Diferențele dintre cele două nunți regale: Kate Middleton vs Meghan Markle

Iată câteva diferențe între cele două nunți regale! Care mireasă este preferata ta: Meghan Markle sau Kate Middleton?

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle este cu siguranță unul dintre cele mai populare evenimente ale acestui an, așa cum a fost și nunta Prințului William, în 2011.

Când e vorba de un eveniment așa de așteptat, toată lumea este atentă la toate detaliile, de la rochia miresei, până la decorațiuni și invitați.

Rochia 

Meghan Markle a uimit prin simplitate și eleganță, alegând să poarte o rochie creată de Clare Waight Keller, designer-ul casei de modă Givenchy.

Kate Middleton a arătat în ziua de nunții ca o adevărată prințesă, purtând o rochie din dantelă, creată de Sarah Burton, designer pentru Alexander McQueen.

Accesorii

În ceea ce privește accesoriile, Kate a purtat în ziua nunții tiara reginei Elisabeta a II-a, care are aproape 1000 de diamante. Regina a primit cadou această tiară, din partea mamei sale, în ziua în care a împlinit 18 ani. Tiara a fost cumpărată de regele George a VI-lea, pentru soția sa, în 1936.

Meghan Markle a purtat la nuntă tiara reginei Maria, care datează din 1932. Ultima dată, această tiară a fost purtată în public de prințesa Margaret, în 1965.

Recepția

Pentru recepție, Meghan Markle a renunțat la voal și la tiară și a optat pentru o creație semnată Stella McCartney, care a fost accesorizată cu un inel de-al Prințesei Diana.

La recepția din 2011, Kate Middleton a purtat o rochie care i-a scos în evidență talia de viespe, cu ajutorul unor diamante. Cât despre look, aceasta a preferat să-și desprindă părul, optând pentru niște bucle lejere.

Buchetul

Kate Middleton a avut în ziua nunții un buchet micuț, care cuprindea liliac alb, frunze de iederă și zambilă albă, întregul design fiind o tradiție de pe vremea reginei Victoria.

Poate că buchetul lui Meghan Markle nu pare cel mai interesant, dar cu siguranță are o semnificație aparte! Acesta a cuprins câteva flori culese chiar de Prințul Harry, dar și liliac alb, iasomie și astilbe.

Foto: People, NYTimes

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.