Selena Gomez, pusă la zid de tatăl unei tinere din Statele Unite

Selena Gomez a fost acuzată de tatăl unei fane! Uite care e motivul!

Tatăl unei tinere din Statele Unite o acuză pe Selena Gomez că ar fi vinovată de sinuciderea fiicei sale, din cauza serialului, „13 Reasons Why”, pe care artista l-a produs și l-a promovat în decursul acestui an.

Se pare că tatăl îndurerat le cere producătorilor să oprească o posibilă continuare a serialului, pentru a nu mai încuraja tinerii să urmeze exemplul personajelor din poveste.

Aduceți-vă aminte că sunt o mulțime de tineri care se luptă cu o latură mai întunecată, iar aceștia pot fi prietenii voștri, surorile voastre. Selena Gomez și Netflix ar trebui să înțeleagă că nu toți vor înțelege povestea foarte bine. Unii oameni care se luptă cu depresia, pot fi prinși într-un moment nepotrivit, care s-ar transforma în ceva dureros...”, a declarat bărbatul.

Și asta nu e tot! Același bărbat o pune la zid pe Selena Gomez, considerând că această a vorbit prea mult despre transplantul de rinichi care i-a salvat viața, în loc să facă o campanie serioasă pentru tinerii care au tulburări psihice.

Serialul „13 Reasons Why” a creat o mulțime de controverse deoarece prezintă cazul unei adolescente care se luptă cu depresia, și care decide să se sinucidă, învinuindu-i pe toți cei apropiați pentru gestul său. Producția se bazează pe un roman din 2007, scris de Jay Asher, care spune povestea tinerei Hannah Baker.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.