Dispăruți peste noapte. Ce s-a întâmplat cu Meghan Trainor?

O mai știi pe Meghan Trainor, autoarea hitului „All About That Bass”?

O mai țineți pe Meghan Trainor, artista care a cucerit toate topurile muzicale cu hitul „All About That Bass”, în 2014?

În urmă cu doi ani, artista era pe val cu o mulțime de piese și colaborări de succes alături de artiști precum John Legend, Charlie Puth și Ariana Grande. Cântăreața avea toate șansele de a fi în continuare în fruntea clasamentelor, însă aceasta a decis să ia o pauză din cauza unor probleme medicale. Până acum artista a suferit două intervenții chirurgicale la corzile vocale, iar acest lucru a făcut-o să renunțe pentru o perioadă la muzică.  

Totuși, Meghan a avut parte de susținere din partea iubitului ei, Daryl Sabara, care a încurajat-o în această perioadă și a îndrumat-o spre un stil de viață mai sănătos.

Mi-a schimbat întreaga viață, el gătește pentru mine, el mă învață cum să gătesc, el m-a învățat că te poți simți mai bine dacă mănânci mai sănătos și dacă faci exerciții”, a povestit Meghan Trainor într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

Meghan a postat recent pe contul său de Instagram câteva fotografii în care arată minunat, așa că dieta pe care a urmat-o chiar a dat rezultate. Se pare că artista va reveni în atenția publicului în ianuarie, în postura de jurată a unui concurs de talente The Four: Battle for Stardom, alături de P Diddy, DJ Khaled și Charlie Walk.

Și totuși, oare ce se va întâmpla cu cariera sa muzicală? Abia așteptăm să vedem dacă pregătește un nou album pentru anul viitor!

Foto: Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.