AMI vorbește despre superficialitate în noul single „Indiferența ta”

AMI a lansat piesa „Indiferenta ta”, care vorbește despre transformările și goana cotidiană!

AMI ne-a cucerit cu stilul ei romantic și sensibil, iar cel mai recent videoclip „Indiferența ta" este în direcția aceasta și trage un semnal de alarmă asupra societății moderne. Artista a lansat o piesă sensibilă, care transmite un mesaj puternic ce scoate în evidență indiferența și superficialitatea oamenilor, un subiect rar discutat.

Trăim într-o lume nebună în care timpul nu ne mai ajunge, nu mai știm să ne bucurăm, să privim, să iubim, să zâmbim mai mult și să fim mai empatici, mai buni. Piesa asta vorbește despre INDIFERENȚA celor din jur, o piesă sensibilă, tristă, dar care surprinde realitatea din ziua de azi. Fiecare e preocupat și focusat pe sine, dar nici asupra noastră nu ne oprim cât ar trebui. Pentru că, dacă am da totul, am știi să ascultăm mai atent, să înțelegem mai profund suferința oamenilor, indiferent de motivul pentru care suferă. De fapt la baza suferinței stă chiar INDIFERENȚA mea, a lui, A TA!", a declarat AMI.

„Indiferența ta" este o piesă cu un mesaj versatil care atinge, prin mesajul ei, multe categorii de oameni. Tema adusă în discuție, una tabu, este despre transformările si goana cotidiană. Artista atrage atenția asupra felului în care relaționăm cu oamenii din jurul nostru și felul în care ne raportam la ei.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.