Târgul de Nunți DEVA MALL

Sunteți în căutarea unei nunți perfecte?
În perioada 22 – 25 februarie 2018 vă invităm la cea de a X-a ediție a Târgului de Nunți DEVA MALL.
Cei care sunt pe cale să se căsătorească, pot găsi și alege serviciile necesare unui asemenea eveniment. La Târgul de Nunți  DEVA MALL vor fi prezente firme ce își vor prezenta produsele și serviciile: Rochii de mireasă, aranjamente florale, decorațiuni, muzică, servicii foto-video, candy bar-uri și multe altele.
Vino la Târgul de nunți organizat la DEVA MALL și alege ce se potrivește pentru nunta voastră.

Eveniment recomandat de KISS FM

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS 4 LOVE

O singură dată pe an, „Te iubesc!” nu e suficient.

De Valentine’s Day, trebuie să te străduiești mai mult. Kiss FM răsplateşte dragostea adevarată.

Trimite o declarație de dragoste persoanei iubite AICI sau pe whats app la 0726 266 450 și poți câștiga una dintre cele cinci invitații duble la Concertul Direcția 5 din 15 februarie de la Teatru de Artă Deva.

KISS 4 LOVE – Inspiraţie pentru declaraţie…

Tag-uri:

Comentarii: 1 Comentariu »

RÂZI CU RUSU ŞI ANDREI. DIN 15 IANUARIE, LA KISS FM

Anul nou începe ca naiba pentru Kiss FM! Asta pentru că a trebuit să găsim un prezentator nou pentru matinalul numărul 1 din Romania, care, din 2014 și până la finalul lui 2017 s-a numit „Râzi cu Sergiu și Andrei!”, pentru că Sergiu…

Sergiu Floroaia, spre noi orizonturi

Sergiu Floroaia și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia sa, dar și cu angajații SpaceX care i-au promis că va fi primul bărbat de pe planeta Venus. A decis să facă această schimbare la începutul anului. A fost singura rezoluție de anul nou pe care a respectat-o, promisiunile să se apuce de sală și să mănânce mai sănătos au fost deja abandonate încă din 1 ianuarie.

Ionuț Rusu e singurul pe care l-am găsit ready and willing și are toate calitățile pe care ni le dorim de la un prezentator de matinal: a zis că vine! Așa că l-am luat! Băiatul ăsta va face echipă cu Andrei Ciobanu și vor prezenta, din 15 ianuarie, în fiecare zi matinalul, de luni până vineri, de la 06:00 la 10:00! Asta în ciuda propunerii lui Andrei de a începe matinalul undeva după prânz, măcar din când în când.
Andrei Ciobanu s-a bucurat nespus la auzirea veştii că va avea un coleg nou la emisiune. “Mai bine mă lăsaţi singur, că oricum tot aia era!” a declarat el, entuziasmat. După care ne-a blocat apelurile, sms-urile, WhatsApp-ul. Sperăm că vine, totuşi, la muncă de luni.

Ar mai fi fost loc şi de un citat de la Ionuţ Rusu, dar n-a zis nimic interesant, aşa că n-avem ce să scriem. Atât s-a putut.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

SĂRBĂTORI FERICITE !!!

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Stand up show cu Maria, Mincu si Banciu@Deva

Câștigătoarea Editiei 2016 iumor, Maria Popovici ajunge la tine în oraș!
Maria Popovici si Mincu vă aşteaptă anul acesta în al doilea Turneu National, alături de invitatul lor, Alexandru Banciu.
Au pornit din nou la drum prin toată țara cu un nou show de stand-up comedy, scris si realizat de ei! Haideți la spectacole sa aflati prin ce au mai trecut cei doi, dacă Mincu si-a mai schimbat maşina sau daca Maria a fost cerută sau nu în sfârşit în căsătorie. Indiferent de situație, comedianții vă garantează o super-seară!

UNDE? CINEMA PATRIA
CAND? Duminica, 3 Decembrie, ora 20.00
Informații 0743 074 282
Casierie bilete – la cinema. Telefon 0254 / 211 987
Bilete online la acest link: https://goo.gl/8uUTg6

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

TOPUL FIRMELOR 2017

Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara vă invită la cel mai important eveniment de business al anului 2017: TOPUL FIRMELOR din judeţul HUNEDOARA, Ediţia a XXIV-a.

