Kiss FM va invita la concert de sarbatori

Consiliul  Local  Giurgiu  prin  Centrul  Cultural Ion  Vinea organizeaza joi 13  decembrie un  concert  dedicat sarbatorilor  de  iarna sustinut   de  Orchersta  de  Suflatori  Valahia .
Evenimentul  va  avea  loc la  Ateneul Ioan Balanescu.
Invitati, tenorul  Alin   Stoica , corul  Vlasceanca  al  Colegiului Ioan  Maiorescu, trupele Minidance  si Step  up .
In programul  concertului vor   fi  incluse lucrari  din  creatia  compozitorilor Carl Teike, Johan  Straus  Emil  Hradecky , Tuschla  Walter  Glenn Miller, Jacues  Offrenbach,  Emile  Waldteufel,  Claude  Francois, Di Capua , Miki  Teodorakis .

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Festivalul National de Gimnastica Aerobica Cupa Dunarii, la cea de-a 3-a editie

Asociatia Culturala pt Copii si Tineret Milenium Art in parteneriat cu Directia Judeteaa pt Sport si Tineret Giurgiu si Inspectoratul Scolar Judetean , organizeaza Festivalul National de Gimnastica Aerobica Cupa Dunarii editia a 3- a.

Evenimentul va avea loc sambata 24 noiembrie orele 11.00 in sala Chaucey Hardy din parcul Steaua Dunarii.

In concurs sunt inscrisi peste 280 de sportivi din 14 cluburi din tara.

Intrarea va fi libera

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Proprietarul de frunze

Acesta este titlul volumului de versuri pe care Ionel Muscalu il pregateste pentru giurgiuveni.

Autorul se pregateste sa surprinda cititorii supunand o lume sensibilita peste timpul prins in mrejele tehnologiei si grijile cotidiene.

Vorbim la telefon, trimitem mesaje si uneori uitam sa mai vorbim cu noi .

Lansarea cartii lui Ionel Muscalu se va face pe 23 nov. ora 14 la cafeneaua artistilor . Parteneri media Kiss Fm si giurgiulmeu.ro

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Internet wireless disponibil gratuit

Marţi, 13 noiembrie 2012, la ora 12,00, în Parcul Mihai Viteazu va avea loc inaugurarea punctelor de acces Internet wireless gratuit realizate de Primăria Municipiului Giurgiu în parteneriat cu o  societate comerciala .

Începând cu această dată accesul la Internet va fi liber şi nelimitat, 24 de ore din 24, în patru locaţii din municipiu: Parcul Mihai Viteazu, Parcul Elevilor, Parcul Alei şi zona Turnului Ceasornicului şi a străzii pietonale Mircea cel Bătrân.

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM va invita la expozitie de arta

‘Piatra şi Veşnicia’, ultima lucrare a pictorului Ion Sălişteanu, este piesa centrală a expoziţiei itinerante care a fost deschisă joi 8 noiembrie în cadrul Muzeului Judeţean ‘Teohari Antonescu’ în prezenţa soţiei artistului, Melania Sălişteanu, şi a fiicei acestuia, Oana Sălişteanu.

Cu aceasta ocazie sotia artistului a declarat ca a fost incantata de lumina si vibraţia crăzbat din sala de lucrări precum si de modul cum au fost aşezate acestea .

Vernisajul în cadrul caruia au fost expuse 52 dintre lucrările ale marelui artist a avult loc cu cu sprijinul fostei eleve a pictorului Petra Şerbănescu Tănase şi a conducerii Muzeului Judeţean Giurgiu.

Expoziţia de la Giurgiu este cea de-a 13 expoziţie itinerantă organizată în ţară şi în străinătate de la moartea artistului în urmă cu 16 luni. Expoziţia va rămâne deschisă până la începutul lunii ianuarie 2013.

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Ziua Teatrului Austriac la Giurgiu

Ultimele doua zile ale Festivalului Teatrelor Dunarene isi asteapta specatatorii cu inca 5 spectacole .

Astazi va fi Ziua Teatrului Austriac la Giurigiu .

Dupa colocviul “ Dramaturgia Austriaca Astazi” sustinut in Cafeneaua Artistilor,  vor putea fi urmarite piesele “Freud” de Phillipp Kaplan al teatrului Pygmalion din Viena la ora 17.30 in Sala Studio si “ Procesul” , o dramatizare dupa Kafka a Tetarului Bacovia din Buzau la ora 19 .30 in Sala Mare .

Maine in Sala Studio la ora 11.00 Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu va sustine spectacolul “ Cum sa scapi de sentimente “ de Paul Ioachim.

Dupa simpozionul “ editia a 15-a a Festivalului Teatrelor Dunarene, artistii teatrelor Tudor Vianu din Giurgiu si Sava Ognianov din Russe – Bulgaria vor juca piesa “ Conu leonida fata cu reactiunea “ de Ion Luca Caragiale. Spectacolul va avea loc la ora 16. 00 in Sala Mare .

Festivalul Teatrelor Dunărene de la Giurgiu se va încheia maine la ora 20.30 in Sala Mare cu piesa ‘Poker’ de Adrian Lustig a Teatrului de Comedie.

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Festivalul Teatrelor Dunarene , in plina desfasurare

Festivalul Teatrelor Dunarene continua astazi cu doua spectacole .Primul va fi cel al Teatrului Maria Filoti din Galati cu “Lectia” de Eugen Ionescu ce va avea loc la ora 17.00 in sala mare . Cel de-al doilea spectacol , va fi sustinut de Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu .

Este vorba despre piesa ‘Plaja cu amanti” de Pusi Dinulescu ce va incepe la ora 20.00 in sala mare.

Si tot atazi incepand cu ora 19.00 in Cafeneaua Artistilor vor fi discutate rezultatele concursului “Dramaturgie in doi;” Premiul 1 – “Luna abtibild” de Carmen Dominte.

Maine va fi ziua Teatrului Austiac la Giurgiu .

Vor putea fi urmarite piesele “Freud” de Phillipp Kaplan al teatrului Pygmalion din Viena si “ Procesul” , o dramatizare dupa Kafka Tetarului Bacovia din Buzau .

Festivalul Teatrelor Dunărene de la Giurgiu se va încheia sâmbătă cu piesa ‘Poker’ de Adrian Lustig a Teatrului de Comedie.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Teatre din Bulgaria, Serbia şi Austria participă la Festivalul Teatrelor Dunărene

Teatre din România, Bulgaria, Serbia şi Austria participă în perioada 22-27 octombrie la cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Teatrelor Dunăre, organizat de Teatrul ‘Tudor Vianu’ din Giurgiu.

Directorul Teatrului ‘Tudor Vianu’, Mircea M. Ionescu spune ca acesta este a 3-a editie pe care o organizeaza aprecata a fi cea mai reusita .

La aceasta editie participa 12 teatre cu 17 spectacole, de la teatru pentru copii, teatru de păpuşi şi până la piese după Cehov, Kafka, Teodor Mazilu, Ion Băieşu, Paul Ioachim, Eugen Ionescu avand câte o zi în festival dedicată fiecărei ţări invitate

Astazi va fi Ziua Teatrului Sarb la Giurgiu . Vor putea fi urmarite piesele “Zjecear- Transilvanja” de Dragan Nikolic al teatrului “Zoran Radmilovic” si “Spionul Balcanic” de Dusan Kovacevic prezentat de Teatrul Mic .

Festivalul Teatrelor Dunărene de la Giurgiu se va încheia sâmbătă cu piesa ‘Poker’ de Adrian Lustig a Teatrului de Comedie.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM va invita la Cupa Motocross Dementor KTM

Iubitorii de motoare si adrenalina sunt asteptati la pe circutul de motocros de la Prundu, sambata 27 octombrie intre orele 10.00 – 17.00.

Ultima etapa a anului competitional la Giurgiu promite sa aduca si mai multi participanti la Prundu, localitate deja binecunoscuta de pasionatii sportului cu motor.

Organizatori ; Totagro , Dementor si Primaria Prundu.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Festivalul Teatrelor Dunarene la cea de-a 15-a editie

Pana pe 27 octombrie teatrul Tudor Vianu din Giurgiu va fi gazda celei de-a 15-a editii a Festivalului Teatrelor Dunarene.

Deschiderea oficiala a avut loc luni in sala mare , urmata de piesa teatrului Fani Tardini din Galati ‘ Puslamaua de la etajul 13’ de Mircea M. Ionescu.

A doua zi de festival , Ziua Teatrului Bulgar la Giurgiu, aduce cu sine o premiera mondiala a Teatrului Dramatic din Vidin ‘ Nu mor pescarusii cand vor porcii mistreti’ de Mircea M. Ionescu.

Miercuri 24 octombrie va fi Ziua Teatrului Sarb la Giurgiu iar Teatrul Mic va veni cu piesa ‘Spionul Balcanic’ de Dushan Kovacevic.

Joi 25 octombrie vor fi prezentate rezultatele concursului ‘ Dramaturgie in 2- premiul 1 ‘ Luna Abtibild ‘ de Carmen Dominte si piesa Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu “ Plaja cu Amanti de Pusi Dinulescu.

Vineri 26 octombrie va fi Ziua Teatrului Austriac la Giurgiu, iar Teatrul ‘Bacovia ‘ -Bacau va prezenta o dramatizare a lui Kafka – “Procesul”.

Sambata 27 octombrie Teatrul de comedie va prezenta piesa “ Poker “ de Adrian Lustig.

Pe langa spectacolele de seara vor fi puse in scena si alte dramatrurgii ale teatrelor dunarene, piese de teatru pentru copii , iar in cafeneaua artistilor vor avea loc colocvii si simpozioane .

Spectacolele teatrelor din Austria, Bulgaria si Serbia vor avea subtitrare in limba romana.

Cu exceptia ultimei reprezentatii a Teatrului de Comedie , intrarea va fi libera .

 

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Fm va recomanda o saptamana de teatru intensiv

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Fm o felicita pe Daryela

DarYela o giurgiuveanca ce s-a lansat relativ curând pe piața muzicală din România a reușit o colaborare extraordinaraa cu producătorul Timbaland,.

Piesa se numește “Lose Control”, iar videoclipul melodiei va putea fi urmarit in curand la televiziuni . Pe numele ei adevărat Dariela Nicolae s-a născut pe 14 aprilie 1994 în Giurgiu, însă nu demult s-a mutat la Miami, Florida, unde l-a întâlnit pe Timbaland.

Timbaland a fost care l-a ridicat pe Justin Timberlake, după ce acesta s-a lansat într-o carieră solo, o dată cu piesa ”Cry me a river”.

Tot Timbaland a ajutat-o pe Nelly Furtado să revină în muzică după o lungă perioadă de pauză, în care a stat acasă să aibă grijă de copilul ei.

De asemenea, Timbaland a mai colaborat în trecut cu regretata Aalyiah, dar și cu Nicole Sherzinger, Miley Cyrus si Missy Eliott.

Kiss FM a fost primul post de radio care a promovat-o pe Daryela inca de anul trecut cu binecunoscuta piesa Inma .

 

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Un nou castigator din Giurgiu la concursurile Kiss FM

Motoc Marius Andrei este noul castigator din Giurgiu la concursurile Kiss Fm . El a castigat un ghizdan complet echipat Herlitz si MP4 player doar pentru ca a fost pe faza si a stiut raspunsul corect. Maine poti fi tu urmatorul castigator caci a inceput Kiss CAsh- cel mai longeviv concurs radio care te poate umple de bani .

