAMI CLUB ORASTIE

Hei, party people! Sambata ne vedem pentru prima data in Miami Club din Orastie!! Party ON!!
In 11 noiembrie ne distram impreuna cu Partydul KissFM si animatoare exotice venite chiar din Miami! Sa dam start distractie impreuna!
WELCOME TO MIAMI CLUB ORASTIE, LA IESIREA DIN ORAS IN COMPLEXUL VEGAS.
Rezervari la telefon: 0745.780.264

Powered by KISS FM #1 RADIO STATION

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cupa Arsenal Park la futsal !!!

 

 

 

Înscrie-te în competiția lunii octombrie: în premieră în cel mai mare parc tematic din țară, în data de 29 octombrie 2017, va avea loc prima ediție a Cupei Arsenal Park la futsal!
Se pot înscrie în competiție echipe de amatori de futsal până în data de 21 octombrie 2017, online sau la numărul de telefon 0731210432.
Înscrierea este gratuită!
Premiul cel mare: echivalentul în lei a 500 de euro!
SUCCES !!!
Detalii, pe arsenalpark.ro!

Eveniment sustinut de KISS FM #1 HIT RADIO

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

DEVA AUTO SHOW 2017

DEVA AUTO SHOW este cel mai important eveniment auto al anului din Regiunea Vest, ce reuneste dealeri ai celor mai renumite marci auto, agenti economici ce desfasoara activitati in domeniul auto, dar si servicii conexe.

Vino la DEVA AUTO SHOW in perioada 25-28 mai 2017, la Shopping City Deva si Descopera-ti Regina!
Vei putea alege masina visata, din cele peste 70 de modele de top ale celor mai renumite marci auto! Vei putea admira peste 30 de masini retro in cadrul paradei Retromobil Cars! Vei descoperi motociclete, scutere, atv-uri, biciclete, piese si accesorii auto, dar si cateva masini imbunatatite prin tuning! Mai mult, poti participa la concursurile noastre cu premii si sa castigi o bicicleta oferita de Eurosport DHS!

DEVA AUTO SHOW 2017 25-28 mai 2017, între orele 10-19, în parcarea Shopping City Deva.

Eveniment recomandat de KISS FM

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM este radioul nr. 1 în Romania

Kiss FM este cel mai ascultat radio, conform ultimului val de sondaje (ianuarie- aprilie)! De 13 ani vibrăm pe aceeași muzică și mulțumită vouă suntem Number One în România.

We KISS you!

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Drumul Regelui 2017

Foaie verde de măcriș, haide, lume, la PETRIȘ!

Drumul Regelui este o competiție sportivă de ciclism care se desfășoară anual în jurul datei de 10 mai (Ziua Monarhiei)

Ia-ți acum biletul de participare de pe www.eventim.ro, sau din magazinele Orange, Vodafone, Germanos, benzinăriile OMV, librăriile Cărturărești sau Humanitas, și înscrie-te online în cel mai fain concurs de biciclete: www.drumulregelui.com.
Un eveniment susținut de Kiss FM

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

CONCURS

CONCURS!!!
Punem la bataie 5 invitatii duble la concertul Stefan Hrusca de la Teatru de Arta Deva.
Ca sa te inscrii la concurs trebuie doar sa lasi un comentariu care sa contina cuvantul “MAGIC” pana in 24 Aprilie, ora 23.59.

Castigatorii vor fi desemnati de random.org, prin tragere la sorti, in data de 25 aprilie si vor fi contactati prin e-mail.

SUCCES!!!

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Hunedoara Business Elite

24 – 26 Martie 2017, Teatru de Artă Deva

Dacă ești pe cale să-ți deschizi un business sau ai deja unul înființat, hai la Hunedoara Business Elite , merită!
Business Elite este un eveniment ce se adresează antreprenorilor care au o afacere de tip START-UP sau acelor persoane care doresc să înceapă o afacere. Scopul acestui eveniment este acela de a aduce informații valoroase în mediu antreprenorial din județul Hunedoara, iar în momentul în care antreprenorii vor aplica ceea ce învață la acest eveniment, își vor crește cifra de afaceri, iar afacerea va evolua!
Prin participarea la acest eveniment, antreprenorii vor întâlni oameni de succes din județul Hunedoara și invitați de renume național care le vor explica cum să-și crească afacerea, cum să evite hățișul birocratic în care se vor vedea puși dacă vor să-și înființeze o firmă, ce pași sunt de urmat apoi pentru a crește și dezvolta afacerea, dar și pentru a o consolida.
Nu veți adormi pe scaune! De ce? Pentru că este un eveniment interactiv! Adică? Veți putea să adresați întrebări celor care vorbesc pe scenă pentru a vă oferi informații suplimentare, dacă doriți, pentru că fiecare invitat are la dispoziție 20 de minute pentru a vă răspunde la întrebări.
Modul în care întrebarea va ajunge la speaker este simplă! În sală vor fi niște domnișoare drăguțe, hostessele noastre, care vor prelua întrebarea scrisă de către dumneavoastră pe una dintre colile ce se află la finalul caietului de lucru primit la intrarea în sală, iar apoi o vor livra, pe scenă, la speaker.
Și asta nu este tot! Pe lângă informațiile valoroase oferite de invitații de renume național prezenți pe scenă, dacă sunteți în sală, participați la o tombolă cu premii totale în valoare de 42500lei.

Participă la Hunedoara Business Elite ca să ai un business pe profit!

Biletele se cumpără de pe site-ul www.businesselite.ro

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »