Ce artiști revin în forță în anul 2018

Se pare că anul 2018 vine cu multe surprize!

Dacă anul 2017 ne-a adus artiști noi cu piese care au cucerit topurile, dar și artiști mai vechi care ne-au surpins cu piese noi, se pare că și anul 2018 ne rezervă surprize muzicale.

1. Charlie Puth

Artistul va lansa pe 19 ianuarie cel de-al doilea album de studio al său, “VoiceNotes” . “Attention” și “How Long” sunt două dintre piesele de pe noul album. Charlie s-a lansat alături de Wiz Khalifa cu piesa “See You Again”



2. Justin Timberlake

Justin a lansat recent piesa “Filthy”, care se va regăsi pe albumul “Man of the Woods”. Cel de-al cincilea album solo al artistului va ieși pe piață pe 2 februarie



3. Ariana Grande

Din 2016, Ariana Grande nu a mai lansat nimic, cel mai recent album al ei fiind “Dangerous Woman”. Anul ăsta avem așteptări din partea artistei, după ce anul 2017 nu a fost unul prea plăcut pentru cântăreață, fiind fost martora unui atentat terorist. 

4. Zayn

Fostul membru al trupei One Direction ar putea să lanseze cel de-al doilea album de studio, asta după ce a promovat single-ul “Dusk Till Dawn”, urcând pe locul 44 în topul Hot 100

5. Rihanna

2016 a fost clar anul lui RiRi după ce a lansat un album la început de an. Zvonurile spun că ne putem aștepta la un nou album, ținând cont că în 2017 a avut doar colaborări.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.