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Fm din nou radio numarul 1 din Romania

Conform ultimelor sondaje Kiss FM iti mentine pozitia de lider in randul radiourilor comerciale cu un numar zilnic de ascultatori de 2.840.800.

Va multumim !

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cronica se intoarce

Din 17 septembrie incepe sirul povestilor care incep cu ” de n-ar fi nu s-ar povesti ” numai la Kiss Fm in matinal

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

SummerKiss te tine-n briza !

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM te invita la festivalul berii

Kiss Fm te invita la festivalul berii care va avea loc in piateta turnului in zilele de 8 si 9 iunie . Vor canta pentru tine  Grasu XXL ,  Alessia , Heaven , Claudia , Slivo Electric Club , Hara si multi altii.

Eveniment recomandat de Kiss Fm –  partener media principal .

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Disco Hope Openning Party

Pe 2 iunie se da tonul distractiei prin cunoscutele Kiss Party Session intr-un nou avanpost KISS FM : disco Hope Zimnicea . Intr-un cadru natural , pe malul Dunarii discoteca pe 3 nivele  Disco Hope isi incepe campania de vara printr-o petrecere orchestrata de KISS FM . Pe 2 iunie esti invitat la Openning Party  Disco Hope  intr-o locatie de vara .

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM RECONFIRMAT CA FIIND RADIOUL NR 1 DIN ROMANIA

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Disco HOPE Zimnicea declarat avanpost KISS FM

Pe 19 mai se da tonul distractiei prin cunoscutele Kiss Party Session intr-un nou avanpost KISS FM : disco Hope Zimnicea . Intr-un cadru natural , pe malul Dunarii discoteca pe 3 nivele  Disco Hope isi incepe campania de vara printr-o petrecere orchestrata de KISS FM . Pe 19 mai esti invitat la Openning Party  Disco Hope  intr-o locatie de vara .

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Noi castigatori de Kiss FM din Giurgiu

Sarbatorile de Pasti au facut doi Giurgiuveni fericiti . Tufa Marinel si Ilie Vlad au castigat cate doua vouchere in valoare de 100 roni fiecare la concursul organizat de Kiss Fm si Penny XXL  la Cronica Carcotasilor . Astfel au mai rezolvat cate ceva in materie de cumparaturi pentru Paste

 

 

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM PREZENT LA ZILELE MUNICIPIULUI GIURGIU

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

La Kiss FM vedetele lucreaza pentru tine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru ca asculti Kiss FM, vedetele vin sa-ti multumeasca.

Alege  cea mai buna fotografie a ta si pregateste-te sa infrunti fani, blitzuri si sa dai autografe.

Intra pe www.kissfm.ro si lasa vedetele sa lucreze pentru tine.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Ia tricoul KISS FM!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trend – setterii au stabilit.

Primavara asta se poarta tricoul Kiss FM!!!

Fa si tu rost de unul!

Lasa un comentariu funny pe site-ul nostru ( www.kissfm.ro/giurgiu ) si intra automat competitie.

Saptamanal oferim drept premiu tricoul Kiss FM.

Ia atitudine si comenteaza vremea ,vremurile, sau ce ti se pare tie intersant! DA frau liber imaginatiei si cuvintelor!

Fii in TREND! Fii Kiss FM!

 

Tag-uri:

Comentarii: 2 Comentarii »

Kiss FM te invita la Festivalul Primaverii

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM te invita la teatru

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM Party Session incinge cluburile

Kiss FM Party Session a ajuns sambata trecuta in comuna Greaca din judetul Giurgiu

In ciuda iernii friguroase ritmurile incendiare si-au facut loc printre cei mai hotarati sa sparga monotonia si sa petreaca la maxim.

 

Tag-uri:

Comentarii: 2 Comentarii »

Tica Lumanare, 25 de ani de activitate muzicala

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM instiga la pupaturi!

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Un giurgiuvean castigator la Kiss FM

Concursurile Kiss FM tenteaza  tot mai multi ascultatori .

Printre acestia se numara si giurgiuveanul Draghiceanu Stefan care participand la un astfel de concurs a castigat un televizor cu diagonala de 91 de cm.

Echipa Kiss FM ii transmite felicitari si multumeste tuturor ascultatorilor sai.

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM din nou pe primul loc

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Remember Eminescu

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM si Funfdatia Nicolae Barbu au impodobit bradul de craciun

Si anul acesta Kiss FM si fundatia Nicolae Barbu au impodobit bradul mai devreme .

EI au venit cu mic cu mare cu cate un glob, o ghirlanda sau o beteala in fata fundatiei Nicolae Barbu sa pregateasca de sarbatoare cel mai frumos brad din oras.

Au rasunat colinde au fost impartiti covrigi , mere si alte bunatati si i-au asteptat pe mosii din parada mosilor de craciun .

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM te invita la Concert Extraordinar de Craciun

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM promoveaza excelenta

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM va recomanda “Concert de Sarbatori”

ar

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM felicita sportivii de la SC Aquila Giurgiu

La sfarsitul saptamanii trecut la SC Generala 195 din Bucuresti s-a desfasurat “Cupa Romaniei la Kempo- Traditional rezervat juniorilor si seniorilor .

In cadrul competitiei au participat aproximativ 200 de sportivi de la 22 de cluburi din tara.

La acest eveniment au participat si sportivii de la CS Aquila antrenati de profesor Ion Chelu.

Acestia au obtinut in total 18 medalii; 4 de aur , 5 de argint si 9 de bronz.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM ITI RECOMANDA ; REVELION LA RESTAURANT !


Acasa, cu prietenii sau familia, sunt variantele alese de cei mai multi giurgiuveni pentru a petrece la seara de anul nou.

Desigur cei care inca isi mai permit un revelion la restaurant au de ales dintre ofertele variate .

Restaurant Dana V a pregatit un meniu bogat, rafinat si bautura la discretie contra sumei de 300 de lei de persoana.

In plus in accest local vor sustine recitaluiri nume cunoscute ale muzicii usoare si populare romanesti.La etajul restaurantului va fi organizat revelionul tineretului care garanteaza distratie maxima la doar 170 de lei de persoana.

Un cadru select, o servire exemplara , un meniu bazat in special pe bucataria traditional romaneasca udat din plin cu vin este oferta restaurantului Calypso .Acesta va aduce muzicanti din zona teleorman . Totul costa 225 de lei de persoana.

Restaurantul Prietenia promite bucate alese si vin din belsug

Administratorii localului au invitat de asemenea o apreciata formatie muzicala sa intretina atmosfera de petrecere

Totul la pretul la pretul de 200 de lei de persoana .

Un alt revelion al tineretului ce se anunta incendiar este organizat de restaurant Red House care cu doar 150 de lei promite pasaportul spre taramul distractiei la superlativ.

Restaurantele se intrec asadar in oferte , ramane doar sa alegeti si sa va permiteti.

 

 

 

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cupa Dunarii la Aerobic

Sambata aceasta incepand cu orele 11, sala de sport Chauncey Hardy din Giurgiu va fi gazda celei de-a 2-a editii a Festivalului National de Gimnastica Aerobica “ Cupa Dunarii”.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala pentru copii si Tineret Milenium Art in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Giurgiu.

In cadrul competitiei vor evolua pe categorii de varsta si probe de concurs circa 220 de concurenti din toata tara.

 

Presedintele juriului va fi profesor doctor universitar Gabriel Popescu de la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti.

 

Cu aceasta ocazie , pentru prima data la Giurgiu se va afla campioana mondiala de gimnastica aerobica Isabela Lacatus

Directorul si initiatorul festivalului profesor- coregraf Flori Iordache isi doreste ca aceasta competitie sa devina o traditie si sa reuneasca din ce in ce mai multi sportivi de toate varstele iubitori ai sportului aerobic .

 

Tag-uri:

Comentarii: 1 Comentariu »

Kiss FM felicita medaliatii de la C.S. Aquila Giurgiu

In perioada 15-17 noiembrie s-a desfasurat in Antalya – Turcia Cupa Mondiala de Kempo Full-Contact rezervat sportivilor de la Juniori 1 si Seniori.

La aceasta competitie au participat peste 480 de sportivi din 32 de tari.

Printre acestia s-au aflat si giurgiuvenii DRAGHIA ANDREI si MITREA IONUT de la C.S. AQUILA Giurgiu antrenati de catre Prof. ION CHELU.

Ei au concurat in cadrul categoriilor -55kg, respectiv -60kg la Juniori 1 .

Draghia Andrei – a obtinut o medalie de aur, iar Mitrea Ionut o medalie de ARGINT.

Conducatorul delegatiei Romaniei a fost Prof. AMATTO ZAHARIA, presedintele Federatiei Romane de KEMPO.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Festivalul Teatrelor Dunărene, la final

‘Bordelul’ de Gabriel Barylli, un spectacol al Teatrului Pygmalion din Viena şi ‘Puşlamaua de la etajul 13′ de Mircea M. Ionescu sunt spectacolele care au încheiat la Giurgiu cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Teatrelor Dunărene.

In ultima zi de festival a fost initiat şi un colocviu în care cronicari dramatici, actori, regizori, dramaturgi au dezbătut situaţia dramaturgiei române astăzi’.

La eveniment au participat cronicarul dramatic, Gelu Negrea, dramaturgii Lucia Verona, Dinu Grigorescu, Gheorghe Truţă, actori şi regizori de substanţă, Vili Perveli Vili, Emil Gaju din Chişinău, Livius Rus, Vasile Toma şi alţii.

Toţi cei prezenţi în ultima seară a festivalului de teatru de la Giurgiu, au fost de acord că dramaturgiei româneşti trebuie să i se ofere o şansă, iar cei care se ocupă de cultura română astăzi ar trebui să acorde atenţie acestui subiect aşa cum se întâmplă şi în alte ţări în care este promovată cu precădere dramaturgia autohtonă.

 

‘Tema dramaturgiei româneşti în prezent e generoasă, provocatoare, pentru mine este un subiect care ar trebui să trezească multe insomnii celor care conduc azi cultura română şi nu se face mai nimic pentru a promova dramaturgia română aşa cum fac toate ţările din lume de a-şi promova dramaturgia autohtonă’, a declarat Gelu Negrea.

 

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

‘Poveşti de familie’, pe scena Festivalului Teatrelor Dunărene

‘Poveşti de familie’ de Biljana Srblianovici în regia lui Vlad Cristache, un spectacol al Teatrului Maria Filotti din Brăila urmat de un recital de balade Wanesa Radu şi Cornel Cristei din Brăila au încheiat marţi seara cea de-a doua zi de desfăşurare a Festivalului Teatrelor Dunărene.

Pe parcursul acestuia au mai avut loc două spectacole pentru copii cu Teatrul de Păpuşi din Silistra, Bulgaria şi Scufiţa Roşie după Charles Perrault ce va fi prezentat chiar astăzi de Teatrul Gulliver din Galaţi’,

Festivalul de teatru va continua in aceasta seara de la orele 18:30 cu spectacolul Woyzeck, de Georg Buchner prezentat de actorii de la Teatrul Fani Tardini din Galaţi.

Tot în această seara vor fi prezentaţi şi câştigătorii concursului de dramaturgie în doi iniţiat de conducerea Teatrului Tudor Vianu şi va avea loc lansarea cărţii de teatru ‘Horoscopul Puterii’ a lui Dinu Grigorescu.

Festivalul de teatru de la Giurgiu se va încheia joi cu un spectacol al Teatrului Pygmalion din Viena.

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Nou in oras!

