John Cena, părăsit de iubită înainte de nuntă. Iată motivul despărțirii!

Se pare că și celebritățile sunt părăsite înainte de a ajunge la altar! Faimosul luptător de wrestling, John Cena, a fost lăsat cu ochii în soare de către logodnica sa.

Se pare că și celebritățile sunt părăsite înainte de a ajunge la altar! Faimosul luptător de wrestling, John Cena, a fost lăsat cu ochii în soare de către logodnica sa, Nikki Bella, după șase ani de relație.

Cei doi trebuiau să se căsătorească peste două săptămâni, însă Nikki a luat decizia de a pune capăt poveștii lor de dragoste. Motivul?  Cei doi nu aveau aceeași viziune pentru un viitor împreună.  

Nikki a visat mereu să aibă o familie, iar John nu își dorea copii, așa că aceasta a fost cauza despărțirii lor. Amândoi sunt dedicați carierelor lor, dar Nikki își dorește mai mult.”, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru ET.

Totuși, John Cena a fost destul de clar cu logodnica sa, chiar din perioada în care filmau pentru show-ul „Total Divas”, acesta declarând că „ideea de a avea copii este scoasă din ecuație”.

Oare aceasta să fie singura greșeală a lui John Cena?

În 2013, luptătorul de wrestling a invitat-o pe Nikki Bella să locuiască împreună cu el, oferindu-i un contract cu 75 de clauze. Actul prevedea că aceasta ar fi un simplu oaspete în casa sportivului și că în cazul în care cei doi se vor despărți, ea ar trebui să plece imediat și să își ia toate obiectele personale din casa acestuia.

Atunci, John Cena a declarat că a apelat la ajutorul acelui contract, pentru a-și proteja familia.

Mi-ai întâlnit familia. Crezi că mama a plătit singură pentru casa în care stăm? Nu! Fratele meu stă în aceeași casă, iar soția lui este însărcinată. Fratele meu mai mic locuiește și el cu noi, și are probleme de sănătate. Vreau să fiu sigur că totul e ok cu el, așa că mereu le spun că sunt un frate oribil, dar că încerc să fac ceea ce e mai bine pentru ei. Nu vreau să îi rănesc vreodată”, a povestit John Cena, în show-ul Total Divas.  

Nikki Bella a povestit într-un interviu emoționant din 2014, că a mai fost căsătorită, și că totul a fost greșeală, de care se simte rușinată.

M-am măritat când aveam 20. Am divorțat la 23 de ani, era iubitul meu din liceu. Cumva ne-a cununat Elvis. Totul s-a întâmplat în Las Vegas”, a povestit fosta logodnica a lui John Cena.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.