Cupa Dunarii la Aerobic

Sambata aceasta incepand cu orele 11, sala de sport Chauncey Hardy din Giurgiu va fi gazda celei de-a 2-a editii a Festivalului National de Gimnastica Aerobica “ Cupa Dunarii”.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala pentru copii si Tineret Milenium Art in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Giurgiu.

In cadrul competitiei vor evolua pe categorii de varsta si probe de concurs circa 220 de concurenti din toata tara.

 

Presedintele juriului va fi profesor doctor universitar Gabriel Popescu de la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti.

 

Cu aceasta ocazie , pentru prima data la Giurgiu se va afla campioana mondiala de gimnastica aerobica Isabela Lacatus

Directorul si initiatorul festivalului profesor- coregraf Flori Iordache isi doreste ca aceasta competitie sa devina o traditie si sa reuneasca din ce in ce mai multi sportivi de toate varstele iubitori ai sportului aerobic .

 

Tag-uri:

  
  

Un comentariu la “Cupa Dunarii la Aerobic”


  • duta mioara zice... 26 November

    Felicitari! Bravo d-nei Flori, este profesoara si copilului meu si sunt foarte mandra ca pot fi organizate si la Giurgiu astfel de evenimente, nu numai in alte orase.Impreuna cu aceasta doamna copii nostrii reusesc sa ajunga pe podium de la varste foarte mici la concursuri organizate in tara, dar am inteles ca au participat si peste hotare.Inca o data felicitari si cat mai multe reusite!

Baga un comentariu


Numele tau *

Adresa email *

Website

Codul din imagine

Imagine CAPTCHA

Mesaj *

Trimite comentariu

* Campuri obligatorii