De curand giurgiuvenii se pot bucura de cumparaturi comandate prin telefon si livrate acasa fara taxa de transport scapand astfel de statul la coada si caratul plaselor, prin Magazinele Luci si Iuli din oras.

Pentru cei interesati numarul de telefon la care puteti face comenzi este 0785 274 735 .

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM te invita la teatru

Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu a primit sprijinul unor sponsori, pentru ca cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Teatrelor din Oraşele Dunărene sa se poata desfasura anul acesta .

Unii actori au declarat chiar că vor juca fără bani.

Directorul Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu, Mircea M. Ionescu spune că prin organizarea acestei ediţii vrea să demonstreze că Giurgiu înseamnă şi teatru nu doar ‘Butoane’ şi după întâmplarea nefericită în care un baschetbalist american a decedat, despre Giurgiu se poate auzi şi prin teatru.

La ediţia din acest an, vor participa teatre din Viena, Silistra- Bulgaria precum si teatre din Galaţi şi Brăila care vor aduce atât piese pentru adulţi, cât şi piese de animaţie pentru copii.

În deschiderea festivalului care va începe luni, 14 noiembrie, sunt aşteptaţi să urce pe scena teatrului, într-un spectacol inedit, actorii Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele.

 

Accesul în sala de spectacole va fi liber pe toata durata festivalului.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM ureaza “La Multi ani!” locuitorilor orasului Mihailesti

Sfantul arhanghel Mihail este ocrotitorului orasului Mihăileşti judetul Giurgiu, iar Duminică, 6 noiembrie locuitorii sai vor fi in mare sarbatoare.

Ziua orasului Mihailesti va aduce locuitorilor sai numeroase manifestari sportive şi cultural-artistice.

Acţiunile se vor desfăşura în incinta stadionului începând cu ora 12.00.

In plus 5.000 de pachete conţinand ulei, zahăr, dulciuri, suc, cozonac şi câte un pui vor fi oferite cetăţenilor nevoiaşi..

Sărbătoarea religioasa a acestei zile va avea loc marti 8 noiembrie.

 

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM te invita la “Noaptea Muzicii de Film”

Orchestra de suflatori “VALAHIA” (structura simfonica) a Centrului Cultural “Ion Vinea” Giurgiu va sustine Sambata 29. octombrie .2011, orele19.00, la Sala Radio un concert extraordinar in cadrul proiectului NOAPTEA MUZICII DE FILM.

Participarea Orchestrei de suflatori “VALAHIA” la acest eveniment vine la invitatia Centrului Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” Bucuresti .

Vor fi abordate pagini muzicale celebre din filme celebre.

La pupitrul orchrstrei se va afla dirijorul german de origine romana Aurel Manciu.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM te trimite sa inveti cum sa accesezi fonduri europene

Toti iti vorbesc despre fonduri europene, dar nimeni nu te invata cum sa le obtii.

Acum ai ocazia.

Vino in fiecare vineri de la ora 10 la Centrul de Afaceri Transfrontalier Danubius .Informeaza-te pe afaceri giurgiu-russe.ro

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Mall Russe vorbeste romaneste

Fie ca este vizitat pentru entertaninement , intalniri cu prietenii sau cumparaturi de orice fel , Mall Russe reprezinta un loc din ce in ce mai iubit de locuitorii din Russe , dar si de cei din Giurgiu.

Pe langa colectiile de moda ale celor mai prestigioase firme, centrul de joaca modern, saloane de frumusete sau cursurile de limba eng,eza , Mall Russe vine in intampinarea exigentelor clientilor din Giurgiu oferindu-le filme cu subtitrare in limba romana.

Filmele vor rula in 10 sali echipate cu ecrane proiectoare de ultima generatie , sunet digital surround pe 5 canale si interior confortabil.

5 dintre aceste sali au proiectoare digitale 3 D.

Mall Russe situat in apropiere de centrul orasului de peste Podul Prieteniei este cel mai mare centru comercial din regiunea Russe avand 40 000 de metri patrati si 3 etaje

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM te invita la festival

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Giurgiu si Centrul Cultural Local Ion Vinea organizeaza cea de-a 27-a editie a Festivalului Concurs National de Muzica Populara “Pe Marginea Dunarii” .

Evenimentul va avea loc la Ateneul Ioan Balanescu pe 21 octombrie ora 18.00 si pe 22 octombire ora 11.

Participa concurenti din Arges, Buzau, Constanta, Tulcea , Teleorman, Iasi , Giurgiu, Dolj si Prahova.

In recital Andreea Haisan Nicusor Iordan, Ion Dragan, Georgel Nuca .

Acompaniaza ansamblul de cantece si dansuri “Doina Dunarii”

Intrarea este libera.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Vino alaturi de Kiss FM sa-i intampini pe cavalerii motoarelor pe roti!

Sambata aceasta incepand cu ora 14.00 parcul Steaua Dunarii din Giurgiu va fi gazda unei intalniri inedite.

In cadrul Campaniei de Prevenire a Accidentelor Rutiere “Fii responsabil, Pretuieste Viata!”, aprox 40 de motociclisti cu experienta care parcurg sute şi mii de km vin sa-i sfatuiasca pe tineri despre cum sa nu cada prada accidentelor rutiere si teribilismului.

Campania este derulata de Fundaţia Nicolae Barbu, Inspectoratul Judetean de Politie si clubul Night Wolves Romania alaturi de Kiss FM, Adevarul de Seara, Nova Force si Institutia Prefectului .

Participa motociclisti din Romania, si Bulgaria de la Clubul “Night Wolves” si bikeri din Giurgiu.

Night Wolves este cel mai mare club crestin-ortodox din Europa de Est infiintat in anii 80 in Rusia, avandu-l ca presedinte de onoare pe Vladimir Putin.

De asemenea clubul se numara printre putinele care s-au declarat impotriva drogurilor, alcoolului, prostitutiei si satanismului.

Evenimentul va aduce la Giurgiu motoare de toate felurile, de la enduro pâna la viteza sau choppere, inclusiv firme celebre.

Tinerii vor putea sa faca poze cu ele si chiar sa se plimbe cu motociclistii.

In plus va avea loc si o parada moto prin centrul orasului.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Locuri de munca in Spania pentru giurgiuvence

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit o ofertă de locuri de muncă pentru sectorul agricol din Spania, din partea unui angajator spaniol pentru 800 de locuri de munca la recoltarea de capsuni pentru care se va organiza selectie în perioada imediat următoare.

Durata contractelor de muncă este de 3 luni, data estimată de angajare fiind 15.02.2012, iar timpul de lucru este de 6,5 jumate pe zi/39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile cu un salariu de 38 de euro brut /zi.

 

Oferta se adreseaza femeilor cu varsta cuprinsă între 18 si 40 de ani, apte de munca pentru culesul capsunilor in sera si care sa nu fie inregistrate la Oficiul pentru Straini din Spania.

Persoanele care intrunesc aceste cerinte si au domiciliul pe raza judetului Giurgiu, trebuie sa se adreseze in cel mai scurt timp la sediul AJOFM Giurgiu – Compartiment EURES, al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Giurtgiu sau la telefon 0246 230 613.

 

Actele necesare inscrierii in baza de date sunt:

Copie BI/CI sau copie pasaport cu valabilitate de minim 6 luni;

CV model EUROPASS intr-o limba de circulatie internationala;

Cazierul juidiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

Adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea apt pentru munca.

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM va invita la ZIUA COMUNEI DAIA EDITIA A VI-A –

In-comuna-daia--primarul-este----legea[1]Vineri 14 octombrie comuna Daia din judetul Giurgiu organizeaza o serie de manifestari religioase si cultural-artistice dedicate „Zilei comunei Daia”-Ediţia a VI-a.

Acestea vor debuta cu slujba religioasă la Bisericile cu hramul Sf.Cuv.Parascheva din satele Daia şi Plopşoru urmate de manifestări cultural – artistice la Căminul Cultural din satul Daia, care va cuprinde.

Astfel familiile care au împlinit 50 de ani căsnicie vor fi evidentiate si premiate cu bani .

Elevii Şcolii Dăiţa vor prezenta apoi un moment cultural artistic urmat de un Spectacol prezentat de artiştii Centrului Cultural Ion Vinea;

Binecunoscuti solisti vocali ai muzicii populare româneşti, vor fi si ei prezenti la „Ziua comunei Daia”-Ediţia a VI-a ;MIHAI PETROŞANU NELU BĂLĂŞOIU CLAUDIA TOROP SIMONA DINESCU NINETA POPA IONESCU CONSTANTIN ENCEANU, precum si acordeonistul PAUL GHEORGHE.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM te invita la circ

images[3]Elefanţi, lei de mare, şerpi lame ,zebre , ponei , cămile şi crocodili. Toata aceasta menajerie este mandria unui circ recent poposit in oras.

Incepand de miercuri pana duminica amatorii de circ si iubitorii de animale exotice sunt invitati pe platoul supermarketului de la iesirea din oras sa ia parte la reprezentatii inedite.

Pretul unui bilet este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Fa pasi de dans alaturi de Kiss FM

imagesCAX1CW31Clubul de dans sportiv ‘Hobby Dance’ filiala Giurgiu , va invita sambata 1 octombrie la ora 10 sa participati la festivitatea de deschidere a cursurilor de dans sportiv .

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Local Ion Vinea unde vor putea fi urmarite si demonstratii de dans .Intrarea este libera .

In plus Clubul ‘Hobby Dance’ afiliat Federatiei Romane de Dans Sportiv va lanseaza provocarea de a urma cursurile sale propuse ca o metoda de socializare sau intretinere si unde se poate atinge chiar inalta performanta.

Pe langa dansuri instructorii clubului ofera ore de gimnastica aerobica si cursuri pt majorete

In cadrul dansurilor veti putea invata pasi de vasls lent, vals vienez, tango , quiq-step, slow fox si altele , iar daca sunteti ambitiosi puteti trece mai apoi la dansuri latino – americane; samba , cea-cea , rumba , give, passo doble, salsa , mambo sau , merenghe .

Pregatirea copiilor dar si a adultilor va fi asigurata de antrenori si instructori de o deosebita valoare profesionala, printre care si campioana nationala de dans sportiv Melania Istrate.

Relatii si inscrieri la sediul Centrului Cultural Local Ion Vinea , sau la tel 0732 40 28 25

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM te invita la “Zilele Agriculturii Giurgiuvene”

images[2]In perioada 30 septembrie – 2 octombrie se va desfasura la Giurgiu cea de-a VI-a ediţie a Zilelor Agriculturii Giurgiuvene .

Deschiderea oficiala va avea loc vineri 30 septembrie ora 11.

Târgul naţional de agricultură şi industrie alimentară “Zilele Agriculturii Giurgiuvene” se va desfăşura anul acesta în spatiul expoziţional amenajat cu căsuţe din lemn vis-à-vis de spitalul judetean si parcul Mihai Viteazul.

Societăţile expozante îi asteaptă pe fermierii giurgiuveni cu oferte pentru maşini şi utilaje agricole, îngăşăminte, pesticide, seminţe şi instalaţii pentru irigaţii.

Las targul de produse agro-alimentare şi produse tradiţionale puteti gasi legume şi fructe la preţuri de producător.

În cadrul evenimentului vor expune peste 35 de expozanţi din judetul Giurgiu , dar şi din alte judeţe ale ţării.

