Randi pregătește două videoclipuri noi alături de Roman Burlaca

Randi a plecat la Chișinău pentru a filma două videoclipuri! Uite cine a fost cu el!

Randi a început anul în forță, petrecând 5 zile la Chișinău, alături de echipa sa de management și PR de la Famous Production, unde a filmat videoclipuri pentru 2 piese.

Piesele se numesc „Fana mea” și „Umbrele, iar ambele videoclipuri au fost filmate cu același regizor, Roman Burlaca, ce are la activ colaborări cu o mulțime de artiști mari din România.

Am fost de nenumărate ori la Chișinău, cu concerte, dar este pentru prima oară când filmez videoclip aici. Veți vedea, a ieșit ceva diferit de ceea ce am lansat până acum. Este prima colaborare cu Roman Burlaca și sunt foarte mulțumit, pentru că este un om creativ și atent la detalii. Mai multe nu vă spun, vă las să descoperiți când lansăm clipurile.”, a povestit Randi.

Artistul și echipa sa au îmbinat utilul cu plăcutul, iar în ziua liberă dintre filmări, au vizitat Chișinăul și împrejurimile sale. Randi a fost cel mai încântat de o excursie la celebrele crame subterane Cricova, unde a degustat o serie de mâncăruri și vinuri moldovenești.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.