Ce s-a întâmplat cu cariera actorului Brendan Fraser?

După filmele „George, trăznitul junglei” și „Mumia”, Brendan Fraser a renunțat la Hollywood! Iată motivul!

Brendan Fraser a fost pe val in industria Hollywood-ului, în anii 1990-2000, cu rolurile din filmele „George, trăznitul junglei” și „Mumia”. Totuși, în ultimii ani nu am mai auzit nimic despre celebrul actor, care a preferat să se retragă din atenția publică, din cauza mai multor probleme.

Se pare că acesta s-a luptat cu depresia, în urma unui incident care a avut loc în 2003, la Beverly Hills Hotel, unde a fost abuzat sexual de fostul președinte Hollywood Foreign Press, Philip Berk.

După acel incident, Brendan Fraser s-a temut să vorbească public despre cele întâmplate, însă a trimis o scrisoare către Hollywood Foreign Press, iar răspunsul acestora a fost următorul: actorul nu a mai fost niciodată invitat la Globurile de Aur.

Actorul a mai povestit că rolurile pe care le-a interpretat i-au cauzat anumite probleme de sănătate. Fizicul de invidiat pe care îl avea în filmul „George, trăznitul junglei” a dispărut de mult.

Când am filmat al treilea film din seria Mumia, în China, am fost mereu bandajat cu gheață...  erau bucăți mici și ușoare și încăpeau pe sub hainele mele. Îmi construiam un schelet extren în fiecare zi.”, a declarat actorul pentru GQ

Totuși, rănile cauzate în timpul filmărilor au necesitat multe operații: actorul a avut o laminectomie lombara, o intervenția la genunchi și încă una la corzile vocale. Fraser a declarat că a stat prin spitale aproape șapte ani, însă de curând a revenit în televiziune, cu un rol în serialul „The Affair”.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.