Cea de-a şasea ediţie a Zilelor Agriculturii Giurgiuvene este marcată de o secţiune gastronomică ce include produse tradiţionale precum brânză de burduf, caş afumat, urdă, pastramă de oaie, cârnaţi de casă sau , zacuscă.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM te invita la Zilele Muzeului Giurgiuvean

giurgiu_web[1]

Un exemplar al ‘Evenimentului zilei’, din data de 7 septembrie 1940, este cel mai interesant ziar prezentat într-o expoziţie privind istoria presei politice româneşti, organizate pentru a marca ediţia a III-a a Zilelor Muzeului Giurgiuvean.

Expozitia ‘Din istoria presei politice româneşticuprinde ediţii din colecţii ale ziarelor ‘Curentul’, ‘Cuvântul’, ‘Buletin de Ilfov şi Vlaşca’, ‘Dimineaţa’ sau ‘Evenimentul Zilei’.

Cu ocazia vernisajului, coordonatorul expoziţiei, muzeograful Mircea Alexa a apreciat luand in calcul criteriul rarităţii ca ‘ediţia 1 a ‘Evenimentului Zilei’ este cea  mai preţiosa piesa din această expoziţie’.

In paginile sale este comentata abdicarea Regelui Carol al II-lea şi depunerea jurământului de către Regele Mihai, ziar pentru deţinerea căruia în anii ‘50 oamenii erau trimisi direct la canal.

Organizatorii au spus că au abordat tema istoriei presei politice româneşti pentru că prin presă sunt aduse la nivelul atenţiei anumite derapaje ale societăţii naţionale şi internaţionale .

Expoziţia din acest an vine ca o continuare a celei de anul trecut in care s-a vorbit despre presa de dinainte de 1919 .

Atunci a fost evidentiat faptul că oraşul de la Dunăre, Giurgiu, avea ziar încă din 1867, dată la care puţine oraşe din România se puteau lăuda cu o asemenea activitate.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM TE INVITA LA TARGUL AUTO

afise

Incepand de joi si pana duminica inclusiv Expo Muntenia va asteapta in parcarea complexului comercial Interx la cea de-a 5-a editie a Salonului Auto Muntenia.

Iubitorii de cai putere sunt invitati sa admire si sa testeze cele mai noi si mai frumoase bijuterii pe 4 roti.

Joi ,vineri si sambata salonul este deschis intre orele 10 si 18, iar duminica intre 10 si 14.

Intrarea este libera.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM VA INVITA LA TEATRU

‘Nunta’, după un text de Ion Băieşu, este piesa care a deschis stagiunea teatrală din acest an la Teatrul ‘Tudor Vianu’ din municipiu.

Premieră piesei a fost pusa in scena de regizorul Dan Tudor s-a jucat  miercuri  14 septembrie in sala mare a Teatrului.

Din distributia acestui spectacol fac parte actorii Adriana Trandafir, Andrei Duban, Graţiela Teohari, Robert Orodel, Vasile Toma, si Eugen Cristea

Tot în deschiderea stagiunii a avut  loc şi un spectacol de magie pentru copii, iar la Sala Studio  s-a jucat  ‘Ultima dragoste a lui Don Juan’, de Tudor Popescu’

Potrivit conducerii Teatrului , stagiunea din acest an va continua şi cu două piese de Ion Luca Caragiale, după care teatrul giurgiuvean va participa la festivalurile de la Galaţi, Brăila şi Chişinău.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

S-a reluat traficul pe doua benzi pe podul Giurgiu – Ruse

Circulaţia rutieră pe Podul Prieteniei, care face legătura între oraşele Giurgiu şi Ruse, Bulgaria, a revenit la normal inca de la sarsitul saptamanii trecute.

In prezent circulatia se se desfăşoară pe două benzi .

Traficul rutier pe Podul Giurgiu-Ruse se desfăşoară din nou normal, după ce timp de şapte săptămâni circulaţia a fost efectuată pe o singură bandă din cauza unor lucrări de reabilitare efectuate de partea bulgară.

podul-de-la-Giurgiu-150x98

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Noul Kiss Cash – intr-un nou format

In aceasta toamna , incepand cu 5 septembrie Kiss  Fm pune in circulatie o noua serie de premii in valoare de 100.000 de euro , acum sub forma de obligatiuni de stat . Obligatiune de stat pe Kiss Fm !!

Va asteptam la inscrieri unice in programul de finantare prin SMS la nu 0735 600 100 ( tarif normal )  si gratuit pe  kissfm.ro sau  facebook.com/kissfmromania .

Asteptam si in aceasta runda macar un castigator giurgiuvean . Mult succes !

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Un nou podium – o noua victorie !

Consform ultimelor studi ide audienta realizate in periada 2 mai –  14 august 2011 de IMAS  – Marcheting si Sondaje  SA si Mercury Research srl , la nivel urban KISS FM  este ascultat de 1.926.300 persoane iar in Bucuresti 230.200 persoane .  Asta reconfirma ca suntem tot radioul nr 1 din Romania . Pentru asta va multumim voua , ascultatorii nostrii fideli !

!cid_my-photo-11315207637

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Dezbracatu din nou la Giurgiu

IMG_6430

Calare pe bicicleta, Dezbracatu’ a revenit la Giurgiu – ultimul oras in periplul sau prin tara pentru prinderea de ecoteroristi .  Si de data asta a poposit tot pe faleza din port atras de Dunarea natala probabil . De data aceasta s-a focusat pe malul romanesc unde a organizat un concurs de pescuit obleti pentru a da un scop castigarii premiului obosnuit – o bicicleta .

Castigatoarea din acest an se numeste Pirlateanu  Floriana – Roxana  care a venit atat de repede la chemarea lui Dezbracatu’ ca a utiat ca e in camasa de noapte . Probabil acest lucru i-a adus norocul  pentru a ajunge in finala si de a castiga faimoasa bicicleta .

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

El e cel mai “tare ” dintre cazutii la bac

Se numeste Sergiu Culcea si el e cel  mai “tare ”  dintre cazutii la Bac din prima sesiune din aceasta vara . Desi se pregateste intens pentru o noua incercare a avut timpul si curajul de a participa la concursul nostru si …a castigat .  Iata-l  in poza in noul echipament KISS FM si inarmat cu un creion cu sigla noastra care sa-i tina noroc la urmatoare a sesiune din toamna. Deasemeni este posesorul unei cani cu sigla  KISS FM din care sigur isi va sorbi de-acum incolo cafeaua de dimineata .

Ii dorim multa bafta , sa fie castigator si in toamna,  si de ce nu , castigatorul concursului ” Cel mai tare  dintre cei care au luat bacul in sesiunea din toamna “

giurgiu 002

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Clasamentul concursului ” Cel mai tare dintre cazutii la bac ”

Mult curaj le-au trebuit unora sa-si faca public esecul . De parca nu ar fi fost al lor .  Pana la urma am putut face un clasament si desemna un castigator ” partial ” al saptamanii .  Se numeste SERGIU CULCEA si nu ii place romana . Altfel n-ar fi luat astfel de note la bac . Si totusi la istorie si geografie pare priceput in ciuda camerelor de luat vederi din clasele de examinare .  Iata-i rezultate : istorie – 8.85  ;  geografie – 7.95  ;  romana – 4.2 .  E posibil sa fi picat de la bac direct pe treapta cea mai inalta a podiunului concursului nostru . Mai vedem si in saptamnile urmatoare . Poate fi totusi o consolare .

Vara racoroasa tuturor,  spor la invatat si asteptam comentariile voastre de incurajare !!!!

DSC00119

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Fm ofera premiul de consolare pentru cei ” cazuti ” la bac !!!

Peste 500 de contestaţii au fost înregistrate în acest an în judeţul Giurgiu după prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Aproximativ 200 de contesstatii au fost inregistrate la Limba şi literatura română, peste 160 la Matematică, peste 100 la Biologie, mai bine de 30 la Geografie, si sub 20 la Fizică, Chimie, 14 Istorie, Sociologie Economie şi Psihologie.

Toate lucrările contestate vor fi evaluate la Centrul Regional de bacalaureat de la Piteşti.

În judeţul Giurgiu s-au înscris la prima sesiune a examenului de Bacalaureat peste 1.600 de candidaţi dintre care mai mult de 600 au promovat, şase au fost eliminaţi iar 45 nu s-au prezentat.

KiSS FM ofera drept premiu de consolare un echipament complet cu sigla Kiss FM  pentru candidatul picat cu media cea mai mare la sesiunea din aceasta vara a bacalaureatului . Asa ca , daca poti dovedi asta , asteptam mail-ul  pe adresa giurgiu@kissfm.ro pentru completarea clasamentului care va fi afisat aici pe site.

images[8]

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM te invita la o plimbare cu vaporasul de Ziua Dunarii

Un spectacol de muzică , dansuri populare şi moderne, demonstraţii de arte marţiale şi o defilare de ambarcaţiuni rapide pe Dunăre vor marca  miercuri, în Portul Giurgiu, a opta ediţie a Zilei Dunării.

Manifestarile dedicate zilei dunarii vor fi  organizate la Giurgiu de Consiliul Local Municipal şi Primăria Municipiului Giurgiu .

Momentele muzical- coregraficevor fi  sustinute de grupuri de copii de la Centrul cultural ‘Ion Vinea’ si Palatul Copiilor, .

In plus vor mai participa  orchestra de suflători ‘Valahia’ şi Ansamblul folcloric ‘Doina Dunării’ ale Centrului Cultural Local.

Spectacolul va fi incheiat  de o demonstraţie de arte marţiale a elevilor Clubului Sportiv Aquila.

Pentru participarea la manifestările dedicate Zilei Dunării, municipalitatea a pus la dispoziţia giurgiuvenilor autobuze care au efectuat curse gratuite în port.

La finalul manifestărilor, cei prezenţi în port vor putea urmari defilarea pe Dunăre a opt ambarcaţiuni rapide aparţinând Centrului de Formare şi Perfecţionare a Cadrelor de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, după care elevii giurgiuveni merituoşi şi profesorii lor, dar şi participanţii la eveniment se vor putea plimba  cu vaporaşul pe Dunăre.

Tot pentru a marca Ziua Dunării , la bazinul Şcolii  Acad. Marin Voiculescu, va avea loc un concurs de înot,sunt asteptati sa participe  40 de fete şi băieţi cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Din nou pe primul loc .

no1ne2011

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Vino in LUMEA COPILARIEI cu Kiss FM

Kiss Fm si Fundatia Nicolae Barbu pentru solidaritate sociala te invita duminca 28 mai incepand cu ora 10 pe platoul din fata teatrului sa participi la actiuniel dedicatei zilei copilului . Invitat special DEZBRACATU’  care va imparti sutele de premii puse la bataie de organizatori : mingi , role , rachete de tenis, biciclete ,trotine,e , mp3 playere , console WII , aparate foto si marele premiu pentru fiecar din categoriile de varsta :  pana la 7 ani un ATV electric ; 7-11 ani – o consola PS3 ; 12-15 ani – mini ATV 49 cmc si peste 15 un scuter de 49 cmc .

1

Tag-uri:

Comentarii: 1 Comentariu »

KISS FM : Multumim Shakira

!cid_my-photo-11304937520

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM premiaza tinerele talente

Kiss FM a acordat joi 5 mai premiul special pentru cel mai bun spot publicitar unei firme de publicitate a liceului A.D. Xenopol in cadrul primei editii a Targului Regional al Firmelor de Exercitiu “ O Sansa Pentru Viitor”

Evenimentul organizat de Grup Scolar Economic Administrativ Ion Barbu s- a desfasurat in incinta unui restaurant din Giurgiu.

