Kiss Fm susţine Technogods Robotics Team

Sunt tineri, isteţi foc, entuziaşti pân-la cer şi înapoi, sunt echipa de robotică a Colegiului Naţional Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu - ei sunt Ionuţ, Stama, Edi, Robert, Dumi, Vlad, Nico, Denis, Ovidiu, Mihai - sunt Technogods Robotics Team. Îndrumaţi de mentorii lor, Mihaela, Adrian şi Alex, ei construiesc un robot cu care vor participa în luna martie la Concursul naţional de robotică şi tehnologie FIRST Tech Challenge România.

Anul trecut au fost prima și singura echipă care a reprezentat județul Gorj la prima competiție FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and Technology) Tech Callenge București. După 6 meciuri lungi, 4 victorii și 2 înfrângeri, au luat locul 13 din 54 de echipe din țară la primul sezon al concursului.

Anul acesta țintesc primele 3 locuri pentru a putea merge în finală, unde, dacă vor câștiga, vor putea merge mai departe la etapa internațională în Statele Unite ale Americii. Au nevoie de ajutor financiar pentru a cumpăra piese (doar anumite piese impuse de organizatori), pentru transport, cazare și masa la concursurile la care vor participa. Până acum au cheltuit peste 13000 lei, bani strânși de la părinți, foști elevi şi câteva firme, și încă mai au nevoie de ajutor.

Kiss Fm îi susţine aşa cum poate mai bine, pentru ca Technogods să-şi vadă visul împlinit: robotul construit de ei să fie între primii trei şi echipa lor să reprezinte România la concursul din Statele Unite. Dacă puteţi şi vreţi să îi ajutaţi financiar, voi vă punem la dispoziţie spaţiu de emisie în programele noastre locale. Tot ce trebuie să faceţi, pentru început, este să luaţi legătura cu ei, Technogods Robotics Team, pe facebook sau cu noi, Kiss Fm Târgu Jiu.

Împreună putem pune oraşul nostru şi România pe harta inovaţiei şi tehnologiei!

 

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss 4 Love pe 14 februarie în Shopping City Târgu Jiu

În luna iubirii, surprizele te pândesc la tot pasul. Cum ar fi, de exemplu, acest panou foto amplasat la una din intrările în Shoping City Târgu Jiu.

Pentru sărutări pasionale sau selfie-uri haioase, panoul Kiss4Love vă aşteaptă alături de celelalte surprize pregătite în săptămâna iubirii pentru voi!

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Winterkiss Rânca 26-28 ianuarie

La sfârşit de săptămână ne găsiţi pe pârtiile din Rânca, cu cea mai bună muzică, premii şi veselie!

Din zori de zi până târziu în noapte, suntem cu voi în aventurile pe pârtie sau la apres-ski.

Hai la Rânca!

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Suntem radioul numărul 1 în România! Vă pupăm şi vă iubim!

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România conform ultimului val de sondaje, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către ascultătorii noștri, cea mai cool gașcă de oameni care iubesc muzica!

Voi sunteți cei care ne mențineţi pe cea mai înaltă poziție, iar împreună formăm cea mai mare comunitate on air și online! La fel ca până acum, promitem să vă livrăm pe frecvențele Kiss FM umor de calitate și cele mai fresh hituri! Pentru că sunteți cei mai tari ascultători!

Și ca să nu existe niciun fel de dubiu, vă lăsăm și datele oficiale:

Conform studiului de audiență realizat în perioada 28 august -17 decembrie 2017 de IMAS- Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L, la nivel național Kiss FM este ascultat zilnic de 2.462.100 de persoane.

VĂ MULȚUMIM!

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

RÂZI CU RUSU ŞI ANDREI. DIN 15 IANUARIE, LA KISS FM

Anul nou începe ca naiba pentru Kiss FM! Asta pentru că a trebuit să găsim un prezentator nou pentru matinalul numărul 1 din Romania, care, din 2014 și până la finalul lui 2017 s-a numit „Râzi cu Sergiu și Andrei!”, pentru că Sergiu...

Sergiu Floroaia, spre noi orizonturi

Sergiu Floroaia și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia sa, dar și cu angajații SpaceX care i-au promis că va fi primul bărbat de pe planeta Venus. A decis să facă această schimbare la începutul anului. A fost singura rezoluție de anul nou pe care a respectat-o, promisiunile să se apuce de sală și să mănânce mai sănătos au fost deja abandonate încă din 1 ianuarie.

