Sunnery James și Ryan Marciano au povestit despre prietenia lor, înainte de show-ul de la Untold

Iată cum s-au cunoscut Sunnery James și Ryan Marciano și cum au ajuns să facă muzică împreună!

În a treia zi de Untold i-am cunoscut pe Sunnery James și Ryan Mariciano, doi dji olandezi, care au venit cu multă energie în România, pregătiți să încingă atmosfera de pe stadion. Pe lângă faptul că cei doi formează o echipă foarte tare pe scenă, aceștia sunt și foarte buni prieteni. Iată cum s-au cunoscut și cum au început să lucreze împreună:

Ne-am cunoscut în urmă cu 18 ani, lucram pentru un magazin cu articole sportive, iar într-o zi a venit managerul la mine și-a zis că va trebui să mă ocupă de niște interni. Așa că în ziua următoare l-am cunoscut pe Ryan.”, a spus Sunnery James.

Era ultima mea șansă să fac un internship, altfel aș fi fost exmatriculat de la facultate, mama m-ar fi dat afară din casă și aș fi dormit pe sub poduri, ca oamenii străzii. Deci, Sunnery mi-a salvat viața, hahaha! De atunci am început să ascultăm muzică împreună și am devenit foarte buni prieteni. Am început să mixăm împreună doar ca să ne distrăm, nu ne gândeam că vom ajunge să călătorim atât de des și că vom fi acum aici, în România, la Untold!
Nu ne-am imaginat că vom deveni superstaruri, de fapt nici nu suntem, dar este minunat că putem vedea atâtea locuri și că facem ceea ce ne place.”, a declarat Ryan Marciano.

Ținând cont că i-am întâlnit la Untold, ne-am dorit să aflăm și care este dorința lor ascunsă! Iată răspunsul lui Sunnery:

Îmi doresc să ajung în studio și să lucrez cu cel mai tare artist, Kanye West. Știu că este nebun, dar este un producător genial. Cred că va fi o luptă în studio, dar ar ieși o colaborare interesantă.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.