Pornind de la beneficiile pe care parteneriatul cu agenții economici poate să le aducă școlii și elevilor săi, noua metoda e modernă de predare – învățare – ” Firma de Exercițiu ” – reprezintă o concepție modernă în antrenarea elevilor în luarea unor decizii manageriale pe o întreprindere simulată.

Secțiunile de concurs au fost:

” Cel mai bun stand ”

” Cel mai bun catalog profesional ”

” Cele mai bune materiale promoționale ”

HPIM5449

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Targul firmelor de exercitiu din regiunea Sud- Muntenia

Kiss Fm te invita la un eveniment inedit : Targul firmelor de exercitiu din regiunea Sud -Muntenia , editia I , organizata de Grupul Scolar Economic Administrativ   ” Ion Barbu ” la Hanul Cosminului in data de 6 mai . Viitorii bussines man si antreprenori ai regiunii se pregatesc dand o sansa viitorului nostru .

SIGLA BUNA

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kis FM iti recomanda o carte la sfarsit de saptamana; Ostatic la ferestrele vietii

Vineri in usa batranului Turn cu Ceas, giurgiuveanul Ionel Muscalu si-a lansat volumul de poezii “Ostatic la ferestrele vietii”.

Acesta este cel de-al 3-lea volum de versuri aparut initial pe blogul personal al poetului.

Ionel Muscalu considera totusi ca adevarata lansare a fost facuta cand cartea a vazut lumina tiparului, intr-un loc incarcat de semnificatie istorica pentru Giurgiu alaturi de prieteni si personalitati locale.

Prezentarea volumului a fost facuta de Constantin Stoenescu si Dan Mucenic cel din urma fiind si cel care a prefatat cartea.

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM striga adunarea pentru toti iubitorii sporturilor extreme

images[1]Romanian Private Aeroclubs si Club Sportiv Moto Fly Ro in Parteneriat cu Primaria Comana si Directia pentru Sport si tineret a Judetului Giurgiu organizeaza a 5-a editie a Festivalului International de Zbor si Sport Extrem.

Evenimentul va avea loc pe aerodromul din Comana in perioada 29 aprilie -1 mai

Programul festivalului include concursuri şi demonstraţii de sporturi extreme si aeronautice .

 Pe intreaga perioada a desfasurarii festivalului sportivi de renume mondial, vor impresiona publicul cu evoluţiile lor deosebite cu motoparapanta avionul,elicopterul,motodeltaplanul sau atv-ul.

 

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Un nou castigator la Kiss Cash

ADV07_KissCash-webP

Tag-uri:

Comentarii: 1 Comentariu »

KISS TV LIVE

!cid_my-photo-11302519370

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM RECOMANDA : FESTIVALUL INTERNATIONAL DE ZBOR SI SPORT EXTREM – EDITIA a V a

Festivalul International de Zbor si Sport Extrem, este un eveniment unic in Romania si a fost organizat doar la nivelul judetului Giurgiu de catre Dl. Marian Cojocaru, Presedintele Clubului Sportiv Moto Fly Ro.

Fiind un eveniment cu traditie in randul pilotilor de aeronave ultrausoare din tara si din afara tarii, acest festival a crescut ca amploare, anul acesta estimand o participare a unui numar de 150 de sportivi.

Locatia aleasa pentru desfasurarea evenimentului de anul acesta este Aerodromul “Moto Fly Ro” Comana din localitatea Comana din Giurgiu, deoarece spatiul este amenajat si echipat corespunzator si detine toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii sportive aeronautice. Perioada de desfasurare este 29 aprilie – 1 mai 2011.

Mentionam ca in acest moment aerodromul situat in Comana este singura locatie de zbor din sudul tarii deschisa aviatiei civile, avand o pozitie strategica prin distanta mica fata de capitala tarii, cat si prin faptul ca este situat intr-o zona cu potential turistic ridicat. Datorita acestor lucruri, obiectivul principal al Clubului Sportiv Moto Fly Ro este dezvoltarea activitatii de turism sportiv prin organizarea unei serii de evenimente cu caracter international, respectiv festivaluri si competitii.

Sectiunile FIZ-SE 2011:

1. Demonstratii aeriene cu aeronave ultrausoare

2. Demonstratii de maiestrie de pilotaj pe circuite off-road cu atutoturisme, ATV-uri si motociclete

3. Competitii sportive la sectiunile: Paramotor, Motodeltaplan, Avion Ultrausor, Parasutism, Parapanta la mosor si Circuit off-road

4. Expozitie echipamente sportive – producatori  interni si straini

5. Tombola Kiss FM

6. Spectacol cu muzica si dansuri traditionale romanesti

Programul propus:

Vineri 29.04.2011

Inscrierea participantilor

Sambata 30.04.2011

Program competitional: Paramotor si Avion Ultrausor

Pauza de masa

Program competitional: Motodelta, Parasutism si Parapanta la mosor

Duminica 01.05.2011

Demonstratii aeriene

Concurs off-road

Demonstratii off-road

Programul la locatia de zbor se va desfasura intre orele 10 AM-5 PM, in afara acestui interval orar, participantii putand sa viziteze obiectivele turistice, sa participe la alte evenimente sau sa practice alte activitati de agrement.

Alte informatii pe website dedicat www.festivalinternationaldezbor.ro

AFIS AERODROM COMANA

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Invitatii la concert marca KISS FM !!!!!

!cid_my-photo-11301642375

!cid_my-photo-11301995304

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

La multi ani Romania !

Daca nu te-a pacalit nimeni sau n-ai apucat sa pacalesti inca , iti poti  “descarca ” pornirile pe site-ul Kiss FM .Urmareste link-ul si vei vedea daca esti fraier sau smecher .

!cid_my-photo-11301642375

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Fm face apel la solidaritate !

Două poveşti diferite, o suferinţă comună

Sub acest slogan Fundaţia pentru Solidaritate Socială “Nicolae Barbu”a demarat săptămâna trecută o noua campanie de strângere de fonduri pentru Florentina Muşat şi Mihăiţă Anton.

 Florentina Muşat are 5 ani şi suferă de la naştere de o afecţiune la coloană si riscă să rămână imobilizată într-un scaum cu rotile dacă nu ajunge în Germania unde un grup de medici sunt dispusi sa o opereze.

Costul interventiei chirurgicale este de 15.000 de euro.

 Mihai Anton Valentin are 23 de ani şi în urma unui accident rutier a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

 Desi de luni de zile incearca recuperări dureroase, dar nu a obtinut niciun rezultat.

Singura speranta la o viata normala a venit din partea unor medici francezi insa pentru a beneficia de operatia salvatoare , el are nevoie de 12.000 de euro.

Donatiile se pot face prin :

 Transfer bancar in conturile:

-EURO- RO72BRDE190SV12165161900

-LEI – RO44BRDE190SV12152141900

 Telefon la numerele :

 0900900140 -2 euro

0900900142 -5 euro

0900900144 -10 euro

La sediul fundatiei :

Soseaua Bucuresti bl 47/3 d apartament 8 parter.

 

 

 

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM are un pont pentru iubitorii de motoare pe doua roti

Atentie ! Motor! Se tureaza !

corbea Iubitorii de motoare si adrenalina sunt invitati in perioada 26 -27 martie la Prundu pe cel mai nou circuit de motocross din România .
Cea de-a 2-a etapa din cadrul Campionatului National de Motocros se anunta a fi un show adevarat cu multi cai putere .

Evenimentul va fi organizat de Clubul Sportiv Dual Racing Team şi Clubul Sportiv Top Cros , Primăria Prundu şi Tot Agro. Pe lista de parteneri se află: Dementor, KTM, TCS, Dual Motors şi Rams.

Primarul localitatii Prundu, Catalin Corbea, cel care a avut ideea infiintarii unui asemenea campionat, spune ca toti participanţii la start sunt profesionişti ce participă regulat la etapele de campionate naţionale. In plus la aceasta competitie si-au anuntat participarea si sportivi din Bulgaria

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Dariela Nicolae la Kiss Kiss in the Mix

daryela 008

Marti 22 martie la Kiss Kiss In the Mix , dj Yaang si dj Olyx au avut-o invitata pe tanara giurgiuveanca Dariela Nicolae.

Aceasta a povestit fanilor cum e sa canti alaturi de Deepcentral şi Connect-R.
In 2010 Dariela a câştigat premiul videoclip la Festivalul Mamaia.
In prezent colaborează cu trupa K1 si lucrează la primul ei album.
Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe desprea ea intrati pe kissfm.ro

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM ureaza “La Multi Ani!” Politiei Romane

ziua_politiei_1 De Buna Vestire, pe 25 martie, poliţiştii din întreaga tară sărbătoresc 189 de ani de la infiintarea Politiei Romane si ziua acesteia .

În Ţara Românească şi Moldova, prima instituţie a Poliţiei consemnată de documente a fost Agia, care avea obligaţia de a asigura ordinea, liniştea si curăţenia oraşelor Iaşi şi Bucureşti. Fiind o instituţie importantă a statului.

Simbolul creştin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii, a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.
La începutul domniei, în anul 1822, Grigorie Dimitrie Ghica i-a înmânat Marelui Aga, Mihăiţă Filipescu, Steagul Agiei, care a fost primul drapel al Poliţiei Române şi pe care erau pictate chipul Maicii Domnului şi al îngerului aducător al Bunei Vestiri.

În prezent, Poliţia Romana face parte din Ministerul Administraţiei si Internelor şi este instituţia specializata care exercită atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM recomanda premiera – “Noapte buna , Europa !”

Cu un singur bilet cumparat, giurgiuvenii iubitori de teatru au putut viziona 2 spectacole la Teatrul “Tudor Vianu”.

“Noapte bună, Europa!”, de Viorel Cacoveanu, o comedie acidă a timpurilor noastre şi ‘Măscăriciul’ cu Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs sunt cele doua spectacole care s-au jucat miercuri si respectiv joi seara în sala Teatrului ‘Tudor Vianu’ din Giurgiu.

Ideea acestei “oferte” îi aparţine directorului instituţiei de cultură, Mircea M. Ionescu, cel care a dorit ca spectatorii să beneficieze şi de un spectacol al lui Horaţiu Mălăele şi de o producţie a teatrului giurgiuvean.

KissFM a fost prezent ca partener media la acest dublu eveniment sub noua titulatura a teatrului giurgiuvean – ” Tudor Vianu ” .

Speram sa fie de bun augur acest nou demers al conducerii teatrului fost valah …

Tag-uri: ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

8 MARTIE cu flori si ciocolata

070320111702

Actiunea KiSS FM – “Un martie cu flori si ciocolata ” a continuat si ieri 8 Martie in Piata Unirii si Piata Tricolorului . Au fost “amendate ” toate doamnele si domnisoarele pentru a simti inca o data ca este ziua lor . barbatii au privit cu jind si neau intrebat daca pe 9 martie impartim bere KISS FM si pentru ei ……

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

1 si 8 Martie: Maraton cu flori si ciocolata pentru fete, de la Kiss FM!

010320111456

Noi cei de la Kiss FM avem cei sapte ani de acasa si am invatat inca din copilarie ca pe femeie nu o atingi nici macar cu o floare… Exceptie fac doua zile de poveste, in fiecare an, 1 si 8 martie cand doamnele si domnisoarele trebuie mangaiate cu flori, cat mai multe flori si rasfatate cu ciocolata fina… ca ele.

Ei bine, in aceeasi ordine de idei, KISS FM a iesit in strada, in cautarea eternului feminin. Kissomanii au bucurat toate reprezentantele sexului frumos din oras cu flori si ciocolatele.