Ionuț Rusu e singurul pe care l-am găsit ready and willing și are toate calitățile pe care ni le dorim de la un prezentator de matinal: a zis că vine! Așa că l-am luat! Băiatul ăsta va face echipă cu Andrei Ciobanu și vor prezenta, din 15 ianuarie, în fiecare zi matinalul, de luni până vineri, de la 06:00 la 10:00! Asta în ciuda propunerii lui Andrei de a începe matinalul undeva după prânz, măcar din când în când.
Andrei Ciobanu s-a bucurat nespus la auzirea veştii că va avea un coleg nou la emisiune. "Mai bine mă lăsaţi singur, că oricum tot aia era!" a declarat el, entuziasmat. După care ne-a blocat apelurile, sms-urile, WhatsApp-ul. Sperăm că vine, totuşi, la muncă de luni.

Ar mai fi fost loc şi de un citat de la Ionuţ Rusu, dar n-a zis nimic interesant, aşa că n-avem ce să scriem.

"Râzi cu Rusu şi Andrei". De luni, 15 ianuarie, de la 6:00 la 10:00, la Kiss FM.

Atât s-a putut.

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Mos Crăciun şi Kiss Fm Târgu Jiu fac echipă în Shopping City

Moș Crăciun vă așteaptă în Targu Jiu - Shopping City cu daruri dulci de la Magic FM Romania și Kiss FM 🎅

Sărbători fericite!

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Fm vă aşteaptă la patinoar!

Vineri, 24 noiembrie, deschidem oficial sezonul distracţiilor de iarnă! Vă aşteptăm la Feerie pe Gheaţă - patinoarul artificial care este amenajat şi iarna aceasta pe Insuliţa din Parcul Central.

 

 

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Fm sărbătorește 14 ani alături de voi!

Kiss FM poate să își facă de astăzi buletin! Am împlinit 14 ani, așa că săptămâna aceasta sărbătorim cum se cuvine, și o ținem din cântare în cântare la matinalul cu Sergiu și Andrei!

Începem de luni distracția alături de Connect-R și Carla's Dreams, și continuăm săptămâna cu cei mai tari invitați: Lidia Buble, What's Up, Inna, Lora, Alina Eremia și mulți alții!

Stați cu urechea pe Kiss FM de la ora 8.00, ca să vă lăsați cuprinși și…. surprinși!

Sărbătorim alături de voi cei 14 ani, în care am făcut istorie, am râs la aceleași poante și am vibrat pe aceeași muzică!

Vă mulțumim și vă așteptăm în fiecare dimineață pe frecvențele noastre ca să facem gașcă mare cu cei mai tari artiști! The party never stops!

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Fm sustine activitatile sportive – in weekend va asteptam la Cupa Arsenal Park la Futsal!

La Arsenal Park din Orăștie se desfășoară în acest weekend competiția lunii octombrie: în premieră în cel mai mare parc tematic din țară, în data de 29 octombrie 2017, va avea loc prima ediție a Cupei Arsenal Park la futsal!
În competiție sunt înscrise echipe de amatori de futsal, iar duminică 8 finaliste își vor disputa premiul cel mare: echivalentul în lei a 500 de euro!
Sunteți așteptați să vă susțineți favoriții duminică, 29 octombrie, începând cu ora 9:00, la Sport Arena - sala de sport multifuncțională de la Aqua Park Arsenal, în cadrul Arsenal Park Transilvania din Orăștie.

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss Fm îţi dă o maşină pe… lună, cu care să te plimbi pe.. pământ!

La Kiss FM poți să câștigi un Peugeot 208 facelift pe lună! Ai câte o șansă în octombrie, noiembrie și decembrie. Tot ce trebuie să faci este să ne spui ASCULT KISS FM, urmat de numele tău și orașul de unde ne asculți printr-un SMS sau pe WhatsApp la 0722206020 (tarif normal). Pe lângă asta, Kiss FM mai pune pe numele tău și alte premii picate din cer: vacanțe exotice, iPhone 8, set de electrocasnice pentru bucătărie, televizor smart și multe altele! Plus premii zilnice de mii de euro!

Spune-le şi prietenilor! Nu ține totul numai pentru tine. Sharing is caring!

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »