Arhiva pentru categoria ‘Concerte’Slowride Transalpina Fest la Baia de Fier

În acest weekend, SlowRiders RC sărbătorește 5 ani de prietenie și motoare turate pe creastă de munte, în mijlocul verii, pe 14 - 16 iulie 2017 în Baia de Fier.
Slowride Transalpina Fest vă așteaptă cu stand de tatuaje, articole și accesorii din piele, echipamente și multe produse moto, alături de concursuri și parada moto. Etapa națională de STRONGMAN și POWER LIFTING va completa evenimentul, alături de trupele care vor urca pe scena, prezentate de Cristian Hrubaru: BUCOVINA, ALTAR, TROOPER , ZOB, ALEX & THE FAT PENGUINS ȘI SCARLET AURA.
Iar pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, participanții la Slowride Transalpina Fest vor forma împreună cel mai mare tricolor din motociclete!

Sunt invitați și așteptați la festival toți iubitorii de motociclete din țară și de peste hotare.

Eveniment recomandat de Rock FM!

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Transalpina Bike Fest – un festival al cicliştilor – Rânca, Gorj

Au şi bicicliştii festivalul lor?! Bineînţeles! Au Transalpina Bike Fest – la Rânca, în judeţul Gorj!

Primăria Municipiului Tg.Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Asociaţia Trixbike, cu sprijinul Salvamont Gorj, al Primăriei Novaci și Primăriei Baia de Fier, vă invită pe 28, 29 şi 30 august la 3 zile de festival!

Concursuri, seri cu muzică şi focuri de tabără, cină ciobănească tradiţională, iar sâmbătă, 29 august, ora 21.00, la Rânca – Iris şi Trooper vor face să răsune munţii!

Duminică, 30 august, caravana Transalpina Bike Fest, Rânca –Târgu Jiu, se va încheia în Piața Prefecturii cu un mega concert Tavi Colen Band, Proconsul și Pact by Leo Iorga și Adi Ordean!

28-30 august – Transalpina Bike Fest – Rânca, judeţul Gorj!

Un eveniment "Vino acasă la Brâncuși"!

Susţinut de Kiss Fm!

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Vino acasa la Brâncuşi! 27-30 august, în Gorj

Programul de promovare turistică ”Vino acasă la Brâncuși!” se află la cea de-a doua ediţie şi este realizat de Consiliul Judeţean Gorj în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism.

Vino să descoperi un loc unic al spațiului românesc. Un loc unde Brâncuși a dăltuit o cale a meditației, a dragostei și a recunoștinței fără de sfârșit. Vino acasă la Brâncuși! Consiliul Județean Gorj te invită în perioada 27 – 30 august să participi la cel mai bun program național de promovare turistică: ”Vino acasă la Brâncuși!”. 4 zile de concerte în aer liber, excursii, evenimente culturale, Forum internațional de turism, Transalpina Bike Fest, Târg de produse tradiționale, Festivalul Tarafurilor și Fanfarelor.

 

Lumea gorjenească te așteaptă!

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Festivalul național de folk și balada “Poarta Sărutului”

Emerich Imre va fi anul acesta președintele juriului celei de-a XIV-a ediţii a Festivalului Naţional de Folk şi Baladă “Poarta sărutului”.

De vineri, 7 august, până duminică, 9 august, pe scena Teatrului de vară din Târgu Jiu vor urca tineri participanți la concurs, dar și nume grele ale folkului: Andrei Păunescu, Cristi Buică, Dan Vană şi Dinu Olăraşu, Emeric Imre, Florin Camen, Victor Socaciu, Adi Beznă, Ovidiu Mihăilescu şi Trupa Joi, Magda Puşkaş şi Vasile Şeicaru.

11796463_10207203226827361_2305779439442778302_n

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »31 octombrie – O seara grozava cu VUNK in Club Caractere

Festivalul Național “Studențiada” are înscris pe ordinea de zi un show live de excepţie – VUNK! – joi, 31 octombrie, în Club Caractere!

Eveniment organizat de Liga Studenților din Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

[nggallery id=60]

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Lansarea albumului C.I.A.-Universal in Club Mozart

Sambata, 27 octombrie, turneul de lansare a noului album C.I.A. - Universal ajunge si la Targu Jiu, in Club Mozart.

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Happy Valentine’s Day!

Sunteti pregatiti de party? Valentine's Day party, evident! Sunteti asteptati cu inimioare, flori, muzica si ... fluturi in stomac 🙂

 

 

Iar daca n-aveti chef sa iesiti din casa si vreti sa petreceti doar voi doi, va invitam la concert! Pe pagina noastra oficiala facebook.com/kissfmromania! Detalii aflati pe kissfm.ro

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Soprana Daniela Vladescu si Distinto, in concert, la Targu Jiu

afis concert

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Zilele Municipiului Targu Jiu – 18-22 mai 2011

Incepand de miercuri si pana duminica, aveti motiv de a iesi din casa: Primaria Targu Jiu va asteapta sa participati la manifestarile organizate la ce-a de-a XI-a editie a Zilelor Municipiului Targu Jiu. Anul acesta terasele cu mici si bere, parculetul de distractii si alte atractii vor fi amplasate pe Insulita din Parcul Central, spre fericirea locuitorilor de pe Bulevardul Constantin Brancusi!

Afis cu o poza_ales copy

Tag-uri: , , ,

Comentarii: 1 Comentariu »O seara la muzeu cu Mike Godoroja & The Blue Spirits

In aceasta seara, la Muzeul de Istorie si Arheologie "Alexandru Stefulescu" din Targu Jiu, Mike Godoroja va asteapta la un spectacol inclus in turneul national Balkanic Zeppelin.

Balkanic Zeppelin este un proiect WORLD–ETNO extrem de  bine primit in turneele realizate in teatrele din tara (Timisoara, Brasov, Satu Mare, Craiova, Cluj, Hunedoara, Vaslui, Bacau) si in celebre cluburi din Bucuresti (Green Hours, Hard Rock Caffe) . Este un spectacol care a depasit granitele tarii, devenind propunere pentru festivalurile internationale, asa cum spune tour managerul Cati Maceseanu in prezentarea oficiala. Geniul muzical al celor patru “zeppelini” a lasat libera creatia lor de orice constrangere, iar Blue Spirit (Mike Godoroja, Ian Chepa, Marian Mac Aciobanitei, Marius Vintila) daruiesc publicului, intr-un spectacol dinamic, live, sentimente noi, nemaiintalnite.

HARD ROCK CAFE 4

UPDATE: Cu mentiunea ca Muzeul "Alexandru Stefulescu" este foarte interesant (si promitem un post special), dar si cu regretul ca sunt foarte putini cei care apreciaza valoarea, mai jos am pus cateva poze si un clip (multumiri prietenului Paul Uta) de la excelentul concert "O seara la muzeu". Mike Godoroja & The Blue Spirits sunt artisti desavarsiti. Toata stima!

[nggallery id=28]


Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »