FOTO | Cum arată acum actorii din „Hannah Montana”

Uite cât de mult s-au schimbat actorii din „Hannah Montana”!

Cu siguranță ai urmărit și tu „Hannah Montana” și ai fost surprins să vezi cât de mult s-a schimbat Miley Cyrus în ultimii ani. Totuși, Miley nu este singura care s-a transformat, pentru că și ceilalți actori arată diferit acum: unii s-au maturizat, iar alții au îmbătrânit. Uite ce s-a întâmplat cu cei care au interpretat personajele tale preferate!

Miley Cyrus (25)

După perioada Hannah Montana, Miley a trecut printr-o schimbare radicală: și-a tuns părul foarte scurt, s-a vopsit și și-a făcut o mulțime de tatuaje! Totuși, se pare că în 2017, Miley s-a reîntors la look-ul de fată cuminte, pentru a-i face pe plac logodnicului său, Liam Hemsworth!

Emily Osment (25)

Emily Osment a continuat cu actoria la modul serios și a avut câte un rol în fiecare an, atât în filme cât și în seriale. Artista a cochetat între timp și cu muzica și a lansat un album în 2010.

Mitchel Musso (26)

Mitchel Musso a avut câteva probleme cu legea în ultimii ani, fiind chiar arestat din cauza faptului că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Mitchel și-a continuat cariera la Hollywood, iar cel mai recent film al său este „Characterz” din 2016.

Moises Arias (23)

Moises Arias și-a schimbat radical look-ul și acum are dreaduri. Puștiul amuzant din „Hannah Montana” și-a continuat cariera actoricească și apărut în filmul „Ben-Hur” din 2017.

Jason Earles (40)

Jason Earles avea 30 de ani pe când juca în „Hannah Montana”, iar acum are 40 și are arată exact la fel. Actorul a găsit elixirul tinereții!

Billy Ray Cyrus  (56)

Billy Ray Cyrus este unul dintre cei mai cool tătici de la Hollywood! Arată bine, are o carieră muzicală de invidiat și o familie de copii talentați!

Cody Linley (28)

Cody Linley s-a schimbat destul de mult în ultimii ani... cel puțin dacă aruncăm o privire la hairstyle-ul său!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.