Kesha e din nou copil în videoclipul „Learn to Let Go”

Urmărește acum videoclipul „Learn to Let Go” de la Kesha.

Kesha a lansat un videoclip pentru melodia „Learn to Let Go”, care vorbește despre cât de important este să trecem peste momentele grele în viață. Noul single se va regăsi pe albumul „Rainbow”, care va fi lansat luna viitoare.

Videoclipul melodiei îmbină filmări din copilăria cântăreței, pe care aceasta le reconstituie în prezent, într-un scenariu desfășurat în pădure. Scena noastră preferată e cea în care Kesha sare în pat, îmbrățișând un urs de pluș gigantic, ca un copil care și-a recâștigat libertatea.

„Singura modalitate de a evolua cu adevărat este să lăsăm trecutul să fie trecut și să mergem înainte cu inima deschisă ", a declarat artista într-un interviu acordat Huffington Post. „Dacă îți lași demonii să te bântuie, te vor bântui pentru totdeauna. Învață din greșeli, dar nu le lăsa să te afecteze și dacă simți că cineva ți-a greșit, lasă asta să fie problema lor - nu a ta”.

Kesha a scris piesa alături de mama ei, Pebe Seibert și alături de Stuart Crichton, care a colaborat și cu Pet Shop Boys și Kylie Minogue.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.