“Cronicile din Narnia” revin cu partea a doua, la Cinematograful Arta.

the-chronicles-of-narnia-the-voyage-of-the-dawn-treader-170295lPrieteni, după porţiile de sarmale, s-ar putea să aveţi chef să ieşiţi puţin la aer, să se aşeze mâncarea. Şi poate cu ocazia asta intraţi la un film, la cinematograf. Ei bine, de vineri, 24 până joi, 30 decembrie, la Arta puteţi vedea cea de-a doua parte a filmului “Cronicile din Narnia”.

Întoarceţi-vă la speranţa şi minunăţia îndrăgitei lumi a lui C.S. Lewis, prin intermediul fantasticei corăbii narniene, Zori-de-Zi, în Cronicile din Narnia: Calatorie pe Mare cu Zori-de-Zi. În acest film eveniment de sărbători, Edmund şi Lucy Pevensie, împreună cu vărul lor Eustace, sunt înghiţiţi de o pictură şi transportaţi înapoi în Narnia, pe superba corabie Zori-de-Zi.

Aceştia se alătură regelui Caspian şi unui şoarece războinic pe nume Reepicheep pentru o misiune de care depinde însăşi soarta Narniei. Curajoşii călători depăşesc cele mai mari ispite, în timp ce călătoresc pe insule misterioase, au confruntări fatidice cu creaturi magice şi duşmani siniştri şi se reunesc cu prietenul şi protectorul lor, "Marele Leu" Aslan.

Filmul se poate viziona la Cinematograful Arta, zilnic de la orele 15, 17:30 şi 20.

Tag-uri: , ,

  
  

Baga un comentariu


Numele tau *

Adresa email *

Website

Codul din imagine

Imagine CAPTCHA

Mesaj *

Trimite comentariu

* Campuri obligatorii