FOTO | Cum a fost confundat Ed Sheeran cu Prințul Harry

Se pare că ăsta nu e primul „incident” în care Ed Sheeran este implicat!

Mai este puțin până la cea mai așteptată nuntă a anului, iar cu toate pregătirile pentru eveniment, un lucru neașteptat s-a întâmplat. Pe o farfurie pusă la vânzare într-un magazin online a fost înlocuit chipul Prințului Harry cu cel al lui Ed Sheeran, iar acest lucru nu a trecut chiar neobservat.

Iată unde își vor petrece Prințul Harry și Meghan Markle luna de miere!

Suvenirul era pus la vânzare pe site-ul Etsy, iar acesta a fost descoperit de un fost bucătar al casei regale. Între timp, vânzătorii au declarat că Ed Sheeran a fost pus intenționat acolo. Imaginea cu farfuria este însoțită de o descriere care încurajează cumpărătorii să sărbătorească nunta anului cu farfuria chinezească imprimată cu portretul Prințului Harry și a lui Meghan Markle.



Se pare că acesta nu este primul „incident” în care Ed Sheeran este implicat. În urmă cu doi ani, artistul susținea că Prințesa Beatrice aproape l-a tăiat pe față în timp ce se prefăcea că se luptă cu James Blunt, în timpul unei petreceri regale la Castelul Windsor.

Uite cine ar putea fi domnișoarele de onoare ale lui Meghan Markle!

Există surse care spun că Ed Sheeran va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, eveniment care va avea loc pe 19 mai la capela St. George de la castelul Windsor.

Sursa foto: Daily Mail

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.