Pentru data viitoare, sunt deja pregatiti. Le-a placut ziua de1 MArtie si acum se “antreneaza” pentru tura urmatoare, de Ziua Femeii, pe 8 Martie.

[nggallery id=14]

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Prinde NABABA scoate-i premiul !!!

Noua colectie de NABABI este pusa la bataie de catre KISS FM . Greu de ales si greu de cucerit fiecare din piesele de rezistenta puse la bataie si in acest an ! Insa cine incearca poate avea o supriza deloc de neglijat . Unde ? In fiecare zi de inceput de martie doar la KISS FM . Succes !

Nababa_ptOzi A4P>

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cupidon a falfait din aripi de Valentine’s Day pentru un cuplu de tineri

Sunt tineri , frumosi , curajosi dar mai presus de toate se iubesc . Gabi si Simona asa cum s-au recomandat in mail-ul trimis pe adresa radioului giurgiu@kissfm.ro sunt fericitii castigatori ai unei cine romantice oferite de KISS FM si restaurantul  “Casa cu Flori”.

Impreuna in seara de Valentine’s Day, un moment din viata lor ce nu-l o vor uita curand. Cei 2 indragostiti surprinsi de “paparazzi” la cea mai dulce parte a cinei : desertul cu niste papanasi apetisanti ……..

carme 002

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Rock FM s-a pus deja pe treaba !!!!

!cid_my-photo-11297178675

!cid_my-photo-11297332306

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cupidon ii pune pe indragostiti sa-si scrie povestile de iubire

valentines-dayDe Sfantul Valentin, Kiss FM da prilejul tuturor indragostitilor din Giurgiu sa petreaca o seara de neuitat intr-o atmosfera romantica.

Pe adresa giurgiu@kissfm.ro sunt asteptate cele mai frumoase povesti de dragoste.

E-mail-urile participantilor sunt asteptate pana  14 februarie inclusiv.

Perechea castigatoare va primi din partea KISS FM si restaurant Casa cu Flori o cina romantica , apoi vor spune da in fata ofiterului Cupidon de la Kiss FM care ii va casatori ; insa, numai pentru o seara.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Mos Craciun striga adunarea


Nu doar cei mici sunt nerabdatori sa- l inalneasca pe mosul .Si cei mari freamata de nerabdare .Asa ca Mos Craciun va asteapta pe toti cu cate un glob , o ghirlanda sau beteala , marti 21 decembrie incepand cu ora 17 la fundatia Nicolae Barbu vis-a vis de Petrom , pe soseaua Bucuresti sa pregatim de sarbatoare cel mai frumos brad din oras . KISS FM va fi la drapta mosului cu mere , covrigi si alte bunatati .
Vom canta impreuna colinde si ne vom pregati de Craciunul care se apropie . Asa ca nu uitati , marti 21 dec incepand cu ora 17 ai intalnire cu Mos Craciun .

index

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Tara lu’ Mos Craciun

afis targ craciun centrul de afaceri danubius</p> <p><img src=

Centrul de Afaceri Transfrontalier Danubius Giurgiu si Kiss FM te invita in tara lu’ Mos Craciun !

Giurgiuvenii sunt asteptati pe 17, 18, si 19 decembrie la Galeriile de Arta pentru a se convinge ca Mos Craciun exista !!!.Sub bradul frumos impodobit se vor afla , ornamente de craciun, ghirlandele luminoase si muzica speciala.Reni , spiridusi si asistenti ai mosului isi asteapta vizitatorii la standurile de jucarii, librarii, cosmetice si confectii de sezon , sau la standul producatorilor de miere.Kiss FM si Centrul de Afaceri Transfrontalier Danubius dau asigurari ca din tara lu’ Mos Craciun nu vor lipsi dulciurile, cozonacii, aranjamente florale, sau ineditele bijuterii facute manual precum si produselele naturiste .
Nu ezitati sa va incearcati norocul la tombola targului, pentru ca mosul este extrem de hotarat sa ofere castigator

ului o excursie de shopping la Istanbul.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Cash la bilantul de iarna ….

cash

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

“Fenomenul” Miruna Prodan ajutat de KISS FM sa duca la o finalitate pozitiva

Viata micutei Miruna Prodan ,fetita care sufera de o tumora intracraniana si care are nevoie urgent de o operatie in Germania , are mari sanse sa devina normala si fericita .Impreuna, oameni cu suflet din Giurgiu apoi din toata tara si chiar de peste hotare au demonstrat ca daca exista vointa si implicare, nimic nu este imposibil.

Campania umanitara de strangere de fonduri derulata la initiativa fundatiei Nicolae Barbu prin de Kiss FM si alaturi de presa locala, este cea mai ampla campanie derulata vreodata in Giurgiu.Primii 10.000 de euro, donaţi de fundaţie apoi timp de două săptămâni, 40 de tineri voluntari au mers prin oras cu urne mobile, iar incinta marilor magazine din Giurgiu au fost amplasate urne fixe.A fost organizat un teledon , a fost mobilizata presa locala si nationala , si in conturile special deschise au fost colectate importante sume de bani atat din tara cat si din strainatate.In numai două săptămâni de la demararea acesteia au fost strânşi cei 50.000 de euro, bani necesari pentru interventia chirurgicala de care are nevoie. Astfel Miruna a primit pasaport din viata sa.Gratie fundatiei Nicolae Barbu , Miruna va pleca pe 25 octombrie in Germania ,unde va beneficia de operatia care ii va reda sansa de a avea o viata normala.Kiss FM v-a tinut la curent cu derularea intregii campanii si multumeste tuturor care au contribuit la succesul acesteia.

Picture 012Picture 005

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Dezbracatu’ din nou la GIURGIU

Pe 20 octombrie , chiar de dimineata , Dezbracatu’ lua pulsul pietii in Giurgiu , in Piata Centrala . Cred ca cel mai neobisnuit eveniment de la marirea TVA din aceasta locatie giurgiuveana. De fapt EL avea treaba la gogoseria de aici , caci fusese solicitat pentru a participa la o matinala repriza de  “vandut gogosi ”  on-air . Jovial ca de obicei , Dezbracatu ‘ a condimentat atmosfera unei dimineti frumoase,  fiind  precum dulceata de la  gogosile vandute in locatia gazda . Speram ca pana la vizita viitoare sa nu se schimbe prea multe in Piata Centrala ( decat in bine ) .     ” Carcotasii ” stiu de ce …….

Picture 003

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Actiune umanitara – KISS FM e alaturi

KISS FM  este alaturi defundatia ” Nicu Barbu pentru solidarita sociala ”  in cazul micutei Miruna care are nevoie de ajutorul nostru .  Si pentru ca nici timpul nu mai tine cu sansa ei , compesam acest neajuns cu efortul de a constientiza ca aportul fiecaruia este important pentru strangerea sumei de bani necesara operatiei  in Germania . Un suflet de copil e in mainile noastre si e important sa ramana acolo  si peste ani . Reluam  apelul de a face ceva pentru acest copil alaturi de parinti . Servim cauza unui copil care a meritat mereu mai mult de la viata aceasta. Parintii actuali l-au infiat , hai sa facem acelasi gest pentru cateva minute si sa ne solidarizam in obtinerea unei finalitati fericite.IMG_0021

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Editia a II a a concursului de Paintball – un nou succes

Duminica , 3 octombrie , la Academia de Paintball For One , asa cum va anuntam , a avut   loc a doua editia a concursului de paintball. Din fericire vremea a tinut cu noi si ne-a permis desfasurarea actiunilor de-a lungul zilei. Echipele participante , mai vechi cunostiinte sau mai noi , s-au ingalbenit si inverzit pe campul de lupta pana spre podium . Din pacate pentru spectacol , castigatorii primei editii au fost eliminati inca din primul joc , insa asta i-a facut pe altii sa rasufle usurati pentru restul concursului . Salutam prezenta reprezentantilor AVON care s-au alaturat echipei KISS FM  in organizarea acestei editii in pofida faptului ca altii sponsori au fost “plecati in vacanta ” .  ” Pinguinii ” , ” PAC- PAC” si chiar o echipa de partid au fost printre castigatori . Preferatii echipei KISS FM  de data aceasta a fost echipa care a primit premiul de consolare si care a fost la final  echipata complet in culorile KISS FM pentru a uita de infrangere .  Se pare ca urmatoarea editie se vas desfasura pe zapada si in nocturna , deci va fi ceva inedit …asa ca …deja asteptam inscrieri …..

PS :  Nici de data asta nu am scapat de fenomenul “bile in gura ” …..

IMG_0002

Tag-uri:

Comentarii: 2 Comentarii »

KISS FM pe locul doi in topul brandurilor de media

topbrand

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM IAR NUMBER ONE IN AUDIENTE

!cid_my-photo-11285078669

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cupa Dunarii la motocros la Prundu – eveniment sustinut de KISS FM

Sambata 11 septembrie comuna Prundu a fost gazda unui eveniment ce implica Sport extrem adrenalina si pasiune.Este vorba despre Cupa Dunarii Prundu la motocros .Organizatorii acestei curse nationale sunt cluburile Dual Team Bucuresti si TCS Ciolpani impreuna cu Federatia Nationala de Motociclism.Cursele s-au efectuat pe 4 clase competitionale plus clasa de amatori. Din judetul Giurgiu participa 3 sportivi ; Ionut Corbea la categoria 12-15 ani din prundu , iar la categoria Emix 2 , Alexandru Rosu din Bolintin si Virgil Corbea din Prundu.La aceasta cursa sunt invitati si sportivi din Bulgaria , nume de seama in campionatul Balcanic.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Deschiderea stagiunii teatrale 2010-2011 sub semnul KISS FM la Teatrul Valah

Kiss FM este partenerul media al stagiunii teatrale 2010-2011 a Teatrului Valah din Giurgiu . Celebra piesa„D’ale carnavalului” a lui I.L.  Caragiale a fost aleasa piesa de deschidere a noii stagiuni.Din distribuţie acestui spectacol fac parte nume mari ale scenei româneşti precum Adriana Trandafir, Magda Catone, Mihai Ciucă, Ovidiu Cuncea, Andrei Duban, Eduard Adam, Nicu Botezatu, dar şi localnicii Livius Rus şi Toma Vasile. Piesa, pusa in scena de regizorul Dan Tudor, este o comedie de situatie si satirizeaza defectele societăţii bucureştene din a doua jumătate a secolului al XIX-lea.Giurgiuvenii iubitori de teatru pot reveni vineri 17 septembrie in sala mica a teatrului valah pentru a viziona Dl Goe , o alta punere in scena dupa I.L.  Caragiale .În distribuţie se regăsesc nume ca Giulia Ionescu, Delia Hriscu-Badea, Gabi Munteanu, Katy Bâlcă, Mihaela Olar şi Marcel Costea.


Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

EDITIA a II a A CONCURSULUI DE PAINTBALL

Dupa succesul primei editii si la cererea ascultatorilor , vizitatorilor , pasionatilor ,  duminica 03 octombrie  ,  la Academia de Paintball  FOR ONE , se va desfasura a doua editie a concursului de paintball  . Ora de incepere a consursului ora 11 . Va asteptam echipa la inscrieri la sediul Academiei de Paintball sau la sediul Kiss FM ori pe adresa de email giurgiu@kissfm.ro .

Nu lipsesc premiile iar distractia  este garantata !!!!!

Tag-uri:

Comentarii: 1 Comentariu »

Vara asta Strand+Kiss fm= Fuuuunn

Dan si feteleNe-a naucit caldura de anul asta asa ca va invitam sa renuntati la udatul in spatele blocului, statul pe mess la aer conditionat, turele cu masina prin oras sau mersul in hipermarketuri doar de dragul racorelii.  

