5 lucruri pe care ți le spui în prima zi de facultate

5 lucruri pe care ți le spui înainte să înceapă facultatea. Citește pe Kiss Fm care sunt promisiunile pe care studenții le fac pentru noul an universitar.

La fiecare început de an universitar îți propui să nu mai faci aceleași greșeli ca înainte. Promiți că vei învăța din timp și că vei ieși cu colegii DOAR la o bere.

Noi îți arătăm 5 lucruri pe care le promit studenții la începutul facultății.

1. Fără restanțe!

Absolut de fiecare dată îți promiți să nu mai ai restanțe. Tot anul nu spui o rugăciune, dar înainte de fiecare sesiune invoci toate spiritele, menționezi toate Zeitățile și spui Tatăl Nostru de trei ori că poate, poate primești Sfântul 5.

2. Anul ăsta ajungem la timp la cursuri!



Deși ai petrecut toată noaptea, că doar a început noul an și trebuie să îl inaugurezi cum știi tu mai bine, promiți să îți setezi alarma și să ajungi la primul curs. 

3. Nu învățăm cu o noapte înainte de examen!



Cum porcul nu se îngrașă în ajun, nici tu nu poți să îți propui să înveți 1000 de pagini în 6 ore.

4. Secretarele sunt prietenele tale cele mai bune!



Nu ai vrea să le enervezi pe doamnele secretare, știi bine că ai nevoie de ele pentru adeverințe și alte probleme, așa că încerci să te abții de la comentarii când lor le mai sare muștarul. 

5. De ce să mergem la facultate dacă nu s-a afișat orarul?



Regula de aur pe care o știu toți studenții. Dacă nu s-a stabilit orarul nu are rost să mergi la facultate. Mai bine te mai bucuri de câteva zile de vacanță în loc să auzi ce cărți îți mai recomandă profesorii tăi. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.