Smiley și Feli „se bat” pe locul 1 în Trending pe Youtube

Smiley și Feli înregistrează record după record în ultimele zile și „se bat” pe locul 1 în trending pe Youtube!

Smiley și Feli înregistrează record după record în ultimele zile și „se bat” pe locul 1 în trending pe Youtube cu piesele „Ce mă fac cu tine de azi?” și „ACASA”.

Wow! Sunt extrem de fericit când văd cum din oră în oră piesa "Ce ma fac cu tine de azi?" primește din ce în ce mai multe aprecieri, că este deja fredonată! Feli, mă apropii cu pași repezi de tine și poate cădem la pace să împărțim locul 1 frățește”, spune mai în glumă mai în serios Smiley, referindu-se la piesa „Ce mă fac cu tine de azi?”, care în 24 de ore a depășit 1 million de vizualizări.

Iar Feli îi răspunde prompt: „Smiley, unde te grăbești să treci pe primul loc în trending? Ia mai lasă-i și pe Altele, adică pe mine!”.

Și ca să își păstreze poziția, Feli povestește mai multe despre ACASĂ, piesă care în acest moment are 1.394.000 de vizualizări: „Să o cunoașteti mai bine. Era la două zile dupa ziua mea. Am decis să ies cu prietenii la „birtuțul” de pe stradă. Acolo am văzut doi bătrânei stând confortabil la cafea, soț și soție, se simțea de la km distanță prietenia care îi leagă. Mi s-a părut foarte emoționant și asta m-a inspirat să scriu Acasă”.

Smiley chiar are motive să fie fericit, ținând cont că pe primele locuri de pe YouTube se află în acest moment piesele HaHaHa Production.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.