Arhiva pentru categoria ‘Trasee liber-alese’TÂRGU JIU BIKE FEST 2017 – 4-6 august, la Preajba!

LATE EDIT: concurenti curajosi, mici incidente - din fericire, incheiate cu bine, premii, tombola - o zi plina, incheiata cu un concert Korsar & Friends.

 

Primăria Municipiului Târgu Jiu împreună cu Asociaţia Trix Bike vă invită la distracţie, concursuri, muzică şi... biciclete... adică la ....:

TÂRGU JIU BIKE FEST 2017!

Un festival al bicicletelor şi bicicliştilor – 4-6 august, pe traseul de motocross de la Preajba:

  • Concurs Mountain bike cross country;
  • Concurs kids and family;
  • Premii în bani;
  • Concert KORSAR & Friends
  • DJ mix afterparty
  • Cazare la cort şi poveşti la foc de tabără.

Sunt aşteptaţi toţi iubitorii mersului pe 2 roţi, chiar şi motocicliştii care vor să petreacă un weekend deosebit!

Program şi înscrieri pe targujiubikefest.ro

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Slowride Transalpina Fest la Baia de Fier

În acest weekend, SlowRiders RC sărbătorește 5 ani de prietenie și motoare turate pe creastă de munte, în mijlocul verii, pe 14 - 16 iulie 2017 în Baia de Fier.
Slowride Transalpina Fest vă așteaptă cu stand de tatuaje, articole și accesorii din piele, echipamente și multe produse moto, alături de concursuri și parada moto. Etapa națională de STRONGMAN și POWER LIFTING va completa evenimentul, alături de trupele care vor urca pe scena, prezentate de Cristian Hrubaru: BUCOVINA, ALTAR, TROOPER , ZOB, ALEX & THE FAT PENGUINS ȘI SCARLET AURA.
Iar pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, participanții la Slowride Transalpina Fest vor forma împreună cel mai mare tricolor din motociclete!

Sunt invitați și așteptați la festival toți iubitorii de motociclete din țară și de peste hotare.

Eveniment recomandat de Rock FM!

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Transalpina Bike Fest – un festival al cicliştilor – Rânca, Gorj

Au şi bicicliştii festivalul lor?! Bineînţeles! Au Transalpina Bike Fest – la Rânca, în judeţul Gorj!

Primăria Municipiului Tg.Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Asociaţia Trixbike, cu sprijinul Salvamont Gorj, al Primăriei Novaci și Primăriei Baia de Fier, vă invită pe 28, 29 şi 30 august la 3 zile de festival!

Concursuri, seri cu muzică şi focuri de tabără, cină ciobănească tradiţională, iar sâmbătă, 29 august, ora 21.00, la Rânca – Iris şi Trooper vor face să răsune munţii!

Duminică, 30 august, caravana Transalpina Bike Fest, Rânca –Târgu Jiu, se va încheia în Piața Prefecturii cu un mega concert Tavi Colen Band, Proconsul și Pact by Leo Iorga și Adi Ordean!

28-30 august – Transalpina Bike Fest – Rânca, judeţul Gorj!

Un eveniment "Vino acasă la Brâncuși"!

Susţinut de Kiss Fm!

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Cum a fost duminica la Army Bike Contest!

140 biciclişti din ţară şi străinătate, pasionaţi de mountainbiking și cross-country s-au întrecut pe traseele marcate din jurul complexului turistic Arsenal Park, din Orăștie, pe o distanţă de 12,4 km pe tură, de-a lungul cărora au fost poziţionaţi strategic arbitri şi supraveghetori de traseu. Premiile puse la bătaie au fost generoase şi s-au situat printre cele mai mari premii oferite în cadrul unui astfel de concurs. Câștigătorii îi găsiți pe site-ul Verde Pentru Biciclete.

Cam așa a fost concursul, în imagini:

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Cupa Arsenal Park – Army Bike Contest 2015

 

 

Kiss Fm susține mișcarea în aer liber și vă așteaptă duminică la o interesantă competiție de ciclism!

cupa-AP-august-2015

Verde pentru Biciclete și Arsenal Park organizează duminică, 16 august 2015, cel mai mare concurs de biciclete din judetul Hunedoara: Arsenal Park – Army Bike Contest.
Pentru cucerirea Cupei Arsenal Park se pot întrece toţi bicicliştii din ţară şi străinătate, pasionaţi de cross-country și mountainbike.
Acest concurs se află deja la cea de-a cincea ediție.

Înscrierile se pot face și în ziua competiției, duminică, 16 august 2015, în intervalul orar 8:30 – 10:00 la locul special amenajat la intrarea în Arsenal Park.

Categoriile, programul și traseul de concurs le găsiți pe www.pedaleaza.ro 

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Calatorie spre Centrul Pamantului cu bicicleta

Un eveniment unic in Romania, cea de-a doua editie a concursului de Mountain Bike Cross Country, Calatorie spre Centrul Pamantului, se va desfasura in interiorul minei de sare Salina Slanic Prahova. Evenimentul va avea loc pe 22 februarie, la start putand lua parte maxim 300 de ciclisti. Participantii vor fi impartiti in doua grupe egale, care vor concura in doua manse.

Traseul este situat la o adancime de 208 metri, are 3 km si se va desfasura 2 km in sala mare a Salinei, sala Unirea, si 1 km pe tunelul de acces care iese spre suprafata.

Organizatorii sunt Asociatia Sportiva TransalpinBike si Societatea Nationala a Sarii SALROM. Mai multe detalii despre eveniment, regulamentul competitiei si inscriere gasiti pe www.calatorie.transalpinbike.ro si pe pagina de facebook a evenimentului, www.facebook.com/Calatorie.

foto Dragos Constantin 15

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Cupa Martisorului Telescaun Papusa – sambata, 2 martie!

Pentru ca la munte primavara nu vine niciodata la 1 martie, dar si tinand cont de rugamintile iubitorilor sporturilor de iarna, sambata, 2 martie 2013, sunteti invitati la o noua competitie: "Cupa Mărțișorului - RancaTelescaun Papusa, editia I", schi & snowboard pe noua partie de pe varful Papusa. Fara limita de varsta, pentru orice nivel de pregatire, cu premii pentru toti participantii, surprize, sarbatoare si distractie . Nu uitati, biletele la telescaun sunt reduse cu 50-70% pana la sfarsitul sezonului de iarna.

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Cupa Ranca – Telescaun Papusa – sambata, 2 februarie

Sambata va asteptam cu schiurile sau cu snowboard-urile pe partia Papusa din Ranca! Partia va fi amenajata ca pentru o competitie oficiala de acest gen, chiar daca la Ranca sunt asteptati sa se inscrie la concurs sportivi de toate varstele, incepatori sau avansati.

Fiecare va pleca acasa cu o diploma, o medalie sau o insigna si cu placerea de a fi participat la competitie!

UPDATE!!!!

A nins, a fost frig, a fost ceata, dar a fost frumos! Daca nu ati ajuns, aveti aici putin din atmosfera de azi, atat cat pot transmite fotografiile.

[nggallery id=57]

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Partieeeee!!! A inceput un nou sezon de WINTERKISS!

DJ-ii Kiss FM şi artiştii momentului se aliniază la munte. Din 22 decembrie, centrul distractiei se muta la Sinaia, Predeal si Poiana Brasov, pentru un nou sezon de WinterKiss.

DJ-ii Kiss FM sunt, ca in fiecare an, la datorie. Transmisii live din mijlocul distractie si concerte in exclusivitate pentru Kissomani, sustinute de cei mai tari cantareti romani.

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »Studentii Universitatii Constantin Brancusi alearga pentru Targu Jiu!

FUGA LA STAFETA este o competitie interuniversitara de cross, care se desfasoara in 6 orașe din tara, un eveniment care are loc in premiera în Romania. Orasele si universitatile participante sunt:

Galați - Universitatea Dunărea de Jos,

Constanța - Universitatea Ovidius, Universitatea Maritimă Constanța,

Târgu Jiu - Universitatea Constantin Brâncuși,

Timișoara - Universitatea de Vest, Universitatea Politehnică, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, Universitatea de Medicină și Farmacie,

Cluj Napoca - Universitatea Babeș Bolyai, Universitatea Tehnică , Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Universitatea de Medicină și Farmacie,

București - Universitatea Politehnică, Academia de Studii Economice, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir.

La Targu Jiu, traseul propus pentru competitie se afla in centru, zona pietonala, cu start in Piata Prefecturii vineri, 26 octombrie, ora 14:45.

FUGA LA STAFETA, desi este un eveniment special conceput pentru studenti, nu se adreseaza doar acestora. In fiecare oras vor fi amenajate standuri de expozitie sau de recreatie pentru sustinatori, vizitatori sau curiosi, adresate studentilor si viitorilor studenti. Muzica de fundal, expozitiile de arta si momentele artistice vor contura Social Space-ul sau Targul Cultural, care va fi organizat, la Targu Jiu, in Amfiteatrul din fata Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii Constantin Brancusi.

 

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »