Din ce cauză se ceartă cuplurile din ziua de azi?

Mai știți vorba aceea „banii și fetele ne mănâncă zilele”? Ei bine, Rusu și Andrei și-au adus aminte în această dimineață de perioadele în care se certau cu fetele, fără să aibă vreun motiv serios.

Rusu ne-a povestit că prima lui relație a fost pe când avea 14 ani, și că totul a durat două săptămâni, asta pentru că s-a certat destul de repede cu prietena lui. De ce? Gelozia era de vină! Fata avea un coleg de bancă, iar Rusu nu putea să înțeleagă de ce aceștia petrec 5 ore pe zi împreună.

Andrei este de părere că viața de cuplu este foarte complicată, dar și mai dificil este să începi una! Ce-i drept, cine mai are curajul să se implice într-o relație în ziua de astăzi? Toată lumea fuge de certuri și își dorește libertate, dar sunt și oameni care sunt de acord că o relație nu ar merge la fel de bine dacă totul ar fi lapte și miere.

Ascultătorii noștri ne-au povestit și ei câteva dintre certurile lor, iar motivele au fost următoarele: „nu răspundeam la telefon”, „astăzi nu m-am văzut decât cu unul”, „sunt prea cicălitoare când este în trafic”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.