Și artiștii mint câteodată. Iată ce vedete au fost prinse cu minciuni!

Uneori și artiștii sunt prinși pe picior greșit! Iată ce minciuni au spus de-a lungul timpului!

Celebritățile sunt întotdeauna în atenția publicului, fiind  mereu subiectul preferat al tabloidelor, care abia așteaptă să prindă vedetele pe picior greșit. Dar și starurile sunt oameni, mai fac și ele gafe, și mai spun câte o minciună. Mai rău este atunci când ești prins! Iată cine a fost ghinionist:

Taylor Swift vs Kanye West & Kim Kardashian

Taylor Swift a declarat în presă că nu și-a dorit să apară în povestea „Famous”, cerându-i chiar lui Kanye să o excludă din versuri. Totuși, la câteva zile după declarația ei, Kim Kardashian a făcut publică o înregistrare telefonică prin care a dovedit că Taylor Swift și-a dat acceptul pentru a fi menționată în piesa lui Kanye.

Justin Bieber și avionul privat

Justin Bieber a simțit nevoia să se laude puțin pe Instagram de Crăciun, postând o fotografie dintr-un avion privat, cu mențiunea „New jet for Christmas, and she’s beautiful”. Totuși, artistul nu-și cumpărase avionul, ci doar îl închiriase pentru câteva zile.

Eddie Redmayne și echitația

În timpul castingului pentru filmul „Elizabeth I”, actorul Eddie Redmayne l-a mințit pe regizorul că știe să călărească foarte bine, pentru a obține rolul. Totuși, actorul s-a dat de gol atunci când a căzut de pe cal în timpul filmărilor, accidentându-se destul de grav.

Britney Spears, o bucătăreasă incredibilă

Britney Spears a dorit să-și convingă fanii că are talent și în bucătărie, postând pe Instagram o fotografie cu un fel de mâncare mexicană. Se pare că fanii ei sunt și fanii site-urilor culinare, recunoscând imediat poza furată de pe un astfel de site cu rețete.

Miley Cyrus și căsătoria cu Liam Hemsworth

Într-un interviu din 2013, Miley Cyrus a declarat că este măritată cu Liam Hemsworth, însă la scurt timp PR-ul artistei a trimis un comunicat prin care anunța că Liam și Miley nu mai formează un cuplu.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.