Kiss fm s-a mutat la strand! Kiss fm va astepta cu initiativa de distractie si va intampina cu cea mai buna muzica, cea mai tare atmosfera, cele mai haioase premii si e gata sa va convinga sa nu pierdeti vremea pe sezlonguri la umbra. Va facem si poze, si apropo, le-am convins pe cele mai tari tipe sa se pozeze cu noi.

Echipa Kiss fm va asteapta cu drag si se straduieste snicer si dezinteresat sa-si distreze ascultatorii mai bine decat orice gazda exemlara. I-am dat giurgiuveanului ce ne-a cerut. Pozele! Mult asteptatele poze le gasiti chiar aici si promitem inmultirea lor cu fiecare zi de FUUUN a la KISSSSS FMMM!

[nggallery id=13]

Tag-uri:

Comentarii: 3 Comentarii »

Sa stie toata lumea – Kiss Fm e cel mai tare!

dsc_9348

Fiscu Mirel-Costin este un Kissoman din Giurgiu, convins de faptul ca intr-o buna zi il va intalni pe Dezbracatu’! Si, spre bucuria lui, chiar astazi a fost acea zi!

Ajuns la Giurgiu, Dezbracatu’ si-a facut si in aceasta dimineata “ritualul”. Dupa anuntarea locului, a fost gasit de mai multi Kissomani, unul dintre ei fiind chiar Mirel Fiscu. Pe metoda deja cunoscuta, Mirel a reiusit sa se califice in “finala” si sa fie cu un pas mai aproape de bicicleta. “Eram sigur ca am sa-l cunosc pe Dezbracatu’ intr-o zi, imi doream prea mult sa nu mi se indeplineasca dorinta, dar nu ma asteptam sa-l vad azi in Giurgiu. Cand l-am vazut, faceam o livrare pentru un client si in acel moment am lasat toata treaba si m-am dus la el”, ne-a declarat ascultatorul norocos.

Luat de valul emotiilor, Mirel a dat fuga sa puna mana pe bicicleta, inca de la prima proba trecuta, insa Dezbracatu’, vigilent, i-a amintit ca trebuie sa mai participe la o proba pentru a putea pleca acasa cu premiul – sa le transmita, “fluturand” bicicleta, vecinilor bulgari, ca radioul cel mai tare din Romania este Kiss Fm.

“Eram pe malul Dunarii, in port, si m-a pus sa iau bicicleta, sa o ridic, si sa incep sa strig, de mai multe ori, spre malul bulgaresc – Kiss FM este cel mai tare! Zis si facut. Asa i-am luat si bicicleta lui Dezbracatu’! Nu stiu daca bulgarii de pe celalalt mal mi-au auzit strigatele de bucurie, pentru ca exact cand ma manifestam , a trecut un vapor pe Dunare. Toti oamenii se adunasera pe punte si se uitau ciudat la noi! Era un vapor de nationalitate straina, asa ca nu cred ca pricepeau ce spuneam, insa cu siguranta i-am speriat – nu vezi zilnic un barbat care agita o bicicleta in aer, strigand ceva din toti plamanii. Cat despre proba, a fost foarte usoara si foarte amuzanta. M-am distrat copios uitandu-ma la fetele lungi de uimire ale celor de pe vas! Cu orasenii mei nu am avut nici o problema. In Giurgiu se asculta doar Kiss Fm si cred ca tot orasul s-a adunat sa-l cunoasca pe Dezbracatu’. Era plin de oameni care-i cereau autografe si stateau la poza cu el. Era un entuziasm general”, ne-a mai marturisit Mirel.

Premiul castigat de la Dezbracatu’ va servi de cadou mai departe. Mirel are un baiat in varsta de opt ani, care de multa vreme isi dorea o bicicleta.

Sursa:  www.kissfm.ro

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Primul concurs de paintball in Giurgiu!

DSC_7420Kiss Fm si Academia de Paintball For One au organizat Duminica, 20 Iunie, concursul local de paintball.

Chiar daca pe unii cei cativa nori de pe cer i-au speriat, noi am decis sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus.

Asa ca ne-am adunat cu mic cu mare, am strans 16 echipe si am dat start concursului.

Ne-am impuscat, ne-am colorat, ne-am premiat si per ansamblu ..ne-am distrat pe cinste.

Locul I – Echipa “Unii beti”

Locul II – Echipa “Lunetistii”

Locul III – Echipa “Pompierii”

Locurile I, II si III au fost premiate prin amabilitatea sponsorului Golden Brau, iar KISS FM a oferit un premiu special.

Ca sa va convingeti si sa va bagati unghiutele … o sa atasam poze.

[nggallery id=12]

Felicitari tuturor participantilor!

La urmatoarea editie va asteptam in numar si mai mare.

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: 6 Comentarii »

Concurs de paintball in Giurgiu

DSC_7201-1In data de 20 Iunie, Kiss FM impreuna cu Academia de Paintball 4 one va invita la concursul local de paintball.

Inscrierile se fac la sediul KISS FM (vezi CONTACT), pe adresa de e-mail: giurgiu@kissfm.ro sau la sediul Academiei de Paintball 4 One din Sos Alexandriei.

Poti sa vii singur sau impreuna cu inca 4 prieteni(cati poti). Se vor face echipe de cate 5 si vom juca de dimineata pana noaptea.

Pe langa razboiul cu bile colorante(cu vopsea), mai avem multa muzica si voie buna oferita de Kiss FM, plus alte surprize.

Asa ca, sfatul nostru este sa nu ramaneti pe 20 Iunie in case, o sa pierdeti o distractie de zile mari 🙂

Daca doriti sa vedeti cum e terenul si sa aflati ce inseamna un concurs de painball, va invitam sa vizitati articolul “cupa presei la paintball”, acolo aveti si o galerie foto.

Ce sa mai lungim vorba, va asteptam cu mic cu mare, cu catel si purcel, sa ne distram la paintball!!!

We love to.. KISS…you!!!

paintaball

Tag-uri: , , ,

Comentarii: 6 Comentarii »

Kiss Fm e nr. 1 in audiente

EchipaNr1KissA4P

Nu mai avem altceva de spus.

Felicitari voua, dragii nostrii ascultatori. Este meriturl nostru, al tuturor.

We love to…KISS…you!

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Targ pentru copii

banner targ copii

Centrul de Afaceri Transfrontalier “Danubius” si Teatrul Valah Giurgiu vor organiza  in data de 29 mai 2010, ora 10:00, un Targ pentru copii, pe esplanada din fata teatrului (Str. Mircea cel Batan, Nr. 1).

Invitati la acest targ sunt firme si producatori de articole destinate copiilor aflate pe raza Judetului Giurgiu si a Districtului Russe.

In timpul desfasurarii  targului vor fi organizate petreceri pentru copii, spectacole, concursuri, momente ce vor intretine o atmosfera de distractie si veselie.

De asemenea firmele si producatorii invitati vor avea ocazia sa-si prezinte ofertele si serviciile destinate copiilor, fiind astfel un eveniment atractiv pentru copii si in acelasi timp util pentru parinti.

Spatiul de desfasurare al evenimentului va fi unul inedit, un adevarat ORASEL AL COPIILOR – cu zeci de baloane, face painting, personaje de basm, spatii de joaca amenajate special pentru copii.

Impreuna cu prietenii si colegii nostrii de la KISS FM vom realiza o zi a copilului cu totul deosebita!

Va asteptam cu drag. 🙂

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii: 1 Comentariu »

Cupa presei la Paintball

DSC_7201-1Kiss fm a aruncat manusa jurnalistilor giurgiuveni si i-a provocat sa traga unii intr-altii cu incredere si …cu vopsea, in cadrul primei editii a „Cupei Presei la Paintball”.

Combinezoanele de camuflaj, castile , manusile de protectie si munitie din belsug, au fost oferite de „Academia de Paint Ball for One „ pentru ca pe terenul special amenajat din soseaua Alexandriei sa se declanseze un adevarat razboi cu bile colorate.

Participantii s-au impartit in 3 echipe: Valahia TV, Muntenia TV si noi (Kiss FM)

Au devenit pe rand invingatori si invinsi, au primit diplome , racoritoare oferite se sponsorul evenimentului „Norocel 17 „si s-au declarat incantati de initiativa Kiss fm .

Nu in ultimul rand, trebuie sa amintim faptul ca pe data de 19 Iunie, in aceeasi locatie va avea loc un capionat de paintball, unde sunt invitati sa participe toti doritorii de sport extrem indiferent de varsta sau sex. Va asteptam pe toti.

Cu mai multe informatii vom iesi la “rampa” intr-un materiar viitor.

Hit the ball, kiss the lips 🙂

[nggallery id=11]

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: 3 Comentarii »

Kiss Fm Party in Eivissa Club

La sfarsitul saptamanii trecute Kiss Fm a strigat adunarea si a dat tonul unei petreceri incendiare in Eivissa Club din localitatea Oinacu.

Animatorii Kiss Fm i-au pus pe jar pe cei mai petrecareti si mai insetati participanti .

Concursurile de baut bere sau de limbo au facut deliciul serii, iar tupa „Milenium Dance „ , de asemenea prezenta, a deschis apetitul pentru dans.

Surpriza serii a fost trupa de break dance „2 elements” care a imbinat perfect miscarile de dans cu cele de acrobatie .

Si pentru a va convinge ca Party Kiss Fm in Eivissa Club , inseamna distractie la puterea a 2-a,deschideti galeria foto sau poftiti la urmatorul eveniment .

[nggallery id=10]

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM ft. AC/DC

Asa cum bine stiti, pe 16 Mai in Bucuresti au concertat legendarii AC/DC. Nu cred ca ar mai fi ceva de spus, dupa ce in ultimele 2 saptamani toata mass-media a vuit pe aceasta tema.

EH, noi va aratam altceva. 🙂

acdc4

Si nu ne oprim aici! Mai avem si alte surprize pentru voi. Stati cu urechile pe KISS FM!

WE LOVE to… KISS .. you!

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

1.000 de bilete Golden Circle in plus la concertul AC/DC

Organizatorii concertului AC/DC din Bucuresti au hotarat sa mai scoata la vanzare inca 1.000 de bilete Golden Circle.

Fiind cele mai cautate inca de la lansarea pe piata, biletele Golden Circle (in picioare langa scena) au fost si primele epuizate. La cererea fanilor numarul lor, desi limitat initial, se va suplimenta cu inca 1.000.

Noile bilete vor putea fi achizitionate incepand de maine, 5 mai, ora 10.00, exclusiv din reteaua Eventim, mai precis din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti sau online de pe eventim.ro.

Concertul formatiei AC/DC este programat sa aiba loc in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cu incepere de la ora 18.00.
In deschidere vor concerta cei de la Iris, o trupa rock romaneasca ce nu mai are nevoie de nici o prezentare. Declaratia a fost facuta pentru Mediafax de catre basistul trupei, Nelu Dumitrescu. Acesta a mai precizat ca inaintea lor va fi prezenta pe scena “trupa fostului solist de la Pantera”, Phil Anselmo.
Prezenta australienilor la noi in tara face parte din Black Ice Tour, turneu ce promoveaza cel mai nou material discografic AC/DC.

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

1 Mai a la KISS FM!

Cum spuneam, va mai aducem o dovada a ceea ce a insemnat 1 Mai 2010, in varianta KISS FM!

mayday1

Si daca sunteti copii cuminti, o sa postam si o galerie foto de la acest eveniment!

