AMI combină dansul şi muzica, în videoclipul piesei "Mă omoară"

Urmăreşte acum noul videoclip al lui AMI!

AMI îşi surprinde fanii cu un nou single "Mă omoară", care vine însoţit de un videoclip sensibil regizat de Florin G. Botea, în care artista a combinat muzica cu dansul. În doar 2 zile, AMI a reuşit să înveţe o coregrafie dificilă, cu mişcări grele. Videoclipul a fost filmat într-un cadru plin de romantism, iar imaginile surprinse sunt inedite şi completeaza perfect piesa compusă de către Adi Colceru.

""Mă Omoară" este o piesă dedicată celor ce iubesc cu adevărat şi celor care luptă cu sinceritate pentru a-şi găsi fericirea. Este dedicată celor care au înţeles că iubirea este cea care ne defineşte pe toti, indiferent cu cine şi unde ne aflăm.

Pentru mine, dansul în sine este o artă, ceva profund, poate una dintre cele mai sincere forme de exprimare a felului în care simţim muzica fiecare dintre noi. Am ştiut mereu ca face parte din mine şi ca să fiu sinceră mi-am dorit de foarte multă vreme să pot să exprim acest într-un videoclip.
Dansul şi muzica formează o pereche frumoasă, iar #MăOmoară e piesa care fără dans ar fi rămas fără pereche", spune AMI.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.