“Manastiri Rupestre din Basarabia” in imagini, la Shopping City Suceava

10614

Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava invită sucevenii vineri, 20 mai, de la ora 17.00, la vernisajul expoziţiei de fotografie Mănăstiri Rupestre din Basarabia, care îi aparţine lui Dan Barcea, cineast şi fotograf de origine română, stabilit în Austria, informează Lorelai Mironescu, marketing specialist în cadrul Shopping City Suceava, într-un comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, vizitatorii vor putea admira o suită de imagini ale unor mănăstiri rupestre care au rămas active, menţinând funcţiile sacerdotale încă vii. “În perioada sovietică mănăstirile rupestre au avut mult de pătimit, dar au rămas mai departe contraforturi ale identităţii naţionale asediate”, se mai arată în comunicat.

Fotografiile aparţin Institutului “Fraţii Golescu”.

Tag-uri: , ,

  
  

6 comentarii la ““Manastiri Rupestre din Basarabia” in imagini, la Shopping City Suceava”


 • Game Man Jahosky zice... 8 November

  I am really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A couple of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any tips to help fix this problem?

 • Faouzi zice... 8 September

  entropia nu are nimic de a face cu cele spuse de dvs, tind să cred că nu o eențelegeți, poate greșesc vă rog să mă corectați. ce2tă vreme nu avem nici o dovadă ca un asfetl de Creator există een afară de credința pe care o au oamenii și cartea pe care aceștia susțin că e scrisă cu ajutorul Lui, ei bine poate o să vă șocheze dar toate dovezile duc spre ideea că trăiți eentr-un Univers care nu este guvernat de o ființă infinită ( ce ar mai fi eensemnat și asta, am mai auzit-o de ate2tea ori și m-am ge2ndit ca ar avea sens dacă o zic aici ). ”Totusi, sunt curious daca aveti dubii ca nu exista Dumnezeu.” nu prea eențeleg eentrebarea, mă eentrebați dacă am dubii față de poziția de ateu .. ?, da, eentr-o formă sau alta aș putea să zic că am, nu dețin nici un adevăr absolut și lucruri noi se descoperă, hai să zic, een fiecare an (ar fi sunat prea optimist dacă ziceam een fiecare zi .. ) ). Eu nu am credință een ateism eemi susțin ateismul prin lipsa de dovezi vis-a-vis de conceptul de Dumnezeu. Dacă printr-un ”miracol” se v-a dovedi că acesta există, fără echivoc, nu e nici o problemă aș crede, eemi pot schimba părerile orice2nd, merg eencotro mă conduc dovezile. Dar ideea de Dumnezeu sună ate2t de tare a basm, eence2t nu cred că ar exista, asta e doar părerea mea și ca, cadrul medical, ar trebui să știți că noi oamenii, ne raportăm la noi prin creierul care eel purtam precum o gazdă. El este EGO-ul, el este definiția noastră, orice afecțiune adusă acestuia, ne afectează EUL. O infecție ne poate să ne ducă eentr-o stare de beatitudine incontrolabilă sau să uitam tot ce am ”agonisit” ( și aici mă refer la amintiri, trăiri, sentimente ) o viață eentreagă, prin alte tipuri de boli. Și nu e vorba doar despre boli, o influență de tipul verbal, poate să ducă omul pe2nă la a se transforma eentr-un martir ( și șocant, nu doar ideea de Dumnezeu te poate duce spre un asemenea act). Eu zic că dorința de a crede een ceva superior nouă, e una imorală și indusă prin ”educație” de ce2nd ne naștem. La ultimul punct ați deviat de la subiect, eu nu am menționat nici un eenger ci l-am menționat pe Dumnezeu. cen continuarea postării faceți o eroare ilogică colosală, de parcă nu aș putea să le vorbesc copiilor mei despre Moș Crăciun dacă eu nu cred că există sau dacă am citit o carte, nu eemi pot da cu părerea mea ( fie ea de ficțiune sau nu ) despre cele menționate een ea, dacă nu cred că personajele exista .. ?! Despre genocidul pe care Dumnezeul Biblic l-a creat, eu eemi pot da cu părerea pentru că am citit acea carte, nu sufăr de vreun retard, cred că sunt een depline facultăți mintale și cu toată sinceritatea pot spune că e vorba despre un act imoral, ba chiar barbar.

 • phbxbhwwbzi zice... 8 September

  fbSRPG thotzmydcroa

 • ohqhfc zice... 9 September

  nI6xi4 , [url=http://tuqamspvvjwj.com/]tuqamspvvjwj[/url], [link=http://bmthxxktxfnc.com/]bmthxxktxfnc[/link], http://lamkppdxowsu.com/

 • qcpzmziyk zice... 9 September

  vtYwlA ohluhkobrvnf

 • lrlynbxl zice... 10 September

  RGRLzl , [url=http://yjxufnmqayww.com/]yjxufnmqayww[/url], [link=http://ubpuejyxyiqz.com/]ubpuejyxyiqz[/link], http://varnscskkqtk.com/

Baga un comentariu


Numele tau *

Adresa email *

Website

Codul din imagine

Imagine CAPTCHA

Mesaj *

Trimite comentariu

* Campuri obligatorii