Arhiva pentru categoria ‘Hot Party’Slowride Transalpina Fest la Baia de Fier

În acest weekend, SlowRiders RC sărbătorește 5 ani de prietenie și motoare turate pe creastă de munte, în mijlocul verii, pe 14 - 16 iulie 2017 în Baia de Fier.
Slowride Transalpina Fest vă așteaptă cu stand de tatuaje, articole și accesorii din piele, echipamente și multe produse moto, alături de concursuri și parada moto. Etapa națională de STRONGMAN și POWER LIFTING va completa evenimentul, alături de trupele care vor urca pe scena, prezentate de Cristian Hrubaru: BUCOVINA, ALTAR, TROOPER , ZOB, ALEX & THE FAT PENGUINS ȘI SCARLET AURA.
Iar pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, participanții la Slowride Transalpina Fest vor forma împreună cel mai mare tricolor din motociclete!

Sunt invitați și așteptați la festival toți iubitorii de motociclete din țară și de peste hotare.

Eveniment recomandat de Rock FM!

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Deschidem sezonul estival pe 1 iunie la Aprilia Park

Pe 1 iunie, Kiss Fm te cheamă la joacă la piscină! Deschidem sezonul estival de distracție la Aprilia Park și te așteptăm să ne dăm pe tobogane, să jucăm ”rațele și vânătorii” sau să facem fotografii haioase la cabina foto de la Oak Events.

Vino să te bucuri de soare, de muzică și să ne iei premiile puse la bătaie de 1 iunie, la Aprilia Park, în comuna Arcani, sat Sănătești!

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Astăzi ai întalnire cu artiștii tăi preferați la concertele Kiss4Love

A sosit și ziua mult-așteptată: Valentine’s Day! Nu-i niciun secret că toți ne dorim întâlnirea perfectă de 14 februarie, așa că îți vom face o propunere pe care n-ai cum s-o refuzi! Artiștii tăi preferați vor să te scoată la date de Ziua Îndrăgostiților! Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Dorian Popa și Grasu XXL îți topesc toată iarna la concertele Kiss4Love, care vor avea loc de la ora 19.00, la Afi Mall Cotroceni!

Dacă vă potriviți, nu vă împotriviți! Veniți doi câte doi, bucurați-vă de muzică, iar apoi declarați-vă iubirea agățând un lacăt pe Pasarela Îndrăgostiților Kiss FM din Afi Mall! A fi sau a nu fi îndrăgostit, aceasta-i întrebarea!

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Hai cu noi în Kiss Bus!

summer_kiss_bus_layout_1200x900_moga_1

 

În weekend pornim într-o nouă călătorie cu SummerKiss BUS, primul club pe roți powered by Kiss FM, și petrecem pe barba noastră cu Marius Moga, gașca deMoga și noii câștigători de săptămâna aceasta!

Tot drumul până la mare cântâm, dansăm și facem atmosferă cu Marius Moga,  gașca DeMoga și MC Cristi Nitzu, iar apoi ne răcorim cu o baie bine meritată îndată ce ajungem pe plajă. Țineți-vă bine, fiindcă mai târziu împingem limitele distracției până în zori la Club Crema Summer Club!

Se dă ultima strigare și vă promitem un sfârșit de săptămână nebun, așa că nu mai stați pe gânduri și participați la concursurile de pe pagina de Facebook Kiss FM ca să prindeți locuri în cea de-a șasea aventură cu Summerkiss BUS!

Let’s have some fun!

Tag-uri: ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »SUMMERKISS BUS te duce la mare impreuna cu artistii tai preferati!

final

Știi că te-ai distrat la maxim atunci când nu le poți povesti părinților tot ce ai făcut. Aha, exact! Ce se întâmplă în KISS BUS rămâne in SUMMERKISS BUS! Kiss FM și BestJobs repun în circulație primul club pe roți din România care te ține într-o petrecere de 24 de ore. Da, ai auzit bine!

Urmărește pagina de Facebook Kiss FM și câștigă bilete pentru tine și gașca ta de prieteni la concursurile desfășurate de duminică până joi! La mare poți să ajungi cu avionul, cu mașina, cu Nașu’... sau în SUMMERKISS BUS împreună cu artiștii tăi preferați. În fiecare sâmbătă te așteaptă următorul program de party:

Dimineața: plecăm din București cu SUMMERKISS BUS din fața sediului Kiss FM împreună cu cei mai tari artiști români care vor cânta tot drumul pentru tine.

Pe drum: avem warm-up cu MC Cristi Nitzu, apoi cântăm și petrecem de să ne știe toată autostrada Soarelui 🙂

Pe litoral: dacă ai cântat anul trecut ”mă întorc la tine iar și iar, mare albastră”, acum îi arăți că te-ai ținut de promisiune. Cât e ziua de lungă stai la plajă și te răcorești în mare!

Seara: facem gașcă și petrecem la evenimente surpriză powered by Kiss FM!

Când răsare soarele: ne întoarcem în București cu SUMMERKISS BUS și o mulțime de amintiri mișto.

Go wild la cea mai nebună experiență a verii!

Citeste regulamentul.

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Summer Deejays Party in Mozart Club & Caffe – vineri, 6 martie

DJ Slash si MC Tibi Lorincz sunt invitati speciali vineri seara in Mozart Club Caffe!


MOZART SUMMER DEEJAYS (SLASH) tg jiu

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Partyd-ul Kiss Fm relanseaza petrecerile in Club Mozart!

A zis cineva ceva de vineri 13? Noi! Noi ne distram vineri, pe 13 februarie, in Club Mozart! Avem sedinta de Partyd si dam tonul petrecerilor de anul acesta!

Prezenta obligatorie!!!mozart_partyd_13.02

Tag-uri: ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Kiss Fm party in Club Caractere – vineri, 3 octombrie

Vrei sa castigi un weekend in doi la munte, tricouri Kiss Fm sau alte premii surpriza? Vino vineri in Club Caractere!

caractere kiss party

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Addictive Elements & Mika Violin in Club Mozart

Mozart 19 SEPTEMBRIE ADDICTEV ELEMENTS

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »SummerKiss la Anna Summer Events!

Hiturile Kiss Fm se aud toata vara la Anna Summer Events - in Targu Jiu, pe Insulita!

 

Tag-uri: ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »