INTERVIU | Delia Rus - „Cred că nu poți "da lovitura" dacă nu ești autentic”

Află mai multe despre Delia Rus, chiar din interviul pe care ni l-a acordat!

Am descoperit-o pe Delia Rus în 2016, atunci când a lansat piesa „Dacă pleci”, iar de atunci a continuat să ne surprindă de fiecare dată cu un vibe fresh și cu o serie de colaborări inedite. Haideți să o cunoaștem mai bine pe Delia Rus, din interviul pe care ni l-a acordat!

Cine te-a susținut să faci primii pași spre muzică?
  
Primii pași în muzică i-am facut multumiță părinților mei, cam pe la 6 ani. Lucrurile s-au schimbat și auzind tot mai des că nu am voce, prin vremea adolescenței, câțiva ani am cântat doar pentru mine, în camera mea, să nu mă audă nimeni. Noroc cu prietenul meu cel mai bun, care m-a făcut să am încredere în mine și să ies din zona de confort. Iar primul pas în muzică, mai exact momentul în care am creat versiunea mea din prezent, a fost atunci când am decis să scriu ce urmează să cânt. Aici am primit susținere din partea persoanei iubite. Datorez primii mei pași în muzică acestor oameni. 


 
De ce are nevoie un artist nou pentru a da lovitura din prima pe piața muzicală?
 
Depinde de ce își dorește fiecare, de motivul pentru care face el muzica. Știu că pare ideal să ai un mare succes de la prima piesa, dar lucrul ăsta se poate întoarce împotriva ta foarte ușor. Orice motiv ai avea eu cred că nu poți „da lovitura" dacă nu ești autentic, dacă nu construiești ceva în jurul tău. 
 
Care este piesa în care te regăsești cel mai mult, din tot ce ai lansat până acum?
 
Din piesele lansate, mă regăsesc în „Dacă pleci". Dar în tot ce voi lansa va fi o altă parte, altă perspectivă, o altă bucată din mine.


 

Cum a venit colaborarea cu Tranda?
 
Acum 2-3 ani de zile Tranda a scos piesa "Un tip ca mine" în ideea în care m-am îndrăgostit de "un tip ca el". Am ascultat mult piesa aia și mă amuza cât de bine semăna tipologia omului. Doi ani de zile mai târziu, când povestea se termina, cine ar fi putut să îmi dea o replică mai bună decât "un tip ca el"? În momentul în care Tranda a primit piesa în varianta demo, 2 ore mai târziu deja eram acasă, ascultând ce deja trăsese el si era perfect. Încă mi se înmoaie picioarele când aud  „Te urăsc, stai chill!".
 
Cu cine ți-ai dori să mai lucrezi în viitorul apropiat?
 
Sunt multi artiști cu care aș dori să colaborez, dar vreau să fie ceva real, autentic, să simt o conexiune. Exact cum am simțit cu Tranda.  


 

Spune-mi o piesă preferată, pe care ți-ai fi dorit să o compui tu!
 
Cigarettes After Sex – „K".
 
Cum e Delia Rus în trei cuvinte, pentru cei care nu o cunosc?
 
Timidă. Visătoare. Haos mic :).

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.