Deja se stie, muzica si atmosfera cea mai faina o face KISS FM, pe oriunde ar merge!

“We love to KISS FM…YOU!”

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM May Day

Am trecut si de sarbatorile de Paste, a venit si 1 Mai (muncitoresc), iar in curand ne pregatim de 1 Iunie.

KISS FM de 1 Mai a umplut plajele de la mare, mai exact Mamaia si Costinesti.

innews

Ati pierdut un weekend plin de muzica si distractie pe malul marii.

Pentru cei care nu au ajuns, nici o problema, VA URMA!

WE LOVE TO ENTERTAIN… YOU

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Destinatii de vacanta

destinatiaperfecta300

Centrul de Afaceri Transfrontalier “Danubius” si Teatrul Valah Giurgiu organizeaza in perioada 15-16.04., incepand cu orele 12.00, pe platform din fata teatrului, Targul “Destinatii de vacanta”

Cu aceasta ocazie vor fi prezentate ofertele pentru vara anului 2010 la care sunt invitate sa participe firme si agentii de turism aflate pe raza Judetului Giurgiu si a Districtului Russe.

In cadrul targului vor avea loc: un spectacol de muzica si dans, concursuri cu premii si o tombola pentru castigarea unei excursii oferita de agentia de turism Blue Travel din Giurgiu.

Spectacolul se va incheia cu parada unei case de moda din Bucuresti.

Partener media al evenimentului – Kiss FM .

[nggallery id=9]

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM a dat cel mai mare premiu din istoria radioului!

Si uite ca s-a dat si apartamanetul!

apt3

Inscrie-te si tu la KISS CASH! Poti fi urmatorul castigator!

Multa bafta

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cupa presei la tir

tir

Saptamana trecuta a avut cupa presei la tir in Giurgiu.

Acest eveniment a fost prilejuit de implinirea a 160 de ani de existenta a Jandarmeriei Romane.

Cu aceasta ocazie, KISS FM impreuna cu ai nostrii colegi de la presa scrisa  si televiziunile locale, am mers in poligon de la Slobozia unde am folosit pistoalele din dotarea Jandarmeriei.

Distractia si amuzamentul au fost la ele acasa, doar nu va puteti imagina ca au putut lipsi glumele si intepaturile de rigoare, ca de… eram intre noi!

Fetele s-au descurcat mult mai bine decat baietii, iar gluma generala a evenimentului a fost: ” mama lui de vant, a schimbat directia glontului”

La final, s-au desemnat si castigatorii:

FETE

Locul I     –  Oana Alexandru ( Muntenia TV )

Locul II   –  Ana Maria Traznea ( Valahia TV )

Locul III – Marilena Cambera ( Muntenia TV)

BAIETI

Locul I     – Marius Alexandru ( Muntenia TV)

Locul II   – Mugurel Rosu (KISS FM)

Locul III – Mihaita Grigore  (Saptamana Giurgiuveana)

La final, am promis ca in toamna o sa venim si mai pregatiti, avand timp sa ne antrenam prin oras. (semafoare, semne de circulatie, si poate sperietorile de ciori de pe camp)

[nggallery id=8]

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM te invita la circ (fara paine)

Afis-Royal-Kiss
KISS FM Giurgiu are placerea de a va anunta, in premiera, sosirea in Giurgiu a circului Royal ce prezinta cel mai bun spectacol de circ din tara!

De joi 18 martie pana duminica 21 martie, puteti aplauda cei mai buni jongleori (FeMeIi), echilibristi(ANAF), magicieni renumiti (politicieni), trapezisti (primari), momente comice cu clovni trazniti (manageri de club) – si dresuri de animale (bugetaril): lame, bivoli, bizoni americani, camile, serpi si iguane, cai si ponei intr-un program de doua ore! pentru toate varstele!

Spectacole zilnice de la ora 18.00, iar sambata si duminica – de la orele 15 si 18.

Circul Royal – langa Casa Tineretului! Circul Royal – pentru toata familia!

KISS FM v-a vandut pontul, voi distrati-va (copiii din noi)

Enjoy the show

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Martisoare KISS FM

ghiocei
Luni dimineata cand am deschis geamurile din sediul KISS FM Giurgiu, am simtit o schimbare. Sa fi fost oare de vina vremea? Va spunem sincer ca nu.

A venit primavara 🙂

Chiar daca nu mai suntem de mult niste copii, tot o sa ne rasune in minte vestitul cantecel:
“Vine vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam, copii…”

KISS FM nu are cum sa uite ca vestitorii primaverii au fost si vor ramane  ghioceii, Un simbol al vietii, al renasterii. al puritatii.

Cu ocazia zilei de 1 Martie pe langa acest frumos dar, am mai “cules” pentru ascultatoarele noastre si un martisor.DSC_6455

Si nu ne oprim aici.

In perioada 1-12 Martie toate ascultatoare de Kiss FM au ocazia sa primeasca din partea echipei locale acest frumos martisor si au pe deasupra si sansa de a intra in posesia unui premiu. Mai exact, cele care au norocul sa dea nas in nas cu noi, in aceasta perioada, vor primi, pe langa frumosul cadou si sansa de a se incrie la tombola finala, tombola ce va aduce, pentru doua dintre adepte,  o vacanta de sapte zile, pentru doua persoane, in Corfu.

KISS FM GIurgiu doreste tuturor doamnelor si domnisoarelor o primavara fericita, plina de bucurii alaturi de cei dragi si nu in ultimul rand de KISS FM.

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM fight: valentini vs. dragobeti

DSC_6388

Uite ca a mai trecut un eveniment marca KISS FM in Giurgiu.

Alaturi de actorii teatrului Valah, sambata, 20 februarie, am fost cu totii angrenati intr-o lupta dusa de secole pe tema: Valentine`s Day si Dragobete.

In centrul orasului a rasunat timp de 3 ore KISS FM, plus vocile participantilor la concursurile pregatite cu multa grija de organizatori. S-a ras, s-a cantat si s-a dansat, iar la final se pare ca toti au iesit castigatori.

In aprilie, o vom face si mai lata 🙂

P.S Data o vom cuminca ulterior.  Pana atunci, giurgiuveni, pregatiti-va! Mai avem multe surprize pentru voi in luna Martie.

[nggallery id=7]

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Primul castigator la KISS CASH din Giurgiu

DSC_63771

Concursul de la KISS FM ce a intrat in al 2-lea sezon, a adus fericirea si la Giurgiu.

Mavrodineanu Ionut, a castigat la KISS CASH suma de 800 Euro

Foarte fericit, Ionut ne-a spus ca a avut pur si simplu noroc. Este un ascultator fidel al KISS FM, iar la KISS CASH s-a inscris fara a avea prea multe sperante. Dar se pare ca vechea vorba din batrani: “speranta moare ultima” este inca un mit ce nu poate fi distrus.

Dupa ce i s-a luat interviu, a fost pozat, la plecare ne-a spus zambind ca ne vom revedea curand, deoarece este dispus ca ia toate premiile puse la bataie de KISS FM.

Felicitari.

Voi, ascultatorii de KISS FM, nu va pierdeti speranta, nu se stie niciodata cand o sa dea norocul peste voi.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM te place cand iubesti

De Valentine`s Day KISS FM ii premiaza pe giurgiuvenii care iubesc.

KISS FM a dat startul unei campanii de declaratii de dragoste, in perioada 1 – 14 februarie. Cei care s-au inscris in concurs, au trebuit sa trimita declaratii de dragoste pe e-mail, iar mai apoi, un juriu alcatuit din echipa KISS FM Giurgiu si sponsorii concursului au desemnat castigatorii.

Marele premiu: o excursie de 2 persoane in Bulgaria oferit de agentia de turism BLUE TRAVEL (2 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, camera decorata romantic, baloane, petale, acces la spa si piscina, cina romantica, plimbari cu calul si cina speciala in seara sosirii cu 4 feluri de mancare si atmosfera pe masura evenimentului)

Nume: Silvia Mavrodineanu

O cina romantica oferita de restaurant Casa cu flori

Nume: Simion Silvia

DSC_6222.jpg-12.02

O impacheta in ciocolata oferita de salonul de infrumusetare SECRET BEAUTY

Nume: Balaban Cristina

DSC_6365

Si pandantive din argint oferite de bijuteria Buturugari

Nume: Radoi Cristina

1

Nume: Stefan Marinela

DSC_6303.jpg-17

Nume: Gigi Oprisan

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Audiente FM – KISS FM no.1, audiente online – KISS FM tot no.1

Asa cum spuneam in articoul referitor la audientele nationale, anul 2010 continua sa ne surprinda.

Daca n-am reusit sa va convingem cu audientele nationale, chiar daca poate mai exista cativa “Toma necredinciosul”, va mai aducem o dovada cat se poate de clara: audientele online. Site-ul www.kissfm.ro sta cam asa…

grafic-site1

Tag-uri:

Comentarii: 1 Comentariu »

Valentine`s Day vs. Dragobete

Mereu au existat (si vor exista si dupa noi) indragostiti care sa fie in cele 2 tabere: valentini si dragobeti.

Kiss FM ii aduce de aceeasi parte a  baricadei, pe 20 februarie, incepand cu ora 16.

Terenul unde se va da lupta, a fost ales strategic: in centrul orasului. Mai exact, pe platoul din fata Teatrului Valah.

Giurgiuvenii care sunt indragostiti si vor sa rememoreze  “acele” prime clipe frumoase, dar si cei care nu s-au lasat prinsi de vartejul iubirii,  sunt asteptati de echipa Kiss FM si de actorii Teatrului Valah, sambata 20 februarie  la o confruntare a indragostitilor; Valentine’s Day vs Dragobete.

Ca sa-si testeze calitatile de mari iubareti, li se vor pune la dipozitie probe in concursuri de indemanare, perspicacitate, minciuna si mai ales de curaj.

Printre surprizele pregatite de organizatori, se numara… poze in costume medievale(ce “e” alea?), face painting, karaoke, jocuri pe consola wii, dj cu muzica(nu neaparat de dragoste) recital  Karma (asta e de dragoste) si dansuri(nu la bara) cu trupa Millenium. In plus actorii “e” cu noi.

Evenimentul o sa fie transmis audio-video LIVE

P.S Concurentii vor primii premii. HAHAHA 😛

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Poze brad Kiss Fm (9 dec 2009)

Uite ca a venit si galeria!

[nggallery id=6]

Tag-uri:

Comentarii: 1 Comentariu »

Brad a la KISS FM…

santa_claus

Pe data de 9 Decembrie, in fata Teatrului Valah, echipa KISS FM impreuna cu actorii teatrului au oferit giurgiuvenilor in dar, un brad.

DSC_4902

Ideea acestui eveniment a avut ca prim scop, impodobirea bradului de catre copii si parintii lor. Fiecare a venit de acasa cu cate un globulet, o beteala, o ghirlanda, impreuna reusind sa decoram cel mai frumos brad din oras.

Citeste mai mult »

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM este numarul 1!

KISS-NR-ONE1-723x1024

Se pare ca anul 2010 aduce numai vesti bune pentru marea familie a KISS-ului(fie ei membrii de echipa sau ascultatori.)

Pe data de 8 Februarie, sondajele de audienta au scos la iveala faptul ca, la nivel national KISS FM este cel mai ascultat post de radio din Romania.

Si asta, este doar meritul vostru!

Va multumim ca ne sunteti alaturi in fiecare clipa.

Si impreuna, ne vom face si mai mari!

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »