Tot ce trebuie să știi despre noul album al lui Miley Cyrus

Vezi 3 lucruri neștiute despre cel mai nou album al lui Miley Cyrus. Citește pe Kiss Fm despre noile piese ale artistei.

De-a lungul timpului am văzut artiști care s-au tot reinventat. Nimeni nu a făcut-o atât de drastic precum Miley Cyrus! Fie că vorbim despre perioada Hannah Montana de la Disney Channel sau despre albumul trippy, psihedelic din 2015, putem spune că Miley a trecut prin multe etape și are numai 24 de ani!

Cântăreața s-a întors acum la rădăcinile sale, iar noul album „On Younger Now“ va fi lansat pe 29 Septembrie. 

Cum voi face o schimbare adevărată? Albumul ăsta e o reflecție asupra faptului că, da, nu-mi pasă de nimic, dar acum nu e momentul să nu îmi pese de oameni.”, a declarat Miley Cyrus.

Iată cele mai interesante lucruri despre noul album al artistei!

1. Nașa ei, Dolly Parton este singura co-scriitoare și colaboratoare.

Albumul are 11 piese, iar Dolly Parton a colaborat cu Miley pentru a treia piesă, „Rainbowland”. Melodia a fost creată în studioul ei de acasă, unde cele două au pus împreună ideile pentru noul album.

2.  Piesa „Inspired” a fost scrisă pentru Hillary Clinton 

Deși la început și-a arătat susținerea pentru Bernie Sanders pe parcursul alegerilor prezidențiale din 2016, Miley a arătat ulterior o mare susținere pentru candidata democraților, Hillary Clinton. Melodia de pe noul album al cântăreței vorbește despre cerul albastru, despre albine și despre faptul că într-o zi toate acestea vor dispărea din cauza abuzului nostru asupra planetei. 

3. Miley Cyrus a scris fiecare piesă de pe albumul “On Younger Now”

Cântăreața a spus că este un album special pentru ea. „Am avut o mulțime de fluturi în stomac atunci când am cântat ”Malibu”, „Inspired”, ”Younger Now”. E ca și cum îți publici jurnalul și lași pe toată lumea să îl vadă”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.