În cadrul festivității de premiere din acest an, Camera de Comerț și Industrie Hunedoara propune un PARTENERIAT PENTRU HUNEDOARA și va aduce în atenția invitaților proiecte concrete pentru îmbunătățirea climatului de afaceri și promovarea investițiilor autohtone și străine. De asemenea, vor fi recunoscute și promovate performanțe reale și oneste ale unor reprezentanți ai comunității locale, atât din mediul de afaceri, cât și din societatea civilă, din diferite domenii de activitate. Evenimentul va avea loc in 22 noiembrie la sala de evenimente Bliss Events  din Deva.

TOPUL FIRMELOR 2017 – o ediție de excepție!

Eveniment sustinut de KISS FM

Topul firmelor din judetul Hunedoara 2017

Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara vă invită la cel mai important eveniment de business al anului: TOPUL FIRMELOR din judeţul HUNEDOARA, Ediţia a XXIV-a, 2017.În cadrul festivității de premiere din acest an, Camera de Comerț și Industrie Hunedoara propune un PARTENERIAT PENTRU HUNEDOARA și va aduce în atenția invitaților proiecte concrete pentru îmbunătățirea climatului de afaceri și promovarea investițiilor autohtone și străine: portalul Hunedoara Business și Biroul Unic, parteneriate public-private care să sprijine dezvoltarea sustenabilă a județului Hunedoara. De asemenea, vor fi recunoscute și promovate performanțe reale și oneste ale unor reprezentanți ai comunității locale, atât din mediul de afaceri, cât și din societatea civilă, din diferite domenii de activitate.TOPUL FIRMELOR 2017, o ediție de excepție!#TopulFirmelorHunedoara2017 #PremiemPerformanta #IncheiemParteneriate #RecunoastemValorile

Posted by Camera de Comert si Industrie Hunedoara on 10 Noiembrie 2017

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

FRESH THIS WEEK @KISS FM

Fresh This Week #32

Salut, Internet! Iată știrile săptămânii pe muzică de lift. Închide ochii, relaxează-te, apoi deschide-i și mai dă play o dată la clip, pentru că n-ai avut cum să citești ce urmează să se întâmple. :))

Posted by Kiss FM on 12 Noiembrie 2017

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

PARTYDUL KISS FM LA MIAMI CLUB ORASTIE

Hei, party people! Sambata ne vedem pentru prima data in Miami Club din Orastie!! Party ON!!
In 11 noiembrie ne distram impreuna cu Partydul KissFM si animatoare exotice venite chiar din Miami! Sa dam start distractie impreuna!
WELCOME TO MIAMI CLUB ORASTIE, LA IESIREA DIN ORAS IN COMPLEXUL VEGAS.
Rezervari la telefon: 0745.780.264

Powered by KISS FM #1 RADIO STATION

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cupa Arsenal Park la futsal !!!

 

 

 

Înscrie-te în competiția lunii octombrie: în premieră în cel mai mare parc tematic din țară, în data de 29 octombrie 2017, va avea loc prima ediție a Cupei Arsenal Park la futsal!
Se pot înscrie în competiție echipe de amatori de futsal până în data de 21 octombrie 2017, online sau la numărul de telefon 0731210432.
Înscrierea este gratuită!
Premiul cel mare: echivalentul în lei a 500 de euro!
SUCCES !!!
Detalii, pe arsenalpark.ro!

Eveniment sustinut de KISS FM #1 HIT RADIO

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

DEVA AUTO SHOW 2017

DEVA AUTO SHOW este cel mai important eveniment auto al anului din Regiunea Vest, ce reuneste dealeri ai celor mai renumite marci auto, agenti economici ce desfasoara activitati in domeniul auto, dar si servicii conexe.

Vino la DEVA AUTO SHOW in perioada 25-28 mai 2017, la Shopping City Deva si Descopera-ti Regina!
Vei putea alege masina visata, din cele peste 70 de modele de top ale celor mai renumite marci auto! Vei putea admira peste 30 de masini retro in cadrul paradei Retromobil Cars! Vei descoperi motociclete, scutere, atv-uri, biciclete, piese si accesorii auto, dar si cateva masini imbunatatite prin tuning! Mai mult, poti participa la concursurile noastre cu premii si sa castigi o bicicleta oferita de Eurosport DHS!

DEVA AUTO SHOW 2017 25-28 mai 2017, între orele 10-19, în parcarea Shopping City Deva.

Eveniment recomandat de KISS FM

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »