Iată gestul impresionant pe care Prințul Harry l-a făcut pentru un băiat orfan

Uite ce gest impresionant a făcut Prințul Harry pentru un băiețel orfan!

În urmă cu 14 ani,  Prințul Harry s-a împrietenit cu un băiețel orfan, în Lesotho, căruia i-a făcut cadou o pereche de cizme. Pe atunci, prințul se afla acolo în vizită, fiind implicat în mai mult activități de ajutorare a tinerilor bolnavi de SIDA.

Prietenia dintre Prințul Harry și micul Potsane a rezistat de-a lungul anilor, cei doi fiind surprinși și într-un documentar realizat în urmă cu patru ani.

Se pare că aceștia au continuat să țină legătura, tânărul fiind chiar invitat la nunta  Prințului cu Meghan Markle.  Potsane, în vârstă de 18 ani, s-a numărat printre cei 200 de invitați veniți din întreaga lume, prin programele de caritate susținute de casa regală.

E puțin timid, dar se descurcă bine. Trebuie să termine școala în curând”, a declarat Johnny Hornby, reprezentantul asociației de caritate Sentabel.

Tânărul Harry, care a ajuns prima dată în Lesotho în 2004, este acum un bărbat adevărat care se căsătorește. Am venit aici cu cele mai bune urări din partea celor din Lesotho. Nu sunt aici de capul meu, sunt aici ca să reprezint întregul popor, care este foarte fericit pentru Harry”, a declarat prințul Seeiso din Lesotho, invitat de asemenea la nuntă, alături de Potsane.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.