Justin Bieber: „Dumnezeu mi-a schimbat viața”

Justin Bieber a ținut să le transmită fanilor săi un mesaj foarte important.

Justin Bieber le-a transmis fanilor săi un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale și le-a amintit că Paștele nu este despre un iepuraș, ci despre sacrificiile pe care Iisus le-a făcut pentru noi.

„Iisus mi-a schimbat viața. Paștele nu este despre un iepure, ci despre Iisus care a murit pe cruce pentru păcatele mele, iar apoi a înviat. Cred că acest lucru s-a întâmplat și asta schimbă totul. Sunt copilul lui Dumnezeu și El mă iubește exact așa cum sunt”, a scris Justin Bieber pe Instagram.


Postarea lui Justin vine la scurt timp după ce în presă au circulat zvonuri despre noul său album care va avea o tematică diferită, concentrată asupra devotamentului său pentru religie.

Ulterior, Justin a postat un selfie pe Instagram în care poartă o mască de iepure, alături de descrierea: „Mai țineți minte când am spus că Paștele nu este despre iepurași...am mințit!”.

Justin este o persoană religioasă, iar în ultimii doi a frecventat biserica penticostală, Hillsong Church, iar acest lucru i-a schimbat complet viața.

Sursa foto: Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.