VIDEO | O piesă cu cotcodăceli ar avea șanse să câștige Eurovisionul

Israel are mari șanse să câștige Eurovisionul anul acesta, având în concurs o piesă excentrică și plină de mesaje feministe.

Israel are mari șanse să câștige Eurovisionul anul acesta, având în concurs o piesă excentrică și plină de mesaje feministe. Noi am numit-o „piesa cu cotcodăceli”, deși cântecul interpretat de Netta Barzilai se numește „Toy”.

Netta a devenit faimoasă în Israel după ce a câștigat un concurs de talente, iar acum aceasta este una dintre favoritele publicului pentru marele trofeu de la Eurovision. Versurile piesei ne duc cu gândul la curentul girl power, așa că feministele vor fi cu siguranță susținătoarele concurentei din Israel: „Wonder woman don’t you ever forget, you’re divine and he’s about to regret. I’m not your toy, you stupid boy”.  

Să nu uităm că actrița Gal Gadot, cea care o interpretează pe Wonder Woman, este tot din Israel, așa că aluzia către personaj este un plus adus piesei!

Dar cum rămâne cu găinile? Oare așa sunt văzuți bărbații în această piesă?

Netta Barzilai s-a calificat aseară în marea finală Eurovision, care va avea loc pe 12 mai, la Lisabona.

Israel a câștigat până acum concursul Eurovision de trei ori: în 1978, în 1979 și 1998, iar cea mai populară victorie a fost cea a Danei International, cu piesa „Diva”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.