Ce cred ascultătorii despre piesa care ne va reprezenta la Eurovision

Tu ce părere ai despre piesa celor de la The Humans?

Trupa The Humans a câștigat duminică seara finala Selecției Naționale Eurovision și ne va reprezenta țara, la Lisabona, cu piesa „Goodbye”. Deși aceștia s-au bucurat atât de voturile juriului, cât și de cele ale publicului, au fost și persoane surprinse de rezultatul final. Haideți să vedem ce părere au avut ascultătorii noștri despre decizia finală:

Foarte frumoasă melodia, superbă chiar! Pe de altă parte chiar mă bucur că nu a câștigat Feli, pentru că atâta lume i-a oferit ajutor din industria muzicală și ar fi fost ca și când Dragnea îi făcea publicitate lui Dăncilă.”, a spus Marius din Ploiești.

Mi-a plăcut mult! Asta este, cu asta mergem. Chiar dacă o să câștigăm, sau nu, mergem mai departe”, a spus Claudiu din Mehedinți.

Vă lăsăm și pe voi să urmăriți momentul trupei The Humans din finala Selecției Naționale Eurovision și așteptăm să ne spuneți cum vi s-a părut!

Semifinalele concursului Eurovision vor avea loc pe 8 şi 10 mai, iar finala, pe 12 mai, în Lisabona! România face parte dintre cele 18 ţări care vor concura în cea de-a doua semifinală a competiţiei Eurovision 2018, în prima semifinală fiind înscrise 19 candidate. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.